Inlägg från: lanovia 08 |Visa alla inlägg
  • lanovia 08

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Har skummat igenom det ni skrivit men hinner tyvärr inte kommentera allt, eller snarare nästan inget.

  • lanovia 08

    Hörni tjejer nu är det verkligen dags att sluta upp iringen och sjunga glatt tillsammans för EA och Blommis.

  • lanovia 08

    Ja 5h i sträck hör inte till vanligheterna nu förtiden. Även om hon i normala fall sover på nätterna vill hon ju ha mat.
    Jag vet inte hur det är med minfom just nu, hoppas verkligen att den funkar och att inatt bara var ett bakslag. Har varit uppe och gått med henne och legat och masserat mage, inatt hade hon ont i magen igen. Men som sagt det kan ju bara vara en engångsföretelese. Hoppas hoppas.

    Vad skönt med några timmar extra sömn.


    Hvidbrud skrev 2010-03-08 20:59:33 följande:
    Lanovia: så skönt att få sova 5 timmar! Funkar miniform fortfarande? Maken har semester nu i två veckor och vi tar det bara lugnt. Sköönt! Han passade e i morse och jag fick sova tre extra timmar! Ojojoj vad jag blev bombaderad med drömmar! Vaknade helsnurrig med huvudvärk och förvirrad, behövs nog mer sömn för att inhämta nästan ett års avbruten sömn...Förresten, vilka underbara beskrivningar av flytningar! Förfärad, förundrad och fasinerad!
  • lanovia 08
    Själva lusten börjar långsamt komma tillbaka, men tror inte jag kommer våga. (eller klart jag kommer någon gång men det skrämmer)

    Fru Bygg skrev 2010-03-09 09:40:16 följande:
    Ja du Lanovia. Sex är det sista man tänker på när man precis fått barn. Men sexlusten kommer tillbaka, det lovar jag!lanovia 08 skrev 2010-03-09 09:36:30 följande:
  • lanovia 08

    Denna tråd klarar av negativ energi Fru Bygg det är bla det vi finns här för.
    *stor energigivande kram skickas till dig*
    Sömnbrist kan knäcka den bästa. Sedan ont i axlar och rygg efter att burit på de små liven gör sitt till.

  • lanovia 08

    Ni skapar förvirringen åt mig, 3 st som heter Fru nu. Jag kunde inte få ihop vad Fru Bygg skulle till jobbet att göra tills jag läste signaturen ordenligt.

    Förresten var det inte svårt att lista ut vem som är Fru sy även om jag hittils bara tittat på denna sida, passade signatur.

  • lanovia 08

    Oh spännande för det måste jag tycka även om EA tycker det är lite väl spännande. Hoppas allt går bra idag. *håller tummar och tår*

  • lanovia 08

    Jenny tror de flesta upplever det samma med sina män. Och det är nog precis så som redan skrivits några gånger, även om de längtar och vill lika mycket som oss kan ju de till exempel "släppa" det när som och tänka på annat. Vilket är lite svårare för oss som bär runt på den kropp som håller på och spökar.
    Hur jämställt vårat samhälle än blir kommer det där med barnafödande och ta hand om spädbarnet (om man inte hoppar amningen) kunna bli helt jämlikt.

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan