Inlägg från: Oktoberbrud2010 |Visa alla inlägg
  • Oktoberbrud2010

    Oktober 2010

    Här är en till som gifter sig i Oktober. Vårt bröllop blir den 23 oktober. Än så länge har vi bokat kyrkan, pratat med min m2bs kusin som ska viga oss (hon har tackat ja).

    Vi har hittat en cateringfirma som vi vill anlita. Men jag kommer inte boka med dem förrän vi har fått hyra lokalen. Och man får tidigast boka den den 1 april, har redan satt larmet i mobilen.

    Jag har hittat pappret till inbjudningskorten, men butiken jag var i var tvungen att beställa hem mer, så jag ska köpa det på fredag. Plus resten av det som behövs för att göra dem. Vi kommer dock inte sända ut några inbjudningar förrän andra hälften av Juli. Vi sätter troligen OSA till 1 oktober.

    Min tärna har tackat ja till uppdraget.

    Vi har bestämt hur vi vill lägga upp dagen. Vigseln kommer ske redan kl. 11, därefter bjuder vi på lunch och tårta. Den delen av dagen blir alkoholfri och då bjuder vi in hela familjer.

    Sedan kommer vi be våra närmaste vänner återförena sig med oss på kvällen runt 18.30 och så har vi en helt vanlig barnfri fest med lite enklare buffémat och rikligt med alkoholhaltig dryck hemma hos oss, dit bjuder vi ca 20 personer.

    Vi har gjort en preliminär gästlista, på lunchen blir vi 44 personer inkluderat oss, om alla tackar ja vill säga.

    Ring och klänning kommer jag att vänta så länge jag kan med, eftersom jag håller på att gå ner i vikt. Har gått ner massor och behöver redan ta in min förlovningsring ca 2 mm. Har 17 kg kvar tills jag är nöjd. Hoppas på att kunna ta dem till min födelsedag i Juli.

    Kommer besöka vår lokala florist och be om ett ca-pris på min drömbukett och så ska vi besöka vårt lokala bageri och fråga om bröllopstårtan. Har visserligen en svärfar som är pensionerad konditor, men vi vill helst att våra familjer ska göra så lite som möjligt.

    Förrutom min m2bs systerdotter som vi hoppas kommer vilja fotografera oss under dagen, mot betalning förstås. Hon går på en fotoutbildning och vill bli fotograf och hon tar helt underbara bilder redan nu.

    Alkohol inhandlar vi nog i Tyskland, passar nog på i sommar när vi ändå tänkte hälsa på min m2bs barndomsvän som bor i Danmark.

    Känns som att vi har rätt bra koll, men det blir nog stressigare allteftersom tiden går...

Svar på tråden Oktober 2010