Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Oj vilket ös i nya tråden!
    Schysst start Ore!

    Min son har vad läkaren hittills kan se inte vare sig astma eller allergi. SKÖNT!
    Men fortsätter han att uppleva svårigheter att andas vid ansträngning så ska vi återkomma för sk ansträngningstest eller vad han kallade det.

    Jag har även talat allvar med "fröken" och hon skulle ta den här flickan mellan fyra ögon och tala om att nu har XX och hans mamma och pappa fått nog och antingen lyssnar hon på fröken och lägger av med de här dumheterna eller så kommer XX mamma till skolan och går vidare med saken.

    När min son hörde det upplägget så glimtade det till i hans ögon och han sa med djup övertygelse i rösten: "DET vill hon inte vara med om, det vill jag lova."

    Vi har i övrigt haft en jättemysig eftermiddag med både Sushi OCH kondis med semla. Har även äntligen skaffat en fin almanacka för 2010. Det var på tiden.
    Och så köpte jag ett sådant där konstigt pussel som Lappis nyss lade. Jag har inte öppnat det så jag vet inte om jag kommer fatta noll. Det återstår att se.

    Tack för uppbackning och pepp både runt det där med sonen och jobbnojja. Okej, jag lovar att låta AM hjälpa mig då. *blir omedelbart ännu mer nojjig*

  • passionsblomman

    Snaily: mitt i allt måste jag faktiskt garva åt att du kan sitta där och göra egna ultraljud, ta blodprover och annat alldeles själv! Det är ju helt absurdt på sitt lilla vis!

    Tänk när du väl är gravid! Du kan ju vinka via skärmen till lilla snigeln vnär du vill då!

  • passionsblomman

    Pappershögar och andra högar...

    ..herregud! Tänke er att vi bodde på 40 m2 i tio år...
    ...med ALLT överst och allt i samma lilla rum. Tvätt, papper leksaker...allt!

    Vi har fortfarande massor av högar, men NU har jag ett kontoooooor där jag just nu spridit ut alla pappershögarna i olika avdelningar över golvet, stolen, bordet, soffan...för vidare sortering in i pärmar, mappar och lådor.

    Min sambo har någon slags fobimot att öppna post. En del av hans strutstendenser som ju är märkbara även på andra plan.

    Nu är han dock hundra gånger bättre än när vi träffades. Själv lägger jag i högar "så länge" -precis som AM beskrev. Men ibland får jag ryck och gör hur ordnat som helst.
    Innerst i mig bor en perfektionist. Ytterst regerar en slarvmaja, eller snarare en slöhög kanske. De är i ständig konflikt och det är mitt samvete somhamnar i kläm, någonstans mellan "skärp dig" och "skitsamma"

  • passionsblomman

    Hej Lisaochdaniel, och välkommen! Du, om du tycker det är konstigt i tråden redan nu, vänta då bara till en normal fredagsurballning...

    I den här tråden kan verkligen precis vad som helst både hända och avhandlas!

    Förresten var det ju en till ny, en smygis som avslöjade sig...vänta nu...smit-nå´nting? Hjälp! Iallafall _välkommen också!

  • passionsblomman

    AM, hehe, jooo, prata kan jag ju och ibland formulera ett och annat. men Jag har inget CV som sagt och jag får pngest bara jag tänker på all miljoner extrajobb och skitjobb jag haft som jag knappt kommeer ihåg ens en gång. Jag ve inte om det verkligen är till min fördel att rapa upp alla å ett papper ihop med sfolkhögskola och komvux och flroristutbildning.

    Och så ska man ju gärna formulera ett brev-inte en roman...
    Idag har jag på förmiddagen pratat med minsambo-som åker bort hela helgen.

    Efter mitt senaste inlägg ringe min mamma som jag inte pratat ordentlige med sedan innan jul-hon var mycket upprörd över den sparkande flickan i sonens klass.

    Nyss kom sonen hem och då har det visst varit stort slagsmål i skola så nu har jag lirkat en lång stund för att få veta vad som hänt. Det gick halvbra men han säger att hela klassen har bett honom om förlåtelse för hur de bettett sig mot honom. Han betraktar uppenbarligen saken som löst i och med det. Mitt mer luttrade vuxna jag tänker "mmm, vi får väl se hur det blir med den saken."

    Vips hade den här dagen rusat iväg och nu måste jag laga lite mat snart för ikväll är det något slags möte på skolan som jag ska gå på.

    Kan det kanske vara imorgon jag försöker sammanfatta mitt arbetsliv?

  • passionsblomman

    Glassbilen spelar för fullt utanför. Undrans om de säljer vidare bra i det här vinterlanet just nu?

    Själv är jag då mer sugen på varm choklad än på glass åtminstone.

  • passionsblomman

    EA, vad sugigt med huset.

    Fast själv brukar jag intla mig att försynen räddat oss från något vi inte visste om när just husköp gått oss ur händerna. Vi har varit med och budat som en av de sista parterna flera flera ggr.

    Nu tänker jag att "jamen det är ju för att det var meningen att vi skulle hamna HÄR"

    Jag tycker ni gjorde rätt, eftersom ni faktiskt inte tycker huset är värt emr. Då finns det ett annat där hjärtat ropar högre. Den gången kan det tom vara värt att betala lite över vad man ville för att ändå vinna och få det.

  • passionsblomman

    Mrs B skrev 2010-01-27 15:34:28 följande:


    PBVad skönt att det har/kommer att ordna upp sig i skolan! Har själv fått ta tag i en hel del konflikter i skolan idag. Trist men nödvändigt att reda upp saker direkt!
    Mmm, jag hoppas att det verkligen är på väg att vända. För nu får det räcka! Nu har han ju för tusan gråtit idag igen!
  • passionsblomman

    Hmpf!

    Min gyn sa när hon i förbifarten nämnde överstimulering att "men det är VÄLDIGT ovanligt" (Jo, jag hör det med det låter ju väldigt obehagligt.)

    .."och nu är det ju helt osannolikt att det skulle drabba dDIG, för det brukar var unga tjejer som har MÅNGA ägg" (Jo, tack jag har fattat att jag är gammal och snart ägglös.)

    ..."och jag kan säga att i alla mina år som jag jobbat med det här så har jag bara varit med om EN tjej som fått det" (Jaha. Under mitt lilla år i en viss tråd så har jag redan fått höra mer om det mesta än vad nån läkare verkar medge finns och händer...)

    KLART att du ska vila Snaily!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge