• Ninnnis

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    God förmiddag!

    Solen skiner och det är plusgrader och fågelkvitter. Vi har just avslutat en långfrukost med bacon, äggröra, baguetter och croissanter. Nu ska vi ut i skogen med gudsonen & co. Hoppas ni får en fin söndag!

  • Ninnnis

    God morgon!

    Jag börjar med att skicka en stor kram till Daa och Jenny. Hoppas det känns lite bättre idag.

    Jag har haft en härlig helg med massa OS, promenader i bokskogen, god mat och mys. Nu är jag på jobbet och killarna sitter fast på Essingeleden

    Blommis, hur gick det med snöröjningen hos trådkompisen?

  • Ninnnis

    Hej tjejer!

    Daa, vad BRA att du har tagit kontakten med kuratorn! Så skönt att det känns bra och att hon anser dig vara normal (det kunde vi ha talat om för dig annars) Skämt och sido, jag är så glad för din skull att det går åt rätt håll. Kram!

    Blommis, jag hade nog kunnat strypa en läkare som inte håller med om att ALLT i denna karusell kan ge biverkningar, både psykiska och fysiska. Framför allt diverse medikamenter, men bara pressen, stressen, väntan och oron helt utan medikamenter kan få vem som helst att börja gråta. Minns hur jag blev av Pergotime, började storgråta i bilen, i sängen osv...

    Jenny, det är inte ett dugg konstigt att gråten överrumplar en ibland (been there, dine that, bought the t-shirt). Skönt att du får träffa gyn igen, hoppas det känns bättre idag!

    Lanovia, hur går det med Ellens mage? Har inte så mycket råd att ge, men Ingis mfl verkar ha vettiga tips och råd. Har ni fått sova mer inatt?

    Blommis igen, vad kul att helgen hos BT-vännen var lyckad! Fantastiskt att man kan få så härliga vänner på ett internetforum

    Sonja, hur går det med muppchefen?

  • Ninnnis

    Jag har också en förmåga att vara sjuk på helger/semestrar...

    Krya på dig!


    Sonja68 skrev 2010-03-01 18:36:41 följande:
    Jag har legat i förkylning hela helgen. Jag måste vara rena drömanställningen för en arbetsgivare: passar alltid på att vara sjuk när jag är ledig för att tillfriskna lagom till måndag.
  • Ninnnis

    Ingis, lycka till med föräldrautbildning, husvärdering och fotografering! Du ligger verkligen inte på latsidan, gumman Har ni kommit någorlunda i ordning i huset?

  • Ninnnis

    Här skiner solen, det är någon plusgrad och jag har hittills hållt mitt kontrakt

    Gårdagens lyckade hopplektion gav en massa energi. Jag stod kvar en stund i boxen med näsan mot hästens hals och njöt av den härliga doften och värmen. Det är balsam för själen!

    Ikväll ska jag träna cirkelgym, imorgon ska jag hem till gudsonen & co, på torsdag ska jag äta middag hos bästa kollegan. På torsdag kväll kommer killarna hem och på fredag kommer bästisen med sambo och stannar över helgen. Övervåningen börjar ta form, vilket gör att jag kan leva med att hantverkarna väckte mig en halvtimme innan jag hade tänkt stiga upp

    På det stora hela känns livet ganska bra!

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan