• Parnassia

    Vi fortsätter blanda och ge

    Nu ska jag ut till bilen en sväng. Kupéfläkten har gått för fullt i ett par timmar nu och jag hoppas att det som frusit i ena bakdörren ska ha tinat så att jag kan få igen dörren.
    För om jag inte får igen den nu så måste jag nog binda ihop skiten på nåt sätt för att bilen inte ska vara full med snö imorgon.

    Varför händer inte sånt här när maken är hemma????

    Däremot är jag glad för alla kära släktingar och vänner som hört av sig idag och erbjudit hjälp. Jag blir så glad att de tänker på oss och tom tar tag i det och ringer och säger "du hör väl av dig direkt om du behöver hjälp?"
    Med tanke på att tv4 vädret pratade om snö ett par dagar här, så kommer jag nog behöva lyfta luren...

  • Parnassia

    Yees! Jag fick igen dörren!!! Lycka.

    Nu blir det duschen och Damernas detektivbyrå

  • Parnassia

    God morgon!

    Vickan
    Min man var inte alls på samma nivå som mig heller när det gällde förlossning och bebisar, fast jag hade tydligt förklarat för honom vad jag tyckte var viktigt och vad som jag ville inför förlossningen förstås, och det gick jättebra! (Jag hade tom skrivit ett brev till honom i samma stil som det jag skrev till BM) Jag är säker på att din man kommer fixa det minst lika bra Vickan!

    Min man säger fö nu (snart 3 år senare) att det var inte förräns E var typ 6 mån som han kände sig lite ikapp. Och utan att alls försvara tidvis brist på engagemang tror jag att det är svårare för männen att sätta sig in i det på samma sätt som för oss kvinnor. Jag försöker tänka så iaf när jag tycker att maken inte "bryr sig", han har ju liksom inte en mage eller symptom eller amningsbröst som ständigt påminner honom om vad som håller på att hända/händer.

    KRAM!!

  • Parnassia

    Allt som Mugglan skrivit i inlägg 958 på s 96 är exakt vad jag tycker också och försökte få fram i mitt inlägg om pappornas roll, engagemang och förståelse kring bebisens ankomst.
    Bra där mugglan! Är du tankeläsare?

  • Parnassia

    Härligt Vickan!! Och vad kul med en kille!
    Sa det nåt om rörlig/ruckbar/fixerad?

    Tyckte du att du såg nåt vettigt på skärmen? Såg du de ädlare delarna?
    Jag var på ett sent UL med E och jag fattade inte vad som var upp och ner på bebisen, det var bara massa hud och bebis överallt tyckte jag.

    Jag vill oxå se magbild!!

  • Parnassia

    Telis, vi gick nog en gång i veckan i ca 2 mån trots att E gick upp bra i vikt från början. Det kanske är ett standardschema?

  • Parnassia

    Snaily! Det låter som ett mycket bra resonemang kring valet av tidpunkt för resan. En av mina bästa fjällupplevelser är en vårtur på skidor på Getryggen. Vi hade bara sportBH och långkalsonger på oss..Varmt och soligt och en fantastisk dag!

    Vickan! Aha, spännande med en bebis till där. Hade dock inte koll på att vi var så jämna med ettan också...

  • Parnassia

    Vickan! Fin mage! Känns det som att den har sjunkit nåt jämfört med innan?

  • Parnassia

    Det första var ju skrivet med stora bokstäver förstås....

    Hur gör ni för att få till det utan att det "censureras"?

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge