• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Snart ska Anja köra igen. Ofattbart starkt av henne att försöka och lyckas så bra efter gårdagens krasch. *grymt imponerad*

  • Daa

    Dagen har ändå gått ganska bra, tack. Tror det var alvedonen som gjorde det. Ska känna efter imorgon om det är någon idé att gå till jobbet. Alltid svårt med gränsdragningen, tycker jag.

    lanovia 08 skrev 2010-02-18 15:51:04 följande:


    Hoppas dagen inte varit så jobbig som du befarade.Jotack med mig är det bra. Har just insett varför jag har stora bröst. Helt enkelt för att lillan skall kunna använda klyftan att spy i.
    Härligt att ni har funnit ett bra användningsområde för den där klyftan.
  • Daa

    *kramar om inför det som väntar*


    passionsblomman skrev 2010-02-18 20:54:26 följande:
    Usch EA vad spännande!Jag säger usch, för jag tycker själv att det är hemsk-spännande. Inte kul-spännande. Nu syftar jag alltså på den ivf som både du och jag står inför.jag undrar hur de egentligen motiverar de olika metoderna. Mig sa gyn att den långa skulle passa bäst, men utan att motivera vidare varför. men jag orkar inte ens dividera om det i min skalle. Nu börjar jag spraya den 25 så får man väl åka med på tåget sedan då. Bereda sig på gråt och bryt och sedan skrapa upp sig från marken och stega vidare i tillvaron.ELLER bli chockat glad och sedan inte våga vara glad utan oroa sig till dess man vet att det gick vägen. HELA vägen.
  • Daa

    Hej på er.
    Min förkylning brakar iväg och nu tycker chefen att jag ska åka hem.
    Visst katten, måste ju starta motorvärmaren! *tar mig för pannan*

    Men först mat. Eller motorvärmaren först. Eller...

  • Daa

    Ninnis, om du undrar ifall min make och jag haft sex, så går det bra att fråga rätt ut.

    (men ja, det finns en mikroskopisk chans . Och det ska vi inte prata om, för som mina tuttar beter sig kan man mycket väl tro att det är bebis på gång och jag vill inte ha några griller i huvudet )


    Ninnnis skrev 2010-02-19 11:41:33 följande:
    Usch då, Daa, vad trist att du mår sämre. Motervärmaren först, så hinner bilen bli varm medan du äter?Förresten, menar du att det inte ens finns en mikroskopisk chans att simmarna kan ha lurpassat på äggen vid ÄL? I så fall ska jag sluta tjata, men jag måste bara kolla... *krya på dig kramar*
  • Daa

    Oj. Har jag missat att hylla Anja Pärsson?

    Helt otroligt hur man kan komma igen mentalt så snabbt och åka hårt i samma backe som man dagen innan kunde ha slagit ihjäl sig i. Jag hade nog hyllat henne även om hon inte tagit bronset, för prestationen hade varit beundransvärd ändå.

  • Daa
    Deal.

    Fast det är svårt att ignorera att jag inte får plats i mina behåar och att det gör ont när jag skakar paketet med frukostfilen.
    Aha! Där har vi fördelen med att vara förkyld och ha riktigt ont i halsen: om jag tycker nog mycket synd om mig själv för det, så kommer jag inte ha tid att tänka på annat som försigår i kroppen.
    Ninnnis skrev 2010-02-19 11:54:16 följande:
    Daa, då kör vi den gamla vanliga, att jag visslar, hoppas och håller tummatna, medan du ignorerar. Ok?
  • Daa

    Precis. Förståeligt att hon ville åka snart igen, men att ge järnet sådär!


    Ninnnis skrev 2010-02-19 12:00:11 följande:
    Risker hade kanske annars varit att hon hade blivit rädd för fartgrenar och att det med tiden hade vuxit sig större och större. Lite som att ramla av en häst, det är bättre att hoppa upp direkt igen. Men med tanke på hennes smärtor hade jag förväntat mig att hon bara med nöd och näppe skulle ta sig ner, liksom bara för att ha gjort det. Men att åka som hon gjorde i både störtlopp och slalom och ta brons, det är imponerande!
  • Daa

    Jag är också skyldig den människan ett tack.

    Däremot är jag lite sur på den människa som bestämde vilka storlekar som ska finnas...

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan