• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • passionsblomman

    Det STRÅLAR sol på gnistrig snö idag! Helt sagolikt och från taket på vår södersida droppar det_nästan rinner_ vatten och från torntaket rasar snön med dova BOMP DOFF KlOFF.

    Jag måste måste måste städa idag, men jag tror det måste bli en pauspromenad också.

  • Fjällbruttan

    Tjingeling, tittar raskt in med shokladfondant till alla (jättegod kladdig chokladbakelse)
    den är jättegod att ha citrussallad till och klicka på grädde, glass funkar också utmärkt
    Vilket knytkalas!!

    Ninnis, du är klok du!
    Ska också kopiera och komma ihåg att tänka så, är ju så mycket lättre med andra än en själv...

    Daa, har du sett reklamen för hostmedicin mot slemmig hosta, den med monstret?
    Skickar bums över en stoooor knölpåk så du kan dunka till hostmonstret

    Ska betala räkningar och betala ut löner, sen ska jag vila ett tag igen, är fortfarande slut efter måndagen...
    Lilla Vild åkertraktor med pappa ett tag idag så nu har jag egentid

    Kram till alla

  • Daa

    *mumsar fruktsallad och jättegod kladdig chokladbakelse*

    Tack för knölpåken Bruttan. Ska se om jag kan nita det där monstret. Är iaf tacksam för att det är lika sömnigt som jag så jag får sova i fred.

    Så mysigt att åka traktor med pappa! Det hör till soliga och glada barndomsminnen.

  • Fjosok

    Tittar in och hälsar. Tror jag gjort visit i alla prattrådar nu. Men jag är varken tant eller kvinna? Kan jag ha hittat rätt nu?

    Hej förresten, hoppas jag inte stör

  • Sonja68
    Ninnnis skrev 2010-02-24 07:47:01 följande:
    God morgon!Tack för era kramar, det är fantastiskt hur mycket virtuella kramar faktiskt värmer Humöret blev bättre igår efter cirkelgym och prat med maken. Igår kväll låg jag sedan och funderade, och kom fram till insikten att jag MÅSTE ändra min inställning och mitt tankesätt. Tids nog kommer jag att stöta på oåterkalleliga sorger och motgångar i livet som VERKLIGEN kräver tårar och energi. Jag KAN inte tillåta mig att ta ut sorger i förskott och sörja över sådant jag TROR kommer att bli en sorg. Jag kan inte heller låta det jobbiga i livet överskugga allt det fina jag faktiskt har. Från och med nu ska jag leva som jag lär, det vill säga bryta ihop och komma igen istället för att älta, och tänka positivt och glädjas åt nuet istället för att oroa mig inför framtiden.Det närmaste halvåret SKULLE faktiskt kunna innebära en graviditet, förändring i makens arbetssituation, en nyrenoverad övervåning och en himla massa annat bra. OM det blir så är det synnerligen onödigt att jag ska gå och oroa mig och må dåligt under detta halvår, för bakslag som kanske inte ens kommer. Nej, från och med nu ska jag hitta glädjeämnen i livet varje dag.Idag gläds jag åt att solen redan var på väg upp när jag körde till jobbet, att jag troligtvis kommer att kunna omvandla de fyra semesterdagarna till långhelger tillsammans med maken i mars och april, att jag nyss fick ett gulligt sms av maken och att jag ska ta en sväng på stan i eftermiddag och sedan njuta av egentid hemma. Och åt att jag har er, som vet precis när jag behöver en kram och uppmuntrande ord
    Ninnis, min vän! Mycket klokt tänkt.
    Jag är själv en sån som gärna tar ut sorger i förskott, för att vara "beredd" liksom, utifall att det värsta skulle hända. Men det är ju jättejobbigt. Man glömmer bort att leva i nuet och vara glad och njuta över det som är bra NU.
    Min exsvärmor är en mycket klok kvinna och hon lärde mig detta:
    Okej, man kan tänka tanken att visst, det värsta kan hända. MEN, stanna inte kvar i den tanken för länge. Varför ta ut en sorg, som du inte 100%-igt vet kommer att hända, i förskott. Du kommer bara att vara ledsen TVÅ gånger. Först i förskott och sen när det verkligen händer. Lik förbannat, så blir du ju lessen och går igenom hela sorgeprocessen igen, även om du gjort det tidigare. Du är lessen en gång mer liksom.
    Och skulle det värsta scenariot INTE inträffa, ja då har du ju lika fullt gått och varit ledsen en gång "för mycket", helt i onödan dessutom!! Jag har svårt att uttrycka det, min exsvärmor gjorde det mycket bättre, men hoppas andemeningen gick fram i alla fall.
    MIG har det hjälpt faktiskt att tänka i de banorna.

    KRAM!
  • Daa

    Hej på dig, också, Sonja!
    Det var kloka ord från din exsvärmor. *kopierar dem också*

  • Sonja68

    *vinkar till Fjosok, Daa, Ninnis och alla som är inne och susar vidare*

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan