• Ninnnis

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Hej alla, förresten!

    Eftersom jag har passat på att gå tidigare, varit ledig och kommit senare om vartannat den här veckan har jag blivit helt dagvill. Igår trodde jag det var måndag idag, det var mycket trevligt att inse att det faktiskt är fredag

    Jag har fått order om att reducera mina övertidstimmar, så jag passade på att ta somvorgon och komma en timme senare idag också. Och igår eftermiddag og vi en morfar i soffan alla tre. Trots all bonussömn har jag huvudvärk idag, men det är kanske bara anspänning.

    Ikväll blir det skaldjursfrossa med ostbricka, ackompanjerat av vitt vin och OS. Imorgon är planen att långpromenera i skogen och grilla korv, men om vädret är dåligt kanske vi skjuter på det till söndag. Skönt med en oplanerad helg med tid till en massa OS

    *sällar mig till skaran som hyllar Anja Pärson*

  • Ninnnis
    Daa skrev 2010-02-19 11:49:24 följande:
    Ninnis, om du undrar ifall min make och jag haft sex, så går det bra att fråga rätt ut. (men ja, det finns en mikroskopisk chans . Och det ska vi inte prata om, för som mina tuttar beter sig kan man mycket väl tro att det är bebis på gång och jag vill inte ha några griller i huvudet )
  • Ninnnis

    Daa, då kör vi den gamla vanliga, att jag visslar, hoppas och håller tummatna, medan du ignorerar. Ok?

  • Ninnnis

    Risker hade kanske annars varit att hon hade blivit rädd för fartgrenar och att det med tiden hade vuxit sig större och större. Lite som att ramla av en häst, det är bättre att hoppa upp direkt igen. Men med tanke på hennes smärtor hade jag förväntat mig att hon bara med nöd och näppe skulle ta sig ner, liksom bara för att ha gjort det. Men att åka som hon gjorde i både störtlopp och slalom och ta brons, det är imponerande!

  • Ninnnis

    *visslar*


    Daa skrev 2010-02-19 11:57:42 följande:
    Deal. Fast det är svårt att ignorera att jag inte får plats i mina behåar och att det gör ont när jag skakar paketet med frukostfilen.
  • Ninnnis

    God förmiddag!

    Nu ska vi ut i skogen och långpromenera och grilla korv

    Hoppas ni får en fin lördag allihop!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan