• Daa

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    I glädje och sorg, i vardagens vedermödor och glädjeämnen finns vi till för varandra!

    Läsning sker på egen risk, för vi viker inte för diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara smått privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.

    Förra tråden:
    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3600713.html

  • Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan
  • Sonja68

    Lanovia: Termometertricket, det är tydligen grejen! Stackars liten som har så ont. Jag minns att jag brukade bli alldeles kallsvettig av T:s skrikande. DEt blev många turer runt kvarteret med barnvagnen kl 23 på kvällen...
    Maken tog ibland babystolen från bilen, spände fast henne i den och gungade henne tills hon somnade.

    I natt kom maken hem från Moskva. De vann både semi och finalen och är alltså mästare i ligan
    Men det satt hårt inne. Båda motståndarlagen hade tagit in 7-8 ordinarie spelare från A-laget, och makens lag är ju ett B-lag med veteraner. Men de kämpade och kämpade och gav sig inte.

    Svärmor hade skickat med jättesnygga stövletter, med lite högre skaft samt en snygg handväska till mig Hon vet precis min stil, vad jag gillar och hon hade även valt rätt storlek på skorna!

  • passionsblomman

    Sonja, då har du en GLAD make därhemma nu då!

    Skickligt av svärmor att tom fixa rätt size på dojjorna!
    Jag är vaken. Det brukar jag inte så här dags. men min son försov sig lite imorse och hans kompis hade glömt ryggsäcken här, så stackarn hade både bråttom och två väskor att släpa. Då var det tur att jag har bilen idag (handboll ni vet) så jag skjutsade ner honom till skolan.

    Nu - kaffe!

  • Fru E

    Snabbt inlägg innan alla möten och hemgång vid lunch

    Titulerar mig fortfarande Grodan boll och går lika fort som en snigel Att knipa kommer väl till pass efter mitt lilla hormonutbrott igår i soffan där jag erkände för maken att jag är livrädd för att det ska misslyckas. Efter tårarna sprutat klart så sa maken "men eftersom jag hade rätt om antalet befruktade ägg så måste jag ha rätt i att det här lyckas med" så nu har jag lugnat mig lite lite.
    Men det blev en kompromiss idag på jobbet eftersom jag inte tagit med datorn hem i fredags, så snigelfart i all gång, mycket sittande och hemfärd vid lunch till soffan.

  • Sonja68

    EA: såklart maken har rätt *kramar om*

    Ja, Blommis, en mycket trött, men glad make
    Godmorgon! Du var tidigt uppe idag
    Här var -20 imorse, men nu har solen gått upp och det blir förhoppningsvis lite varmare under dagen, så att ungarna kan åka skidor på dagis och skola.

    Igår tog vi en långpromenad i solen, även om brorsan visserligen bjöd med oss på skoterfärd, men jag ville sova ut och inte stressa på morgonen. Så jag blåste och sov till 10 ! Fatta hur underbart?! Hade förmodligen sovit ännu längre om jag inte blivit väckt av telefonen.
    Vi åt brunch och tog det lugnt och sen tog vi spark och bob och gick en lång promenad. Snippade förbi till min bästis och drack kaffe och ungarna lekte med hennes flicka. Sen hem, laga middag, göra ryskaläxa, göra matlådor, bada ungarna, tvätta lite och godnatt. Kl 02:00 kom maken. Stackarn åkte iväg till jobbet 6:15 och hade förstås inte kunnat sova på flyget, eller på flygplatsen och sedan två timmar bakom ratten hem. Gissa vem som kommer slockna i soffan ikväll?!
    Men det gör mig inget. Han kom ju hem hel och välbehållen

  • Ninnnis

    Sonja, GRATTIS till bandymaken! Vad kul Blir det turnering i USA nu då?

    EA, klart maken din har rätt igen!

    Lanovia, hoppas lilla E har haft en bra natt.

    Det gick utmärkt att vara barnvakt. Lilltjejen somnade i soffan, sen bar jag in henne till mig. Hon vaknade en gång och ville ha vatten, sen vaknade hon 07.15, satte sig upp och sa "Jag har sovit gott"

    Konserten igår var kanon, och lillasyster sitter nu på bussen hem. Jag har fått sjukt ont i bihålorna igen, annars är allt bra.

  • Ninnnis

    Daa, hur är det med dig?

    Blommis, har huvudvärken släppt?

    Ingis, hur har det gått med din syster?

    Hvidis, mysigt med schlagerkväll med pappa. Jag tyckte också Salem skulle ha vunnit

  • passionsblomman

    Ninnis, SKIT och piss med ont i bihålorna!

    Jag har inte fullt så ont i huvudet nu- spraydosen är ju halverad nu, så jag tror på att det är därför. Men den finns där ändå, lite i bakgrunden mest hela tiden och i framgrunden rätt som det är. Men men, det kunde ha varit värre...

  • Ninnnis

    Ja, det är ganska hämmande eftersom det gör ont så fort jag rör på huvudet... Får se om jag klarar ridningen ikväll.

    Skönt att din huvudvärk är lite bättre, även om den gärna får försvinna helt så klart. När är det du ska på VUL?

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan