Inlägg från: retrobride |Visa alla inlägg
  • retrobride

    Har en fundering angående klänning....

    Honeypie Boutiques klänningar är helt underbara och jag är väldigt sugen på en i lila eller rött.
    MEN..Jag är väldigt kurvig med stor bak och breda höfter. Är därför lite osäker på ifall det funkar med en såpass omfångrik kjol på klänningen. Vore det kanske snyggare med en klänning som har en smalare pencilskirt-siluett?
    Sådana verkar enormt svårt att hitta dock...vill inte ha vit klänning heller.

    Nån tanke?

  • retrobride

    Jag kommer köra på ett lite mer rockabillyinspirerat tema med klänning i färg (rött eller lila), svart liten bolero och svarta peeptoe-skor.
    Mitt stora problem är håret, men det kommer antagligen bli klassiska Hollywoodlockar med svall och hårblomma som matchar klänningen.

  • retrobride

    Åh vad det är roligt och spännande att planera bröllop!
    Nu har min blivande man och jag skissat upp hur vår dag kommer att se ut...
    Vi kommer "rymma" iväg och gifta oss i Las Vegas, och sen skicka ett vykort till våra familjer med en hälsning och ett litet ps om vad vi gjort.
    Vi känner att vi vill göra detta till vår helt egen dag, utan gäster och så. Dock kommer vi få allting filmat och fotat, så vi kan dela det med familjerna när vi kommer hem.

    Vi landar i Vegas, tar oss till hotellet och sen direkt till kontoret för att ordna marriage license.
    Dagen därpå inleder vi med en brunch på favoritstället Imperial Palace, sen kilar jag till en hårsalong och får ett (förhoppningsvis) tjusigt Marilyninspirerat lockigt kortare svall.dmarmar.files.wordpress.com/2007/05/marilyn-monroe.jpg
    Jag kommer att ha en rockabillyklänning i det här stuket daddyos.com/retro/novm7.html med en liten svart bolero till, hårblomma och svarta skor med rosett och peeptoe.

    Bröllopet är bokat till kl. 18.00 på Little Chapel of the Flowers, utomhus i deras lilla lusthus. Vi blir hämtade med limo på vårt hotell en halvtimme innan.
    Musiken till inledningen kommer vara en låt med The Cramps (vårt favoritband) och vi kommer avsluta med "Sugar Dumpling" med Sam Cooke


    Min pojkvän har valt den, den känns helt klockren.

    Vi blir fotade under och efter själva cermonin, sen får vi en limotur till restaurang "Top Of the World" som ligger i Hotel Stratospheres top en.wikipedia.org/wiki/Stratosphere_Las_Vegas.
    Där äter vi vår bröllopsmidddag och sen hem till hotellet där jag ska se till att det väntar lite bubbel, fin choklad och annat gott.
    Morgonen därpå tar vi room-servicefrukost och tar en skön dag vid poolen innan vi beger oss till flygplatsen för att flyg till Memphis där vi ska spendera en veckas smekmånad.

    Besöka Graceland, Sun Studios, Stax (ett måste för rockabilly- och soulentusiaster som oss!), åka flodbåt, äta den berömda maten från Södern och allt annat som stan erbjuder.
    Fint hotell mitt i smeten vid Mississippifloden.
    Och en kvällstur i en rosa 50-talsbil är också inbokad...

    Vad jag längtar till april 2011!!!

  • retrobride
    ActDontTalk skrev 2010-03-06 19:39:10 följande:
    retrobride! WOW! Det låter hur jäkla roligt som helst! Har ni varit i Las Vegas förut och känner till stället, eller hur bokar ni in allt så perfekt? Åh, allting låter så underbart, allt från bröllopet och trippen efteråt. Hoppas verkligen det bli lyckat! När ska ni gifta er? Det vore väldigt roligt att få se bilder efteråt. Det är sånt där som jag drömmer om, men inte vågar göra, för att jag är så feg, haha. :)
    Vi har varit i Vegas förut och återvänder till "vårt" hotell Bill's som inte är jättelyxigt eller så, men litet, charmigt, alla är jättetrevliga och det är billigt och ligger precis mitt på huvudgatan.

    Vi har gått mycket på magkänsla och vad som känns precis rätt för oss. Inte valt saker för att de är "rätt" utan för att de känns bra.
    Vi ska gifta oss i april 2011 :)

    Och självklart kommer jag posta bilder efteråt!
  • retrobride
    annaochmias skrev 2010-03-09 12:39:58 följande:
    Retrobride: Vad härligt det låter! Ska ni köra SkyJump'en efter middagen, då?
    Tveksamt om frisyren håller ;)
Svar på tråden 50-talstråden - igen!