Inlägg från: Vi 3 |Visa alla inlägg
  • Vi 3

    Juli 2010

    Har "fått" min ring nu, den är bara på semester hos gravören.. Bild finns i galleriet på en snarlik, lyckades inte med ngn bra bild i affären.

    Känner mig som en knäppskalle som nästan saknar en ring jag hade på mig..2 min? Men den satt som gjuten! 2 veckor känns som såååå lång tid, men det är ju ÄNNU längre tills den sitter där för gott.

  • Vi 3

    Casmel: GRATTIS! Ålder är bara en siffra Känner igen mig med hår o smink, jag vill inte vänta tills 2 veckor innan. Jag vill se NU!

  • Vi 3

    Jag behöver råd av er kloka brudar..

    Pratade först med en tjej som gjorde smink och hår på min svägerska. Hon tar 2250 och kommer hem till oss. När jag kontaktat henne har hon inte svarat på 1,5 vecka. Nu har hon hört av sig och förklarat varför.

    Under den tiden jag inte fick ngn kontakt kollade jag upp med min vanliga frissa om hon hade möjlighet att fixa håret på mig. 1200 kr. Sen kollade jag upp med KICKS om de kunde sminka mig, 650 kr. Kommer då sitta i butiken. Alltihop 1850.

    Fördelen med tjej 1 är att hon kommer hem till oss och fixar både hår och smink. Nu känner jag mig sååå kluven. Är det värt mer pengar att slippa springa mellan olika ställen och vara rädd för att folk ser en (överraskningsbröllop).

    Vad tycker ni?

  • Vi 3

    Nu håller jag på att bli knäpp. Hade bestämt mig för 100 år sen vilken klänning jag vill ha. Nu velar jag. Jag blir så sjukt trött på mig själv. Har ni lust att kolla vad ni tycker?

    brudmix.se

    Brudklänning:
    10
    11
    16
    32
    33

    BM lär väl dö när han hör att jag velar..

  • Vi 3

    Nr 10 är ju den jag sagt från början att jag ska ha. Men sen dök 32 och 33 upp och nu är jag inte alls lika säker.. Blir så frusterad på mig själv!!!

    Kan tipsa om att hon som har sidan är jättetrevlig och serviceminded också.


    Racolina skrev 2010-03-16 16:12:29 följande:
    Verkar som att vi har samma smak =)Jag gillar nr 10 bäst, sedan nr 32Blev själv riktigt sugen på nr 10. Bra priser var det oxåVi 3 skrev 2010-03-16 15:57:10 följande:
  • Vi 3

    Katja: Jag kommer handla därifrån, men ska kolla upp organisationsnummer o sånt innan. Jag har ju varit där 1 ggn och testat nr 10. Hon verkar jätteseriös och man betalar inte förrän man fått kläderna, vilket känns bättre än Tradera. Adressen kan jag ge svar på, de har precis fått sin lokal, innan var det deras hemadress. Maila Ewa och fråga om du funderar på att handla därifrån, hon brukar svara snabbt.

  • Vi 3

    Tack tjejer för era åsikter ang klänning!! Trodde jag skulle dit i helgen och prova, men hon nämnde i förbifarten att hon knappt hade ngt inne pga flytten. Så nu blev det slutet av april ist. Börjar det känna mig lite kluven ang försäljaren.

    Katja: Börjar ändra åsikt lite, tror nog viss skeptism är mer än behövlig. Mailar fram och tillbaka med henne sen i förrgår, vissa saker undviker hon att öht svara på och vissa mail svaras det inte alls på.

  • Vi 3

    Du kan väl hålla mig uppdaterad om hur det går, antingen här eller i inboxen?


    KatjaB skrev 2010-03-18 09:29:10 följande:
    fick svar nu där jag fick hennes namn o orgnr, men när jag söker på det i UC (är på jobbet) så hittar jag inget bolag registrerat på det organisations numret. Märkligt, ska kolla mer sen, har de ett registrerat bolag så ska det ju gå att hitta uppgifter om dem
Svar på tråden Juli 2010