• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • muggles

    Nej men - där var ni ju!

    Lappis: ja är det ngt man kan experimentera med själv eller? Du får pengar (och frakt) såklart.

    EA: du är snäll du! Jag kanske satsar på Lappis kartong så kan du behålla dina utifall att?

  • muggles

    EA: jag har inte tränat på snart en månad. Helt förjäkligt. Jag blir dessutom mer deppig och låg av för lite träning. Men först blev vi sjuka hela familjen efter nyår och det höll i sig i 2v för mig med hosta och snor. Och sedan var det ju flytt och det har tagit all tid. Och imorgon åker maken på sin skidresa (Chamonix och det är MASSOR av snö - hörde du det Telis?! ) så han har fått prio att hinna benträna för det. Så när jag väl sätter igång igen får jag börja om på scratch känns det som. Suck, jag som var i så bra form innan jul. Men håller matchvikten mha att jag skruvat ner kolhydratintaget till minimum

  • Lapinette

    mugglan - var ute och tittade och jag har 4 kartonger med 15 proggisar i varje. Du ska inte till Stockholm en helg? Kartongerna är ganska otympliga men det borde funka att ta ut proggisarna och lägga dem i en jiffypåse. Kanske ska jag behålla några utifall att ... men två kartonger kan jag alltid hiva iväg dvs 30 Crinone.

  • BrudSommar2006

    Muggles, tio dagar är OK minns jag, men det är precis på gränsen för nio dagar eller mindre är inte OK. Detta vet jag för att jag själv ofta har haft tio dagar och har googlat på det tidigare, fast nu orkar jag inte leta upp länken just nu för jag har äntligen lyckats lägga ifrån mig en sovande Astrid och tänkte göra lite nytta nu här. Hursom, tio dagar är fortfarande normalt!

    Ore, nej, Elsa kan omöjligt vara speciellt rastypisk, trist att vi lyckades få tag i ett måndagsexemplar!

    AM, visst är Elsa en ragdoll, och det är nog safe att slå till på en för vi har redan tagit det bråkiga exemplaret så det är nog bara snälla, slöa kissar kvar till er i så fall!

  • muggles

    Fan jag får verkligen inget gjort idag *dåligt samvete*

    Luther - "schas!"

  • BrudSommar2006

    Ja, vad äta till middag, det är frågan! Mina föräldrar kommer hit och fikar i eftermiddag och stannar till middag. Alltid samma problem med att hitta något att laga! Maken är i alla fall hemma idag så att jag har lite hjälp med Astrid om det behövs.

  • muggles

    BS: jag hade för mig att du också hade kort cykel. Ja ngn gång har den nog varit 9 dgr men oftast 10.

    Lappis: tar gärna emot. Men jag har lyssnat dåligt på ert snack förut för hur många ska man ta? En om dagen from ÄL till BIM el? Kan man gå till en privat gyn och få det utskrivet el behöver man göra en utredning först?

  • Fru E

    Muggles-vikten håller jag men degigheten har ökat.....hatar när det känns sladdrigt *urk*

  • muggles

    EA: jag vet, det är därför jag tränar också (vill vara fast) plus att humöret blir bättre. Fasen vilken PMS jag haft denna gången, började för en vecka sedan(!) och har varit riktigt irriterad på småsaker.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge