Inlägg från: Hante |Visa alla inlägg
  • Hante

    Juli 2010

    vårt bröllop blir av trots sänkt budget pga sjukdom... men det hindrar inte oss :)


    det kommer bli ett underbart bröllop - klänningen har börjats sys av en vännina och även tärnan har börjat med sin klänning. måste hitta skor som liknar medeltida men som inte är så dyra.... men det löser sig.


     


    24 juli blir det medeltidsbröllop :)

  • Hante
    Mia 77 skrev 2010-05-12 16:01:20 följande:
    Har ni fått prata med prästen än? Jag får väl snart ringa kyrkan och höra efter så det verkligen är bokat
    nej vi har inte fått prata med prästen, men har ringt o kollat av - han skulle ringa upp oss men har ännu inte hört av sig två veckor senare.... så vi ringer igen i nästa vecka när de har öppet....
  • Hante
    CeKe skrev 2010-05-13 15:09:18 följande:
    Ojoj, jag blir alldeles matt. Att vissa orkar! Startade en tråd och frågade om de nya texterna till psalm 199 och 200. det har nu blivit en diskussion huruvida prästen begår tjänstefel om han låter oss ha de nya texterna eller inte. Suck! Jag bryr mig inte ett smack om det är tjästefel eller inte, det var prästens förslag, vi gillade det och jag fattar inte att folk orkar tjafsa om sånt.. JajaHaha, verkar som att alla frågor som har med kyrkan att göra och då man inte gör exakt som på typ 1700-talet är ett hett ämne för diskussion...
    ja eftersom prästen föreslog det så är det väl upp till honom om han nu begår tjänstefel... ni fick ialla fall texten till 199 av mig. vi ska också ha den, hoppas prästen går med på det om det nu skulle vara något fel, blev nervis av diskutionen som blev...
  • Hante

    Måste tärnan ha en egen bukett, är det vanligt?


    för då vill nog våra näbbar ha med som är 10, 8 och 4,5 år.

  • Hante
    MrsPingla skrev 2010-06-01 08:16:08 följande:
    Men hej alla! Jag hoppar också in här, eftersom vi gifter oss den 24 juli i år :) Herregud, är det någon mer än jag som vaknar med pirr i magen varenda dag? :D Tänkte höra om det är någon som vet vart man kan fåt tag på stolsöverdrag i Gävle trakten? :) Kram på er alla! Snart är det vår tur!
    Ja somnar med alla tankar kring allt som ska fixas och vaknar likadant.... visst är det nervöst med allt - hade önskat att allt bara garanterat kunde vara klart!!!

    längtar....

  • Hante

    för den delen välkommen MrsPingla


    vi har en tråd för oss som gifter sig 24 juli också......om du vill vara med{#lang_emotions_smile}

  • Hante

    kommer ni bli hippade?


    jag tror inte att jag får någon hippa - kompisarna är för utspridda (i landet)..... synd men så verkar det bli....


    snart semester så jobbet hinner nog inte få ihop det....


    hade annars varit kul.....


     


    förlåt bölandet men måste få skriva av mig till någon...


     

  • Hante
    mct73 skrev 2010-06-10 10:16:41 följande:
    Hante: Jag kommer inte heller få någon möhippa ang ungefär samma anledninga som du. Det känns så klart tråkigt men inte så mycket att göra åt. Jag försöker att tänka på vad som är viktigt med vårat brölllop och det är ju att jag och min m2b blir gifta! Det kommer vi ju bli oavsett om jag får en möhippa eller inte =).Kärleken9: www.kortdesign.se/default.aspxHär kan du ladda hem mall för inlagor till stående a4 med olika många sidor. Här finns även en "guide för att skriva ut hemma".
    ja du har så rätt. kände mig bara nere lite förut. tack, du fick mig på rätt tankar igen. det är så stressigt med allt nu och mycket kvar att fixa.... !!!

     

Svar på tråden Juli 2010