• Hvidbrud

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Grattis grattis grattis bruttan!!!! Välkommen till världen grodan!!! Åh, vad härligt att du är här nu- solskensbarn?

  • Hvidbrud

    (Asså blommis... Trodde att du skulle skriva att: nu var det sambons tur...i andra tråden, men det gjorde du inte! ) kunde inte låta bli, fniss fniss

  • Hvidbrud

    Nej men så mycket sjukdom och elende, ninnis. Tur det inte är -15grader längre sp du ska ligga där och frysa i det nya rummet!
    Fy för att bli ovänner på telefon också! Blä blä blä!!! Tror det är dags för ett kramkalas/kramutbrott till!!! KRAAAAM!!!! Tar med en liten boxboll, lite gott the och lyssnaröronen och lutahuvudetaxeln till kalaset så får du ta för dig av det du behöver, stumpan! Kramarna är dock obligtoriska!

  • Hvidbrud

    Sonja: om du hittar en lösning på benen som funkar så hojta gärna till. Jag har konstant svullna fötter och anklar och skulle älska att ha smala anklar så att jag kan slippa den eviga dåliga känslan jag har om mina ben, så jag kan så på mig fina skor och stövlar och korta kjolar osv osv... Har prövat akupunktur, hästkastanj, dricka mycket vatten (gjorde ingen skiljnad, men är ändå bra ) stödstrumpor -hjälper temporärt och skönt om jag ska stå och gå mycket och obligatoriskt vid flygresor. Venpumpövningar, känns skönt men inte blir inte bättre...

  • Hvidbrud

    Detta askmoln... Tänk om man var på Maldiverna eller nått annat paradis och helt plötsligt inte kunde komma hem. Och tänk om man hade haft barnvakt! Och om vulkanen nu sprutar aska i ett år!

    Skulle vara kul att resa jorden runt landvägen och havsvägen, hur skulle man ta sig runt utan flygplan? Följa gamla sidenvägen kanske, ta sig till china och upp i Ryssland och korsa in i Alaska, åka söderut och ta en bananbåt över atlanten.... Eller? (oj vad det kliar i ryggsäcken helt plötsligt!)

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan