Inlägg från: TalisQualis |Visa alla inlägg
  • TalisQualis

    Oktober 2010

    Hej, här har ni en till som gifter sig i oktober i år! Kul att se att man inte är ensam!
    Vi kommer smita utomlands bakom ryggen på familj och vänner. Det är ingen som vet vad vi har i kikaren. Både kul och trokigt måste jag säga. Mest är det mysigt att det bara är vi som vet om det och kan sitta i lugnan ro och planera själva, men så är det ju vissa grejer man "går miste om" som att ha någon att prata klänning, hår, smink osv med samt att det blir ju ingen svensexa/möhippa för oss. Men på det stora hela att vi gör den här grejen, bara vi, väger upp det hela enormt och en sån liten detalj som möhippa kan jag klara mig utan (även om det hade vart kul)!


    Nej gud vad jag är trött, kom precis hem från jobbet (har jobbat sen kl 13). Måste nog gå och lägga mig nu. Jag läser igenom alla inlägg i morgon. Såg lite snabbt att det var någon som hade en undran om hår/frisyr utomlands, jag återkommer i morgon när jag är pigg och kan läsa ordentligt ;)


    Nitti natt

  • TalisQualis

    Klänningen är betald och klar! Nu är det bara att vänta på att den skall komma på posten! (Skräddarsys i usa) Hoppas så innerligt att den sitter som en smäck sen!


    Även hår och make är bokat. Väntar bara på att få bekräftelsen på den.


    Känns som rätt stora framsteg :)


     


    Sitter på nätet och letar skor till m2b. Nån som har nått tips på nån bra sida som inte är allt för dyra?


Svar på tråden Oktober 2010