• porchez

    Vi fortsätter blanda och ge

    nu hittade jag oxå hittat rätt!

    Välkommna till de nya besökaran

    Resan har varit helt fantastiskt, även om vå tyvärr den första veckan hade riktigt tråkigt väder längtade så otroligt mycket eftersom och kom fram till regn... Men sista veckan så var det åter igen klar blå himmel, så lite fräsch färg har jag allt fått.

    Snaily - fy vad tråkgit, hemskt! kram till dig.

    finns det några förlossningsberättelser föresten, isf, nån som vet ungefär på vilken sida?

    *fortsätter läsa ikapp*

  • porchez

    ett inlägg till innan jag läst klart så att jag inte glömmer, ni skriver så otrloligt mycket hela tiden

    Ore - ska dina föräldrar skiljas? vad jobbigt. Det gjorde mina oxå när jag var runt 21 tror jag. Jag tog det väldigt hårt även om jag flyttat hemifrån. Jag vägrade lite att se problemen, genom att stoppa huvudet i sanden och levde mitt liv med min dåvarande sambo och besökte hans föräldrar desto mer. Något jag ångrar idag, borde ha varit ett stöd för dom, plus att jag idag har väldigt dålig kontakt med min pappa. Hoppas det går bättre för dig.

    EA har länge varit nyfiken, så nu måste jag fråga, vad är det för paprikor du jobbar med? snälla kan du inte inboxa mig?

    Nenne - du är så härlig, gillar dina inlägg och blir så glad av ditt gula smile

  • porchez

    bor oxå i en kommun som inte saltar, är helt underbart, men vi är själva om det för alla grannkommuner saltar, och inte har vi fler bilolyckor, fram för fler saltfria kommuner!
    Men de är totalt ruttna på att skotta, imorse fick jag pulsa fram i 2dm snö, och då slutade det snöa tidigt igår kväll!

    Free card - jag hade bara svenskar på min lista, av den anledning att jag skulle kunna ha en chans. Kanske tyder på att mitt förra förhållande inte var rätt? Kan avslöja att hela fotbollslandslaget var med. Erkänner att jag är sjukt svag för fotbollspelare

  • porchez

    instämmer med nenne och MSW släta brynjor är bäst, vill inte fastna med fingrarna i en massa hår...

    Måste få lägga till en goding som ni glömmer: Jude Law! Jummie!!

  • porchez

    äntligen ikapp, håller tummarna för mugglan ikväll!

    Tackar vänligt men bestämt Nej till våfflorna, måste vänja mig bort för sockerberoendet man så lätt får under semestrar. All man är söt, nu blir det svensk mat som jag längtat efter så som fil med osockrade flingor och lingon och grovt bröd med kaviar

  • porchez

    Jag har varit i Mexico, reste runt längst den östra kusten (Cancun och nedåt) Reste med två väninnor.

    Första tiden var det som sagt dåligt väder, vi var riktigt trötta efter resan och tidsomställningen, plus att jag stressat halvt ihjäl mig på jobbet innan jag åkte, så hade verkligen sett fram mot att börja med några sköna dagar på stranden. Men det blev inte så, utan var bara att tänka om och göra det bästa av situationen. Vi åkte på lite utflykter till pyramider, Maya folkets tempel, shoppade, strosade och bara tog in landet. Helt underbar kultur och jätte goa männsikor.

    Stress finns inte och det smittade av sig så bara efter några dagar kände jag lugnet infinna sig. Det jobbigaste vara att det blåste massor hela tiden så man frös konstant, att man aldrig hann bli riktigt uppvärmd. Detta gällde även sen när det fina vädret kom in, när man låg på stranden så blev man aldrig riktigt varm. för det blåste hela tiden och på 1 minut drog regnmolnen ihop sig så man lagom blev dyblöt innan man hittade skydd och så gick regnet över lika snabbt.

    Men har haft det underbart, med utflykter, rest runt lagom mycket, men vi reste tillbaka till Playa del Carmen ganska snart när vi insåg att vi gillade det stället äst. Lagom stort, fin strand, rolig shopping, massor av restauranger och massor av härliga människor! Med stranden och det otroligt turkosa havet tror man inte det är sant. Allt är så vackert så den känns nästa magiskt!

    Så ni hade också regn Lappis? synd när det bara var solresa du var ute efter, men ni verkar vara lugna människor som gillar läget och gör något bra utav det. Låter ändå som ni haft det bra?

    Tyvärr så fick jag någon slags förkylning på planet hem, som endast har satt sig i halsen, först blev jag lite hes, men det har bara blvit värre och värre. Idag fick jag inte fram ett ljud när jag försökte prata, så ska till läkaren imorgon så får han titta på den. Synd att komma hem, man har massor av saker man vill berätta för familj vänner och jobbarkompisar och så kan man inte prata. Det är så frustrerande! Hoppas jag får någon dundermedicin imorgon så jag snabbt blir bra igen.

    Nu väntar sängen på mig. God Natt på er!

  • porchez

    bäst att svara allt eftersom så jag inte glömmer..

    Muggles tråkigt med minus

    och en busschaufför så kör fel? snacka om en dålig dag på jobbet för honom!

    och JA det är FREEEEDAAAG! Men lär bli en lång och tråkig helg för mig, vet inte om jag nämnde nåt igår om att jag var hes?
    Drog på mig något på flygresan hem och har sedan dess bara vässt fram ord, inte vanligt hes utan ingen röst alls. Var iaf hos doktorn idag och han konstaterade att det var en virusinfektion i halsen och inget att göra åt, låta kroppen ta hand om det själv. Sen nämnde han att röstvila är det bästa. Kan ju nämna att jag i vanliga fall inte är den som är tyst av mig...

  • porchez

    lugnt här ikväll? fredagsmyser ni allihopa? jag ligger nedbäddad och är tyst. har nu kommit på mig själv att jag brukar prata för mig lite när jag är själv, inget jag har tänkt på tidigare, men nu när varje ord är en utmaning så kommer jag på mig själv hela tiden tänkt vad lite man vet om sig själv? haha

    Någon som har några bra film tips? Tänkte ta Lappis på orden och gå och hyra imorgon...

  • porchez

    ååå vad spännande Vickan! vill önska dig redan nu lycka till, då man aldrig vet när det händer! Håller tummarna för att allt ska gå bra!

    BS - födde du Astrid en halvtimme efter inskrivning :-O då fick du inte den segdragna förlossningen som du befarade? eller? Jag missade ju din förlossning eftersom jag var på semester då.

    Egoinlägg så börjar jag undra om man aldrig kan få må helt bra? Kommer hem från semestern och allt känns bara riktigt bra! Men vad händer? Min morfar gick bort förra onsdagen, för mig väldigt plötsligt, trots sina 89år. Hälsade på honom i söndags och jag tyckte han var ovanligt pigg och att mormor pjoskade med honom onödigt mycket, sen tre dagar senare, är han borta. Kan inte förstå det, allt känns bara så sorgligt, även om man kan trösta sig med att han fick en långt, friskt och lyckligt liv...

  • porchez

    läser ikapp och inser att jag måste kommentera under tiden för att komma ihåg, är det glaset med rödvin bredvid mig som har den inverkan? :-O

    Tack för att snälla ord, och som många av er skriver så dog rara morfar på allra bästa sätt, i hemmet utan att vara allvarligt sjuk. Även om det självklart är jobbigt för oss anhöriga. Men jag vet att mormor senaste tiden har oroat sig väldigt mycket över morfars hälsa, så det är nog "skönt" för henne också, om än tomt!De har ändå levt tillsammans i 60år.

    Liten - jo halsen är mycket bättre, blir lätt "trött" i rösten när jag pratat för mycket samt väldigt hostig efter långpromenader i kylan. Men det kan jag ta så länge jag kan prata hur mår du själv?

    Tinga - kan inte alls förstå vad du genomgår, skickar bara en stärkande kram, och jag tycker du är en toppen mamma! Hoppas så att det kommer lösa sig snart.

    Cicci - Dubai, det låter helt underbart! Är sugen på att ha det som nästa "dröm-resmål" vad kostar flyg dit? vart bokar du biljetter? nätet? isf. vilken sida?

    Måste bara säga att jag hatar Pelargoner, de luktar hemskt! och nej jag tycker nog inte de är så fina heller Fick en i somras men klarade inte ens av att vattna den, för då tycker jag lukten spreds sig i hela rummet, så den gav jag bort till min svägerska

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge