Inlägg från: sockersmulan |Visa alla inlägg
  • sockersmulan

    decemberbrudar!

    Finns här några fler brudar som ska gifta sig i december 2010? Skulle vara jättekul att följas åt!

  • Svar på tråden decemberbrudar!
  • sockersmulan

    pysan88: ni har ju kommit riktigt långt!

    vi håller som bäst på att leta kyrka och lokal. har en lokal på g som vi ska titta på senare i veckan. hoppas på att den är fin och inte alltför dyr! har även gjort en gästlista och köpt material till inbjudningskort, känns skönt.

    Grantorp: vad kul med ännu en decemberbrud! absolut, så länge inget är bokat är det fritt fram att ändra sig hela tiden! är själv väldigt velig, så vet hur det är..

  • sockersmulan

    vad kul att vi börjar bli några stycken! välkomna alla nya!

    på fredag ska jag och min m2b kika på en lokal vi gärna vill ha. längtar! håller tummen för att den inte är überdyr.. ska ringa kyrkan vi vill vigas i också, hoppas på att den är ledig!

  • sockersmulan

    VinterDalaBruden: Klart du får vara med ändå!

    Vi kommer nog skicka ut våra inbjudningar i augusti/september tror jag. Ska göra dem själva. Vårt färgtema är guld/champagne och vinrött, så vi ska ha ett guldfärgat papper som bas och sen lite utsmyckningar i ett skimrande, cremefärgat som det står "I love you" på. Längtar efter att börja tillverka dem!!!

  • sockersmulan

    empsems: Välkommen till tråden! Va skönt det måste kännas att lokal och kyrka är klara! Jag väntar fortf på svar från kyrkan, och lokal jobbar vi på att hitta. Hoppas på en ljusning snart! Vi gifter oss 31/12.

    Hihi, va kul att du oxå har slitit ut din Pandurokatalog! Vi ska göra våra inbjudningskort själva, känns roligast så tycker jag. Försöker komma ganska billigt undan, men ändå få en lyxig känsla på dem. Har shoppat papper på rea på Panduro. De säljer ju ut jättefina ark ibland till halva priset! Underbart!

  • sockersmulan

    Hej igen allihopa! Hur går det för er med planeringen? Här går det äntligen lite framåt! Fick mail från Kyrkan häromdagen - vi är välkomna att vigas där på nyårsafton kl15.00!!! WHEE! SÅ skönt att kunna stryka den posten från listan. M2b har preliminärbokat en lokal också, som vi fick tips om av en kollega till mig. En scoutstuga, jättefin! Väntar på svar från några andra också, så vi får se vilken det blir i slutändan.

Svar på tråden decemberbrudar!