• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • Fjällbruttan

    Andbeyond Tack för att du fick mig att skratta Vilka underbara klipp!!

    Jag har varit på utvecklingssamtal med stora tjejen och jag är så STOLT!!
    Hon sköter sig bra, slamsar bara lite ibland, vilket är den tösen i ett nötskal, klarar alla ämnen skitbra och vågar ryta ifrån om nån är dum mot henne eller nån annan!
    For hem med ett jätteflin på läpparna och poppade i bilen och skrålade och sjöng med dotra

    Annars är det bar bra, har hunnit var ute i solen med lilla vild medans Signe sov i vagnen, fått klart från FK att de godkände min sjukskrivning..phuuu.....
    Gjort löner till de anställda och fixat med bokföringen!
    Känner mig duktig

    Signe är ljuvlig, hon sover flera timmar i sträck och äter visserligen OOOOTROLIGT sakta men ordentligt varje gång.. så jag hinner sova och slöa en hel del
    Vet verkligen att uppskatta det eftersom jag provat på ett kolikbarn...

    Nu ska jag gosa med maken och lilla vild innan Sigen vaknar... stora tjejerna är ute och cyklar med kompisar, tur att vägen är bar för annars har vi fortfarande en meter snö

    Kramen till alla

  • Villemoa

    lanovia: det är bättre med illamåendet. Jag tar bara morgontabletten nu och har skippat både eftermiddags- och kvällstabletterna för jag vill testa om det funkar utan och hittills har det gått bra. Vågar inte riktigt sluta med morgontabletten än eftersom jag vill kunna jobba om dagarna men jag hoppas att jag får sluta helt snart. Hatar verkligen att äta tabletter.
    Idag slog det mig att det är en månad kvar till RUL också

    EA: hurra för fler blåsor!

    Blommis: härlige, lille blompojken! Blir glad i både mamma- och lärarhjärtat när jag läser om utvecklingssamtalet! {#lang_emotions_heart}

  • passionsblomman

    Vi har fått en del gjort idag och jag har nu en exemplariskt ren kyl, städat skafferi och skinande rent kök och båda badrummen. Vi har egentligen mest golven kvar och dem gör vi imorgon.

    Jag struntade i all städning förut idag och gick uut och renasde klart den förbaskade rabatten och såg till att få ner mina stackars Penséer som försmäkttat i sina krukor alldeles på tok för länge. Dessutom fyndade jag små häng-sälgar nere på affären och stoppade ner dem med. Nu ser det så väldigt mycket bättre ut än förut och framförallt är det klart så jag slipper ha det som ett dåligt samvete över mig. Mysigt nog kom sonen ut och undrade om inte han kunde få plantera med mig.

    Vi har även varit  och storhandlat, på bolaget och fyllt på förrådet och så apoteket.
    Detta innebär att vi nu kan fortsätta fixa härhemma och komma så långt vi kommer helt enkelt i städväg. Det klart viktigaste är gjort.

    Nu hällregnar det på allt det nyplanterade. Det är bra!

    Jag önskar alla en trevlig helg, för nu får jag huset fullt och det ska bli så roligt!
    Det är de första som kommer hit till oss förutom släkten.

  • Fru sy

    Första inlägget idag och klockan är över 21. * Undrar vad alla har hittat på idag*

    Vi har haft helt underbart här med några kompisar, men nu skall vi äta tycker mannen så hinner inte berätta mer nu...

  • Hvidbrud

    Hej! Ja, här var det öööödeeee... Är hos svärmor och dricker te och äter kakor, men nu ska jag gå och lägga mig brevid lilla e för hon tänker nog vakna halv sex i morgon igen... Förresten hur ska vi hinna till 5000 till den 16de i denna takten?

  • Fru E

    God Morgon!


    *GÄSP*


    Gissar på att jag somnade någon gång efter 2 i natt och kl 7 ringde klockan, hade god lust att somna om men då hade kanske läkaren inte blivit så glad
    Var stört omöjligt att somna igår trots att vi la oss hyfsat i tid, antagligen nerverna som spökade inför dagens äp.


    Tittar in i eftermiddag igen när drogruset lagt sig

  • Sonja68

    Good morning!
    Igår hade vi +20 i skuggan och sooooool. Efter tjafs med maken (fan, vad jag blir trött på att ha TRE ungar, varav den barnsligaste och besvärligaste är hela 35 år. Obebripligt!!) så gick jag ut och räfsade. Efter en timme kom han också ut, men vi höll oss på var sin sida av huset. Tillslut förenades vi på samma sida och "knöt ihop säcken" s a s. Vi fick räfsat hela gården på EN dag. Det är rekord!!
    Nu är allt samlat ihop i säckar och som på beställning regnade det i natt.
    Idag är det fortfarande varmt, men mulet.

    Igår kväll körde jag flickorna till mormor o morfar, de har övernattat där. Morfar fyller 78 år idag och ville gärna ha dem där när han vaknar på morgonen.
    Mamma är dålig igen, ligger hela dagarna, så det är kul för pappsen att ha lite sällskap på födelsedagen av två pratglada charmtroll
    Vi åker dit efter jobbet idag och då blir det SMÖRGÅSTÅRTA!!!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan