• _koko_

    Vi fortsätter blanda och ge

    PB - Slagsmål, usch!

    lisa - Hej!

    EA - Orsaken till att ni inte vann denna budgivning är ju för att Ert hus inte är till salu ännu.

    Ore - Förstår att din pappa inte vill flytta från det huset!

  • _koko_

    Hej nenne! Eller hur, är nästan stolt.

    EA - Usch, stackars maken, inget roligt att sitta fast i busväder!!

    MIN KUK!!!

  • _koko_

    Liten - Tack för förmaningen, har varit rätt slarvig nu när Lillebror fick ögoninflammationen, var mer noga med att tvätta händerna när conny hade det. Ska skärpa mig!

    Idag lekte conny och jag arga leken när vi åt mellis, så roligt!! Vi tittade argt på varandra under lugg och sen gapskrattade vi. Om och om igen.

  • _koko_

    Hej fru Muffins! Hoppas allt är bra!

    Jag saknar fruLlan jättemycket... Är du månne smygläsare för tillfället? Jag har haft på mitt att-göra-lista att ringa nu i flera dagar, ända sen jag kom hem faktiskt, men det blir banne mig inte av! Förmiddagarna går så löjligt fort och sen måste jag försöka sova när conny sover och sen är det ju full rulle.

    Idag fick lillebror sin första smakportion, den kom upp lika fort igen... Det blev dock mer soppa än mos av det, så igår ska jag skärpa till mig och göra lite mer rätt.

  • _koko_

    ore - Ja, asså det är ju en prioriteringsfråga. Men nu valde jag att skicka en HM-beställning på 1300 igår, och då sprack miljon-budgeten.

    "min kuk, en kille att beundra, han tror han är en sexatlet, en stålkomet, ett kraftpaket i arselet..."

    Solklart! (ja, jag googlade texten )

  • _koko_

    fru Muffins - Härligt med sjyssta rattar! Jag har redan ångest för taxöronen som lär uppenbara sig när jag slutar amma (det påbörjades redan efter conny)...

    5 månader har Lillebror hunnit bli! Han har precis börjat vända sig åt båda håll och kan sitta med en kudde i antilop-stolen.

  • _koko_

    fru Muffins - Ja, eller göra något åt det. Man får väl se hur illa det blir.

    Och ja, det har gått så himla fort, samtidigt som det känns som en hel evighet eftersom det varit så jobbigt. Men nu går jag ju hos en kurator och får prata av mig, så det ska nog bli bra i slutändan.

  • _koko_

    Tinga - Hmmmmmm, bra fråga! Hahahaha, jag är så trött så trött, ibland märks det visst.

    Och med det sagt - sängen!! Nu sover båda barnen och sambon tar hand om disken så jag ska borsta tänderna och lägga mig.

    Sussa sött allihop!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge