• Martinaa

    MAJ 2010 del 5

    Tiden går bara fortare och fortare och nu är det dags för vår FEMTE tråd! Nummer fyra hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3614591.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Finns inga regler, vi pratar om allt från brudklänningar och blommor, till husrenoveringar och vilket lim som är bäst till trycksakerna!
    Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar, sista tråden innan vi får stå brud tillsammans med vår livs kärlek! Sätt igång och prata, så får vi se om vi kan komma upp till 2000 inlägg i den här tråden!

    Nu kör vi!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 5
  • Martinaa

    Här sitter jag och är "gräsänka" för sambon har blivit bortrövad av grabbgänget han också. En otroligt snygg bild på honom finns på min blogg för den som vill se! martinaa.bloggworld.se/


    Så nu har jag hela dagen för mig själv. Blir lite bröllopsshopping och pyssel och förhoppningsvis lite tjejkväll ikväll {#lang_emotions_smile}

  • SofieochJamie

    Är så avunsjuk på alla brudpar idag. Vilket underbart väder ni fått. Här i göteborg skiner solen som bara den och det är säkert en 25 garder ute. Underbart.Själv har man att vänta 12 garder och 14mm regn nästa lördag. Måtte dem ha fel!

  • Martinaa

    Ja vilket underbart väder idag! Jag klädde som vanligt på mig på tok för mycket när jag skulle ner till Knalleland (shoppingområde) och var genomvarm efter bara en liten stund. Dock blir det nog regn och åska ikväll känns det som. Vi får hoppas det blir minst lika fint väder även nästa lördag...och nästnästa! {#lang_emotions_wink}


    Sprang faktiskt på svensexe-gänget när jag var nere i Knalleland. Mannen stod och sålde hallonsaft inne i ett köpcentrum!


     

  • patrikoannika

     


    Martinaa skrev 2010-05-22 11:46:47 följande:
    Här sitter jag och är "gräsänka" för sambon har blivit bortrövad av grabbgänget han också. En otroligt snygg bild på honom finns på min blogg för den som vill se! martinaa.bloggworld.se/ Så nu har jag hela dagen för mig själv. Blir lite bröllopsshopping och pyssel och förhoppningsvis lite tjejkväll ikväll

    Ha ha ha... Ursäkta mig, men det var bland det fulaste jag sett... Ha ha... Sjukt likt!!!

  • Martinaa
    patrikoannika skrev 2010-05-22 16:13:09 följande:
      Ha ha ha... Ursäkta mig, men det var bland det fulaste jag sett... Ha ha... Sjukt likt!!!
    {#lang_emotions_surprised}

    Vad säger du, den där snyggingen är min man!!


    {#lang_emotions_wink}

  • Hillena

     


    Emsan o Davve skrev 2010-05-22 11:18:03 följande:
    Grattis till er som blir fruar idag! Hoppas att ni får vackert väder.   Hippades igår...världens sorgligaste tillställning...alla utom fyra fick "förhinder" och tre av de fyra som var med kunde bara vara med en liten stund...jag är så arg och ledsen och besviken...känner mig snuvad på det som skulle ha varit en fantastisk dag...hur ska jag kunna titta dessa människor i ögonen på lördag och inte känna ilska och besvikelse? Mannens svensexa var (tack o lov!) kanonfin och han kunde inte har varit mer nöjd...:)

    Stackare! Sådär vill man inte känna om sin möhippa. Gör så som jaao skriver och var ledsen över det några dagar och försök lägga ner det sen. Det viktigaste är ju trots allt att vi får bli gifta :)

  • patrikoannika

     


    Martinaa skrev 2010-05-22 16:16:23 följande:
    Vad säger du, den där snyggingen är min man!!

    Ha ha....

    Min man fick nätbrynja, läderbrallor och cowboy-hatt... Han var inte så snygg han heller...

  • Loveyoutoo

    Martinaa: Åh, han var ju jättefin som smurf!! Hihi! Har fått veta att mannens svensexa kommer gå av stapeln 11 juni. =) Så skönt att veta lite mer!

    Emsan o Davve: Usch, förstår att du är besviken! Hoppas att du kommer över det och att flera av de som uteblev kontaktar dig innan och ber om ursäkt, då kanske det kommer kännas lite lättare.

  • Kattpoet

    Jag ar Mrs YOUNG!


     


    Och vi hade  sol hela dagen och nu osregnar det.

Svar på tråden MAJ 2010 del 5