Inlägg från: Grantorp 2010 |Visa alla inlägg
  • Grantorp 2010

    decemberbrudar!

    Vi gifter oss i december, 11/12 för att vara exakt... =)

    Vi har kommit ganska långt i planeringen trodde jag, men jag fortsätter att ändra mig om allt hela tiden... Men så länge inget är bokat så går det ju att ändra sig... Men lite mer blir spikat lite då och då... =)

  • Grantorp 2010

    Vi gifter oss i Örsundsbro (nära Sthlm, Enköping och Uppsala)

    Jag ska nog ringa till de två lokaler vi väljer mellan nu, den ena är en bygdegård och där vet vi redan vad vi får... Bra lokal till ett jättebra pris. Den lokalen hade vi bestämt, men så var vi på fest i en annan lokal i närheten nu i julas, finare, lite mer intim, bättre bar, och fortfarande billig.

    Men jag måste kolla dealen med den andra lokalen, bygdegården har en stort restaurangkök och man får hyra den i flera dagar utan extra kostnad... Det får man väl oxå väga in antar jag. Hinner och dekorera mycket redan några dagar innan så spar väl det på mycket stress antar jag...

    Hmmm, kanske måste ringa på en gång, nu blev jag ju sugen på att veta NU! =)

  • Grantorp 2010

    Nej, vill folk komma så kommer de oavsett avstånd anser jag...

    Sen ska vi försöka fixa boendemöjligheter till alla till ett bra pris för att underlätta, men vi räknar med att de kommer i alla fall.

    Vi gifter oss verkligen hemma, men det är ganska många som har långt ändå. Ett par kommer åka ända från Sydney och de har tackat ja redan. Vi har sagt till dem i god tid för att de skulle ha möjlighet att planera, och likadant med några till som bor i Skåne och Ö-vik m.m.

    Vi kommer nog oxå skicka inbjudninga långt före, men det är mest för att jag inte kan bärga mig... *s*

Svar på tråden decemberbrudar!