• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Härligt!

    Och så skönt att hon slapp bli inlagd.


    passionsblomman skrev 2010-02-23 13:57:52 följande:
    Jag vet nå´t som Bruttan inte sagt här än: Bruttans Groda är en Elvira! Fira fira med Elvira, flera E-typeflickor i bebistråden!Hurra!och inte är Bruttan inlaggd heller!
  • Daa

    Så du tror det blir BOM? Visst drar processen igång sedan?

    Det känns okej att de är här (förstås lika besvärliga och irriterande som vanligt , men jag undrar ju lite varför de är så tidiga och om det är något de tänker fortsätta vara.
    Annars fortsätter väl tankarna från igår.
    Tanken på en eventuell graviditet känns jättejobbig (vilket känns helt vansinnigt att skriva i den här tråden, men ni kan kanske tänka er varför jag känner så. Annars får ni fråga). Jag har bestämt mig för att det är dags för ett telefonsamtal med kuratorn, så fort jag är friskare och har tillgång till mitt jobbschema så vi kan boka in en tid.

    Fru E skrev 2010-02-23 13:58:03 följande:


    Daa-här är det BOM kring torsdag....känns det ok att ha fått indianerna?
  • Daa

    *håller ihop Ninnis på jobbet*


    Ninnnis skrev 2010-02-23 14:01:49 följande:
    Ska bara hålla mig tills jag kommer från jobbet, sen ska jag gråta för att situationen är som den är, för att jag saknar maken och vovven som är borta åt helskotta för mycket, för att mamma & co bor för långt bort, för att bästa väninnan bor för långt bort och för att det just nu bara känns skit.
  • Daa

    EA: vi har inte bestämt än. Månaden som gick tog vi paus. Frågan är hur lång pausen ska vara. Egentligen är det inget stort beslut att pausa vidare, för det är ju bara en månad. Frågan är om det ger något.

    TÄNK så snopen du skulle bli om det inte blev BOM den här gången.
    *övar tumhållning inför processen*

  • Daa

    *kopierar och klistrar in nånstans i syfte att använda för egen del någon gång då och då framöver*
    Kloka ord. Kram på dig.


    Ninnnis skrev 2010-02-24 07:47:01 följande:
    Igår kväll låg jag sedan och funderade, och kom fram till insikten att jag MÅSTE ändra min inställning och mitt tankesätt. Tids nog kommer jag att stöta på oåterkalleliga sorger och motgångar i livet som VERKLIGEN kräver tårar och energi. Jag KAN inte tillåta mig att ta ut sorger i förskott och sörja över sådant jag TROR kommer att bli en sorg. Jag kan inte heller låta det jobbiga i livet överskugga allt det fina jag faktiskt har. Från och med nu ska jag leva som jag lär, det vill säga bryta ihop och komma igen istället för att älta, och tänka positivt och glädjas åt nuet istället för att oroa mig inför framtiden.
  • Daa

    lanovia 08 skrev 2010-02-24 08:37:51 följande:
    Stor kram till alla och räkna inte med att se mig här så mycket innan ellen har flyttat ut ur huset.
    Kram tillbaka.
  • Daa

    Så fint skrivet. Du är så go'.
    Tycker om dig också.


    Fjällbruttan skrev 2010-02-23 18:55:09 följande:
    Sällar mig sedan till Ingis och tar en fika på stenröset och morrar dovt åt alla monster!Strösslar sedan ut lite lyckosand som jag snodde efter vägen i går,..tror det var i långtbortomträsk Ta av den ni som behöver så det inte skjuts bom igen!Herregud, jag vill bara packa in er alla i samma rosa bomull som maken packar in mig i ibland, så ni alla ska få må gott i själ och hjärta!Tycker så mycket om er!!Kram
  • Daa

    Ninnis, måste ju säga också att det är skönt att höra att du känner dig på bättre humör.
    Jag tror att du har rätt i att man kan påverka sitt välbefinnande med inställning och tänkande. Oftare än man kanske tror (läs: jag, som har en ganska pessimistisk läggning) har man ett val.
    Fast ibland blir det bara lite för mycket för att man ska ha den där energin som krävs för att göra valet. Då kan jag tycka att det är okej att bryta ihop ett tag. Minuter, timmar eller dagar. Ja, eller hur länge det behövs.

  • Daa

    Joo, Lanovia... Så du inte blir förfärad igen.
    Jag är inte businloggad på arbetstid. Fortfarande hemma med envis hosta som låter ganska otrevlig.

  • Daa

    Ja, det är ju så enkelt att vara positiv när det gäller andra. VARFÖR ska det vara så svårt för egen del?
    Jag hejjar på dig. *gör hyperkäck tummen upp*


    Ninnnis skrev 2010-02-24 10:18:15 följande:
    Daa, jag är ju optimistiskt lagd när det gäller andra, men pessimistiskt lagd när det gäller mig själv... Det är det jag menar med att jag ska börja leva som jag lär.
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan