Inlägg från: Jojjo82 |Visa alla inlägg
  • Jojjo82

    bröstförstoring (vet att det finns många andra trådar om detta...)

    Jag känner igen mig i dina funderingar (även fast jag inte har några barn) och att det är ett svårt beslut att ta. Jag har alltid tills för ca 2 år sedan varit väldigt mycket emot bröstförstoringar och det av ren princip. Har aldrig sett mig själv som "en sån tjej" som gör en bröstförstoring. Det som fick mig att ändra mig i frågan var att jag fick reda på att det är långt ifrån bara Slitz-brudar som gör brösten fylligare. Läste någonstans att den vanligaste bröstförstoringspatienten är en kvinna som är 30+ och har barn. Det viktiga är att du känner att du gör det eller inte gör det helt för din egen skull. Det är ju du som går igenom operationen (som är en stor operation!) och det är du som skall vara nöjd.
    Se till att gå på en massa konsultationer på olika typer av kliniker och läs på (www.plastikkirurgiforum.se) så mycket du bara kan om hur en bröstförstoring går till och vilka komplikationer som kan hända och känn efter om du tycker att det är värt riskerna. För det finns ju (som vid alla operationer) risker med att skära i kroppen. T.ex. så skulle jag fundera på om jag inte borde vänta med en operation tills alla barn är födda (det kanske de är för dig?) för det är ju en större risk för att brösten deformeras efter amning och då kanske du måste göra om operationen igen. Jag har inga planer på barn de närmsta 5-10 åren, så därför har jag gjort mina bröst nu.
    En operation kostar även mycket pengar (min gick loss på 50000) och jag tycker personligen att man inte skall ta lån för ett par bopper, men det är ju upp till varje ekonomi att bestämma :)
    Lycka till!

Svar på tråden bröstförstoring (vet att det finns många andra trådar om detta...)