Inlägg från: Gollagolla |Visa alla inlägg
  • Gollagolla

    Oktober 2010

    Här har du en som gifter sig 10-10-2010. Planeringen har väl kommit en bit påväg bestämt kyrka, köpt klänningen och lite annat smått och gott. Hur går det med eran planering?

  • Gollagolla

    Vi hade nog tänkt skicka ut våra inbjudningar någon gång i slutet juli början av augusti.
    Vårat färgtema är vinrött, vitt och guld.

  • Gollagolla

    Nu är inbjudningskorten klara och ligger och väntar på att bli postade. Skall bli roligt att få iväg dem.
    Vi skall ha våran son med oss på bröllopsresan så här blir det cypern med bamseklubb och allt. Hade också tänkt mauritius först men kände att det blev för lång resväg för vår kille och sen så är han väldigt förtjust i bamse Mauritius är helt klart drömresemålet men det får bli senare framöver.

  • Gollagolla

    Nej jag tycker inte att det är försent att skicka dem i början av juni. Hade tänkt posta mina i slutet av maj början av juni också.

  • Gollagolla

    Vi fick våra inbjudningar på knappt en vecka från calligrahpen. Skulle ta fem dagar efter jag godkännt skissen men det gick på två. Mycket nöjd!

  • Gollagolla

    Jag köpte min klänning för ett tag sedan men den skall sys in och tas upp, de tänkte jag få gjort någon gång i augusti. Precis varit iväg och köpt alla underkläder. Riktigt skönt att jag hitta allt jag ville ha, var lite orolig då min klänning är rätt lågt skuren i ryggen men lyckades hitta den perfekta korsetten med alla tillbehör


    Nu är jag på jakt efter ett par guldskor. Någon som har tips på var jag kan hitta det?


     


    Jag köpte min klänning för ett tag sedan men den skall sys in och tas upp, de tänkte jag få gjort någongång i augusti. Precis varit iväg och köpt alla underkläder. Riktigt skönt att jag hitta allt jag ville ha, var lite orolig då min klänning är rätt lågt skuren i ryggen men lyckades hitta den perfekta korsetten med alla tillbehör


    Nu är jag på jakt efter ett par guldskor. Någon som har tips på var jag kan hitta det?


     


    Kerbaros skrev 2010-05-07 22:10:17 följande:
    När kommer ni boka catering och beställa tårta? jag har lite dålig koll på när sånt ska göras =)
    Nu skall inte vi ha catring utan vi skall vara på en restaurang, men jag ringde och bokade för någon månad sedan men själva beställningen med meny och tårtan skall jag göra ungefär en månad innan.

     

  • Gollagolla

     


    Ida F skrev 2010-05-16 10:35:40 följande:
    Vi kommer att ha med våra döttrar på resan också. Vi åker den 22 dec och kommer hem den 5 jan så det blir både jul och nyår i paradiset Tror att flygresan blir en utmaning men tjejerna ska få en nintendo DS i tidig julklapp så jag hoppas att de kan roa sig med dem.

    Ja det kommer nog bli en utmaning att hålla dem sysselsatta men bra idé med nintendo. Får försöka lura ut något som passar till min son också.

Svar på tråden Oktober 2010