• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    Grattis Max!

    Vickan
    Stort lycka till i eftermiddag! Hoppas på goda besked och håller handen i tanken.

    Nenne
    V 13!?!? Grattis! Men - du plussade ju nyss! Tiden flyyger verkligen fram. Usch, jag vill bli gravid snart så jag kan vara gravid samtidigt som NÅGON annan i tråden och inte när alla era barn redan tagit studenten

    Telis
    Håller med AM om Televinkenbilderna. Han är verligen sjukt söt, säger en som vanligtvis inte tycker bebisar är sådär jättesöta

    Jag säger det IGEN - skicka hit lite snöfall för tusan!! Jag vill inte HA fler soliga dagar med 33 grader kallt!
    Men det är nog mitt straff för att jag "skolkar" från jobbet... Är ju sjukskriven till och med onsdag och tänker faktiskt vara hemma fast jag är helt frisk nu... omoraliskt va?

  • snaily

    Fick mail från min gyn som skriver att vi troligen ska köra på med ny IVF i v 10, fast med en extra kontroll innan jag börjar med sprutor för att se att mina äggstockar lugnat ner sig så att säga. Sen skriver han att vi ska byta äggmognadsspruta från Ovitrelle till Pregnyl? Har googlat och forskat och läst som bara den men jag kan inte hitta någonstans att det skulle vara någon skillnad på hur de funkar i kroppen.

    Just nu känns det varken spännande eller kul med ett nytt försök, bara så jäkla deppigt. Tror jag lägger mig på soffan och drar filten över mig ett tag.

  • snaily

    Nenne
    Det är min gyn som har bestämt. Kan ju fråga varför när jag ska dit nästa gång.

    Vet inte varför jag blev så ledsen helt plöstligt. Känns som mina 13 obefruktade ägg kom ikapp mig på något vis. Tur att jag har en Korv som slickar bort alla tårar, och nästan sönder mitt ansikte känns det som.

  • snaily

    Hoppas Trollet ligger och visar sig från sin bästa sida just nu!

    TACK Koko och alla andra som stöttar (ingen nämnd ingen glömd)

    Men jag triiiivs inte riktigt i det där depphålet! Jag såg en stege som kunde ta mig upp alldeles nyss - på den stod det skrivet "c h a r t e r r e s a". Så - HOPPSAN! - råkade impulsshoppa en resa! Inte alls likt mig (oss) som reser så sällan. Kände bara ett akut behov av att ha något riktigt härligt att se fram emot, mitt i den här jobbiga ivf-cirkusen.

    Det blev en vecka på Djerba, ö utanför Tunisien, första veckan i september.

    Sen kom jag på - tänk om jag ÄR gravid då!? Hoppas i så fall att jag mår bra och fortfarande är sugen på att resa.

  • snaily

    Hjälp Liten, du får inte skoja sådär, jag fick hjärtat helt i halsgropen! Som tur är kom det på plats ganska snart igen.

    Vet inte mer om Djerba än vad jag sett på en liten film på Fritidsresor.se, impulsköp som sagt! Men jag har rest till mindre ställen i Egypten utan att ha blivit det minsta sjuk, magsjuka brukar ju de flesta nämna när man ska resa till Nordafrika (tänker nu särskilt på vad mamma kommer säga!

    Usch Liten, låter som livet är sådär just nu! Krya på dig och hoppas att de 33 dagarna bara springer fram!

  • snaily

    Vickan
    Stort GRATTIS till trollkille som kan stå på huvudet!! (blivande gymnast?)

  • snaily

    Vickan
    Snart är det vårvinter och då vill jag inte resa bort från fjällen. Sen är jag sån som gillar den svenska sommaren, helst på Ön då du vet, så början av september är perfekt tycker jag. Så hinner man längta lite också.
    Kul med bilder!

    Telis
    Hur gick vägningen idag då?

  • snaily

    Parnassia skrev 2010-02-01 15:25:42 följande:


    Snaily! Det låter som ett mycket bra resonemang kring valet av tidpunkt för resan. En av mina bästa fjällupplevelser är en vårtur på skidor på Getryggen. Vi hade bara sportBH och långkalsonger på oss..Varmt och soligt och en fantastisk dag! Vickan! Aha, spännande med en bebis till där. Hade dock inte koll på att vi var så jämna med ettan också...
    Hade INTE en av mina bästa fjällupplevelser på Getryggen - det var dimma och nästan storm! Absolut noll utsikt från toppen. Men det var skönt i bastun efteråt!
  • snaily
    viktualia skrev 2010-02-01 16:07:19 följande:
    jag har för övrigt INTE några Meindlkängor utan är lagom konservativ och traskar omkring i ett par hederliga Lundhags...
    Jag med! Var helt kär i mina Lundhagskängor när de var nyinköpta, nästan så jag ville ha med dem i sängen på kvällen.
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge