• Ninnnis

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    KAN VARA glädjande, ska jag kanske säga...

  • Ninnnis

    Ja, man får vara glad för det lilla

    lanovia 08 skrev 2010-03-04 13:10:22 följande:


    Underbart med någorlunda regelbundenhet hos indianerna. Skall de nu envisas med att komma så kan de ju göra det med hyfs.
  • Ninnnis

    *ger genast bort min massagetid till Lanovia och passar på att mysa med Ellen under tiden*

    lanovia 08 skrev 2010-03-04 13:13:40 följande:


    massage.... *drömmer mig bort till en skön massagebänk med händer som löser upp smärtan*
  • Ninnnis

    Oh, låter seriöst


    Sonja68 skrev 2010-03-04 13:35:59 följande:
    Nu måste jag online-registrera företaget hos Brittiska tull och momsverket, så nu krävs det koncentration. Ursäkta mig flickor en stund *loggar ut*
  • Ninnnis

    Sonja, jag tog Otrivin menthol en gång, och det kändes som att huvudes skulle sprängas. Tårarna bara rann. Fy, vad obehagligt det var! Och då är jag ändå en *host* väldigt van nässprejanvändare...

    Numera använder jag dock nässköljningskanna (heter det verkligen så?) så ofta jag kommer ihåg, vilket har gjort att jag inte har behövt använda nässprej på säkert ett halvår. Rekommenderas!

  • Ninnnis

    Hej! Hinner inte läsa alls, vill bara sägs hej och krama de som behöver.

    Jag blev magsjuk natt till fredag och mådde riktigt pyton hela natten och dagen. Det kom från alla håll, om man säger så... Vet inte om det var thaimaten hos kollegan eller någon magåkomma, men nu är det betydligt bättre. Däremot har jag ont i bihålorna, men det kan jag stå ut med. Bästisen med sambo kommer därför idag istället för igår, nu ska jag ta en försiktig promenad i solen med vovven.

    Kram och ha en fin lördag allihop!

  • Ninnnis

    Ingis, den största kramen jag kan uppbåda vill jag ge dig! Jag blir tårögd av blotta tanken på att vår voffsing inte kommer att finnas för evigt. Stort och starkt av dig att ta detta jobbiga beslut för kissekottens bästa. Kraaaaam!

    Och vad gäller din systers man.... Det finns inte ord för hur arg jag blir! Jag har ju träffat din syster, och hon verkar vara en stark och förnuftig person som förtjänar så mycket bättre. Tur att hon har dig som stöd i detta, det är guld värt. Kanske internationella kvinnodagen är dagen då det får vara nog? Kram igen!

    Daa, finaste vännen! Du är så stark och klok, och med assistans av maken, kuratorn, oss och Per Elofsson kommer det gå bra, det är jag övertygad om

    EA, heja äggblåsorna!

    Sonja, det lät som en bra dag att vara rysk kvinna Synd bara att det ska krävas en officiell dag för att kvinnor ska skämmas bort...

    Kram till er andra också, har massor att göra på jobbet, så jag skyndar vidare.

  • Ninnnis

    EA, iiihhhh vad spännande! Tänk vad fort det har gått ändå! *planerar tumhållning från och med onsdag morgon*

    Blommisvännen, det låter inget vidare att känna så... Klart att hormonerna och medicinerna påverkar! Så j*kla korkat av läkaren att påstå något annat. Dessutom blir det väl ännu fler tankar och bekymringar i barnprocessen. Tror du att det kan hjälpa att ta en BT-paus då? Det skulle bli rysligt tomt utan dig, men om det kan få dig att må bättre så kan vi stå ut... KRAM!

  • Ninnnis

    Lanovia, jag tycker det låter sunt att rakning av diverse kroppsbehåring inte är högsta prioritet hos dig just nu

  • Ninnnis


    *tillåter mig att tycka det är liiite spännande i alla fall*
    passionsblomman skrev 2010-03-08 14:37:35 följande:
    Hallå hörni!!! Jag har fått min blödning!! Så nu ska vi på undersökning på onsdag och få besked om när jag ska börja med sprutorna!
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan