• snaily

    Vi fortsätter blanda och ge

    EA
    Neeeej, vad synd!!!

  • snaily
    Lapinette skrev 2010-01-27 13:56:31 följande:
    Snaily - koultraljud på en snigel ..!!!!
    Jag ger upp!
  • snaily

    Ore
    Vad synd att inte föräldrarna kunde enas om någon boendelösning! Hoppas ändå de kommer kunna umgås under civiliserade former framöver, för barnen och barnbarnens skull!

    Mrs B - grattis!!

    Tillbaka från läkarbesöket - det var en intressant upplevelse, fast ungefär som väntat faktiskt. Nämligen att jag fick lära läkaren allt jag kan om överstimulering, hon hade aldrig stött på det tidigare. Sen läste hon lite i Fass också och hummade, "ja här står ju att man kan få vätska i buken", etc. Jag berättade om min ultraljudsundersökning och hon konstaterade, inte utan visst avund i rösten, att vi har mer utrustning än vad de har. (UL har de nämligen inget.)

    Hur som helst tyckte hon att jag ska vila, och sjukskrev mig en vecka framåt. Första gången i mitt liv jag fått såna där sjukskrivningspapper!

    Ho hooo blivande fru L - kan du inte komma ut från ditt smygläsargömsle, skulle gärna prata lite överstimulering med dig...

  • snaily

    Hej Bliv fru L, måste fånga dig innan du försvinner igen, sen läsa ikapp!

    Känner igen dina symptom ganska precis - stötiga rörelser eller vridrörelser gör mer ont. Mätte min högra äggstock till ungefär 7 cm igår. Fick du någon behandling, annat än vila? Hur lång tid tog det innan svullnaden började ge med sig för dig? Borde väl vara lindrigare när man inte är gravid, stämmer det? Har du någon aning om hur det kan påverka våra planer på nytt IVF-försök relativt snart? (innan det här tillstötte var planen v. 10)

  • snaily

    Blivande fru L skrev 2010-01-27 20:35:39 följande:


    Kram på er, vi ses väl om tre veckor ungefär.
    Nähäähääääj, gå inte! *gråter blod*
  • snaily

    Hellooouuu

    Är det bara Nenne och jag som är morgonpigga? (Och jag som inte ens jobbar!)

    PB
    Skitbra att det hela är utrett ordentligt, hoppas ni kan pusta ut och ha det lugnt på skolfronten framöver nu!

    Vågar inte skriva min free fuck-lista (har egentligen ingen riktig lista heller) för den är full med väldigt udda val!

    Korven har varit lite nere i några dagar, inte velat äta och varit allmänt ledsen, men idag verkar han lite piggare och åt faktiskt upp sin frukost, hurra!

  • snaily

    Ore skrev 2010-01-28 09:01:17 följande:


    Sedan kom jag på bättre tankar, svärmor erbjöd sig att köpa tårtor och smörgåstårtetillverkningen har jag engagerat min mor i. Så nu slipper jag vara en spillra av sömnbrist, och lillkillen kan titta på sina dopkort i framtiden och se sin mamma med normalstora mörka ringar under ögonen, inte extrastora
    Fantastiskt bra tänkt av dig Ore!

    Behöver jag säga (igen) att jag är besviken på det här snöovädret? Vi har inte ens fått en dm totalt. Med tanke på att jag bara är sjuk jämt och kanske kan åka skidor nästa gång säg i april ungefär, så gäller det att snön räcker tills dess!
  • snaily

    Nenne
    Hur fasen kunde du veta det? *hon måste läst min dagbok!*

    Hm, honkatter ska inte blöda när de löper... (väl? Fick plöstligt panik över att kanske ha missat något grundläggande! ) Men bete sig lite allmänt tokigt, framför allt skrikigt och åmigt och kröka rygg-igt och vika undan svans-igt.

  • snaily

    Lappis, precis! Och kaniner också tänker jag mig, fast de har ju inte så lång svans som behöver vikas.

  • snaily

    nennesjuttioåtta skrev 2010-01-28 09:27:13 följande:


    snaily aha, det kanske bara är hundar som blöder innan (???) de börjar löpa?
    Ja, eller oftast under hela löpet. Men Nancy är ju lite hundlik?!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge