• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    BS - Du kan få låna vår feliway så behöver du bara köpa själva vätskan och testa! Det är dyrt (200 för vätskan och 200 för delen man pluggar i kontakten, båda finns på apotek med djursortiment), och vi har ju bara en katt för tillfället... De verkar onekligen vara riktiga smådjävlar dina exemplar!

    Vi har massor med kaprifol, men en sort som bara blommar en gång per år. Min mamma har varit här och plockat sticklingar som rotat sig hos henne, är det fler som vill är det bara att komma förbi.
    Schersmin eller hur det nu skulle stavas har vi också, tog bort en jättestor buske för några år sedan eftersom vi hade så många... Här har det, som hos vickan, bott folk med stort växtintresse, tyvärr har jag misskött alla rabatter så där växer mest gräs för tillfället... Jag ska inte ha rabatter för jag ORKAR inte rensa ogräs. Rosor, buskar, träd och krukor är min grej.

    PB - Jag vill också komma på kalas! Och vilket ambitiöst kalas för din son! Har tyvärr inga tips på lekar att komma med, men du verkar ju redan ha kommit på rätt mycket själv?!

    Åh, har os-studion på i bakgrunden och längtar dit... Var i Vancouver och Whistler för några år sedan, så mysigt!!

    lappis - Smaklig måltid!

    muggles - Skönt med lyckat besök hos gyn! Tror inte det finns någon som skriver ut progg om man inte haft upprepade missfall...

    tinga - Vad härligt med en ljusglimt!! Kram!!

    Conny är ju en hejare på alla sorters fordon, idag överraskade han dock mig med papegoja!

    Nu har visst let´s dance börjat, jag har inte sett enda avsnitt hittills, tänkte dock göra ett försök idag. Och apropå dans dansade jag faktiskt samba när jag var liten.

    Är gräsänka ikväll, sambon är och spelar poker. Det har gått jättebra, båda barnen gick i princip och la sig själva (nåja, men det gick löjligt lätt faktiskt), och nu ska jag dricka kaffe och äta kokostoppar.

    I morgon ska jag försöka få tag på mjölkfri gröt, för nu har lillebror börjat kräva lite för många nattmatningar igen, och jag tror faktiskt att han är hungrig. Har kokat och mosat morot också, ska testa det i morgon.

    Hahahaha, Willy är ju för skön....

  • _koko_

    *slajdar in medan jag headbangar till youth gone wild, förlåt, too fast for love*

    lappis - Vet du att jag tänkte på att du nog dansat med/mot några av de andra DANSARNA i let's dance!!! Menar du att du är lika gammal som juryn??????? Nä, det är du inte. Aldrig.

    My god vad trött jag kommer vara i morgon, men jag har haft så kul ikväll att jag inte kan gå och lägga mig. Inget speciellt, bara ett par tjejkompisar som varit här och ätit och snackat skit, men så skönt som omväxling!

    *nu 22 acacia avenue, men jag måste ju rabla Stronger (Britney Spears), The Real Thing (Gwen Stefani) och My Immortal (Evanescence), så ni fattar vidden*

  • _koko_

    Telis - Nä, jag låg antagligen och ammade, men utan tv.

    Vaknade med en lätt anstrykning av ångest, inlägget igårkväll fick jag skriva om så många gånger för att jag "slant" på tangenterna, var liiiiite salongsberusad om vi säger så.

    Måste kika i galleriet nu, tror det har tillkommit bilder som jag inte sett! Och undvika övriga internet eftersom jag inte såg schlagern igår och har tänkt se reprisen (iaf ha den på i bakgrunden), och det är ju roligare om man inte vet hur det går.

  • _koko_

    Åååååh, televinken...

    Conny har förresten precis som Hektor en smilgrop, och den kommer från sambon.

  • _koko_

    Lappis - Ångesten handlade om huruvida jag egentligen hade druckit lite för mycket för att kunna lyfta lillebror säkert ur vaggan på natten, men det gick ju bra så då drack jag antagligen precis lagom. Och jag vet hur gammal du är, men kan ändå inte fatta, det går inte ihop helt enkelt. Kanske ditt lammkött till make som håller dig ung.

    snaily - Håller tummarna för ditt gynbesök!

    telis - Jag förstår att du hellre skulle vilja ligga ner, verkar jättejobbigt och meckigt att behöva gå upp och fippla med pump! Jag satt ju hela nätterna de första 2 månaderna, men jag behövde iaf inte kliva ur sängen.

    Mrs B - Vad sanslöst respektlöst av din SVÅRmor!!!!! Beklagar sorgen också. Kram!

    sweet - Aaaaaaawww, lavjo, jag dör vad gulligt!!!!

    Jag åt parmesan i lördags - ingen reaktion! Lillebror är nu dessutom en riktigt glad skit på dagarna, så nu är livet härligt igen. Idag ska vi premiära med Enago mjölkfri äppelgröt, håll gärna en tumme för att vi slipper kräks! Majskrokarna börjar gå riktigt bra, så en liten liten förhoppning har jag ju...

    Nu frukost! Kramar till alla, glömmer alltid hälften av vad jag hade tänkt kommentera.

  • _koko_

    AM - Nej, inte soffan!! Men vilken bra husmorsguide du hittade, där fanns det ju tips för ALLT!

    Telis - Hoppas televinken är gladare idag (här är det katterna som är talibaner ), men om det blir värre och värre får du väl fundera på om det är värt besväret att prova mjölkfritt. Jag bestämde mig när lillebror inte längre ens blev lugn av att vi bar honom på kvällarna, då var han ca 7 veckor.

    Sen undrar jag om det inte är vanligt att nyfödda blir lugna hos fäderna eftersom de inte luktar mjölk? Hos mamma blir de ju hela tiden påminda om att maten finns inom räckhåll.

    Tinga - Nej, jag har aldrig sett något liknande förut. Där var en familj som älskar mönster, mönster och MÖNSTER!!! Herregud, man blir ju åksjuk av att titta på bilderna!

    Så spännande med Trollets ankomst!! Vickan kanske ligger och krystar som bäst nu, eller snusar bebis...

    Äsch, vad var det mer jag skulle skriva...?

    Conny var dålig i magen igårkväll och lillebror verkar också fått en släng, så vi får se var det barkar... Jag har märkt att jag blir väldigt hypokondrisk nuförtiden när någon mår dåligt nära mig...

  • _koko_

    Just det, EA, synd på huset! Tycker mäklarna är dumma som inte är ärliga med sånt i annonsen, bättre att få dit spekulanter som är intresserade på riktigt, än att man förskönar och alla som kommer dit blir besvikna.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge