• Cherrygirl

    GI-viktkoll eller Viktklubb, vilket rekommenderar ni??

    Måste säga att ISO är det bästa jag någonsin provat, så lätt att följa och så bra resultat! + att jag iaf inte gick upp alla kilon efter ett tag..

  • Cherrygirl

    Det går ut på att lära sig äta rätt. Man undviker bröd i början men senare får man äta det, fast då "rätt" bröd. inte frallor typ.. Haha
    Sedan är det att man ska äta 5ggr om dagen, vad som är bra att tänka på och allt sådant..
    Typ att fullkorns pasta är lika "bra/dåligt" som vanlig pasta bla, då allting är lika söndermalet när det är tillverkat..

    Det är inget sånt där, där man inte får äta, utan man får äta mycket och ofta Hihi

  • Cherrygirl

    Om man börjar på denna ISO-dieten så får man en bok, där står det massa recept och så. finns även hela veckor planerade om man känner för att följa det.
    Då är det ju bara att handla hem och laga det som står i boken.. jätte smidigt

  • Cherrygirl
    Björnisarna skrev 2010-02-23 19:17:06 följande:
    Vägde mig igår, har gått ner 8,8kg på 6 veckor!! Yihoooo!:)
    Åhh, grattis!
  • Cherrygirl
    Björnisarna skrev 2010-02-24 19:34:52 följande:
    Tack!!:) Jag äter som jag tidigare skrev fil och krossade linfrön på morgonen, en STOR skål. Till lunch och middag äter jag massa olika.. tex lax med broccolimos, sallader med kebab/kyckling/lax/räkor/skinka/fisk/kött av olika slag och MASSA fetaost och dressing, tacos (utan bröd å tacochips då), olika woker, omelette med fetaost och tomat och skinka, ugnsrostade grönsaker och kött och sås, oliver, osvosv.. jag kommer ofta hem så sent på vardagarna när ja pendlar så då köper ja ofta färdiggrillad kyckling eller kött på ica, mums :) Lunchen äter jag klockan 12 och middag kring 19 (då jag kommer hem så sent) Under hela dagen äter jag morötter på raster och när jag känner mig sugen på ngt, det blir ca 4 morötter om dagen. Morötter mättar jättebra + att man får något att snaska på vilket är jättebra. Grädde och bär brukar ja äta 2-3 dagar i veckan. på bio äter jag nötter med sour cream and onion smak (Skitgott!) och naturgodisar som är typ torkade jordgubbar och cashewnötter doppade i yoghurt, mmmm.. och varann helg har ja unnat mig lite vin :)Jag brukar göra matlådor till jobbet för hela veckan på söndagar, skulle ja börja göra sånt när aj kommer hem sent vardagskvällar och är trött skulle ja nog inte lyckas äta så nyttigt...hehe. jag tränar på crosstrainern 2-4gånger/vecka ca 45-60min/gång. Nu har ja dock varit sjuk och krasslig i 2 veckor och ändå gått ner 2,5kg under dessa veckor!:) En rätt jag äter OFTA och kan tipsa om är:Chorizo- och bacongryta med zuccinipastaFör 4 personer:4 chorizo2paket bacon15st färska champinjoner1 röd paprika3dl becel matlagningsgräddeVitlökspepparblandningSalt2 zuccinisStek bacon så det är krispigt. Skiva ner chorizon, champinjonerna och paprika och stek ihop allt. Krydda med vitlökspepparblandning och salt efter eget tycke. Häll i grädden och låt det puttra några minuter.Koka upp en stor gryta med vatten, alternativt koka upp vatten i vattenkokare. Hyvla zuccinin med osthyvel till långa smala remsor och placera dessa i ett durkslag. Häll det kokande vattnet över zuccinin.Servera av zuccinipastan och chorizo-och baconröran. Njut!
    Det låter lite som ISO dieten..
Svar på tråden GI-viktkoll eller Viktklubb, vilket rekommenderar ni??