• Swing

    bröstförstoring (vet att det finns många andra trådar om detta...)

    Reagerade lite på följande mening: "Det som fick mig att ändra mig i frågan var att jag fick reda på att det är långt ifrån bara Slitz-brudar som gör brösten fylligare".

    Enligt min erfarenhet är "Slitz-brudarna" i minoritet. Jag gjorde min förstoring strax innan jag fyllde 44 år. Hade önskat mig det och sparat pengar sen jag var drygt 20 år. Väntade till efter barnen (som nu i princip är vuxna) och då kom tyvärr annat i vägen så att det fick skjutas upp. Men jag är jätteglad att det äntligen blev gjort och i år fyller mina "nya" bröst 6 år.

    Min man (som jag varit tillsammans med sedan skoltiden - det ni! - tyckte inte alls att bröstförstoringen var nödvändig. Men han fick info om mina planer långt innan vi ens planerade att skaffa barn. Han har älskat mina "nya" bröst sen första dagen. (Blev just avbruten i mitt skrivande av att han kom och gav mig en kyss och smekte mina bröst).

    De närmaste självklart fått veta och sett vad jag gjort, men annars har jag valt att inte prata vitt och brett om det. Skäms absolut inte och berättar så gärna om någon skulle fråga, men jobbar i en mycket konservativ miljö och valde att inte säga något på jobbet. Maskerade det hela 6 mån i förväg med bh-inlägg, tog semester för operation och återhämtning och använde sedan kläder som förvillade bort det hela i några månader efteråt.

    Mitt råd är att du går på konsultationer hos ett par olika läkare på välkända kliniker och funderar noga på vad de tycker skulle passa dig. Det finns också ett antal bra nätforum, både svenska och utländska, där man kan få mycket bra tips.

    Lycka till med att fatta det beslut som känns bra och riktigt för DIG!

Svar på tråden bröstförstoring (vet att det finns många andra trådar om detta...)