Inlägg från: Vi 3 |Visa alla inlägg
  • Vi 3

    Juli 2010

    Roligt att hon svarar på dina mail iaf.. Här är det tyyyyst. Börjar klura på om jag verkligen ska handla där.. Vill gärna ha en klänning för det priset, men usch jag vet inte. Tror inte hon luras på klänningarna.. Magkänslan sa att det var okej, och jag vill inte tro att den är helt ute och cyklar..


    KatjaB skrev 2010-03-18 10:03:26 följande:
    jag kollade både hos us och företagsfakta och hittar ingenting, hon mailade tillbaka och sa att det var nyligen registrerat och kanske därför inte kom upp nåt. Så jag skrev att då avvaktar jag eftersom det brukar ju inte ta sån tid innan det kommer upp, de uppdateras ju kontinuerligt. Vi 3 skrev 2010-03-18 09:40:11 följande:
  • Vi 3

    En såpass enkel fråga som vilka skor hon har. De på bilden är inte de hon säljer. Känns som en rimlig fråga att få se bilder på kanske men tystnaden säger att det tydligen inte var det.. Kan skitfjantigt att jaga henne för bilder på skor. Säljer man över internet kan jag tycka att bilder borde finnas men nää.. Blir nog skor från Matildas istället.


    KatjaB skrev 2010-03-18 10:18:29 följande:
    vad är det hon inte svarar på förresten? nyfiken Vi 3 skrev 2010-03-18 10:08:07 följande:
  • Vi 3

    Jag kanske är knäpp men jag tycker ändå det känns dyrt med 450 kr för skor jag använder 1 ggn. Funderade på om jag kunde ta i ngn annan användbar färg men kommer inte på ngn. Ngn som har tips?

  • Vi 3

    Dessvärre är ju jag 155 och sambon 185, så jag behöver nog lite klack... Men det är just det jag oroar mig för, lägga ut mkt pengar, dock inte lika mkt som din kompis, men sen ser inga skorna. Vill ha en bra färg som är gångbar fler ggr men inte är svart, finns det ngn sån?


    Racolina skrev 2010-03-18 10:40:11 följande:
    Vi 3: Har oxå funderat på skor, jag tror att jag ska köpa ett par vita ballerinaskor på skopunkten 149kr tror jag att de kostade. Jag skippar klack då det är skönare utan. Dessutom passar min naturliga längd till min sambos =)En kompis till mig köpte skor för 2500 och var jättenöjd för att de passade klänningen, dock var det aldrig någon som såg dem... pengar i sjön?????
  • Vi 3

    Åh va ni kommer med bra förslag! Har kollat lite på din sko som kommit med en ny serie med skor i stl 35, vilket passar mig perfekt, så jag ska spana lite där också..

    Vill handla skorna ganska snart så jag hinner gå in dem ordentligt.. På brorsans bröllop använde jag ett par gamla skor som jag trodde jag gått in.. AJAJ, jag kunde knappt ta mig ut ur kyrkan..

  • Vi 3

    Precis mailat iväg vårt förslag till vigselakt till vf så hon hinner kolla igenom det tills vi ses i kväll. Nu har jag fjärilar i magen!!!

  • Vi 3

    Nu har vi haft vårt möte med vf, det kommer bli så bra!!! Och det blir ännu bättre, min ring är färdiggraverad och ska avhämtas idag eller imorgon! Vilken bra dag idag blev!!

  • Vi 3

    Ang skor så börjar jag bli rejäl sugen på skor i avvikande färg, bara som en rolig detalj..

    Casmel: Här försöks det ätas bra, och röra på mig. Har dock tappat motivationen totalt sista veckorna så jag måste börja ta mig i kragen..

  • Vi 3

    Roligt!! Vår vf märkte väl att jag var aningen nervös för hon föreslog att vi skulle mötas på vigselplatsen och gå igenom det ett par ggr.. Kan behövas.

    Hur långt har du kvar till bf nu? Kan inte vara långt va?


    sarahkka76 skrev 2010-03-19 08:26:59 följande:
    Vi 3 skrev 2010-03-18 19:23:55 följande:
    Åh vad roligt! Vi mailade till vår vf igår kväll, så nu inväntar vi svar
  • Vi 3

    Men vilken tråkig typ!! Det går inte att byta? Varför har man ens tagit det uppdraget om man så uppenbart inte tycker att det är kul?

    De sista veckorna är ju de som verkligen är värst, men snart är bebben här!! Nästan så jag blir lite avis..


    sarahkka76 skrev 2010-03-19 09:46:07 följande:
    vi 3: Ja, det kan vara en trygghet att ha repat åtminstone en gång För oss gick det inte så bra. Vf ringde nyss och sa att hon inte ville säga mer än sina 3 obligatoriska meningar, vilket hon från början sade att det inte skulle vara ngt problem. Ev kunde hon tänka sig att hälsa gästerna välkomna, suck! Så nu måste vi likförbannat leta efter ngn bland gästerna som vi kan tänka oss att fråga om han/hon har lust att läsa den texten för oss.Det är beräknat till 12:e april Så det är enhel del kring det nu också, puh!
Svar på tråden Juli 2010