• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Ore: Grym trådstart!! Tråkigt med föräldrarna dock! Får man fråga varför du hade misstänkt det? Men kunde inte låta bli att le lite om kommentaren om alla hormoner i omlopp hos döttrarna !

    SMint: Välkommen!

    Snaily: Jobbigt att du är överstimulerad.. Tråkigt med jobbsituationen, men hoppas som du att du lämnade det dåliga samvetet på jobbet, det är juh inget du gör för att jävlas!

    OUpise: Spännande med jobbet!!

    Telis: Besvärligt med inflammationen!

    Porchez: Välkommen hem! Hur har det varit??

    Vad har jag mer tänkt...? Kramar till alla!

  • MSW

    Åh Ea, dig glömde jag, dumma dom som bjöd över! Hoppas ni skrämt iväg dem nu!

    Ego: Här var det lite lagom förvirring idag (apropå samtalsämnet igår).. när vi hade gjort toast ikväll så drog jag ut sladden ur järnet.. Sen efter en stund gick vi bort och hälsade på mina föräldrar en stund och när jag kom tillbaka så skulle jag göra välling till A.. Kände då att det var värst vad varmt här är, smörgås grillen borde juh inte vara varm längre... Jag hade dragit ur sladden till vattenkokaren ist! *suck* Tur att vi inte var borta längre!! Och jag har inte ens någon graviditet att skylla på.. (även om nog både jag och maken börjar bli lite smått sugna på en bebis till...)

    Jag och maken har nog bestämt oss för att köra på en månad med köpstopp.. Ska bara diskutera igenom "reglerna" lite till innan vi sätter ett datum för att köra! Se hur det slutar!

  • MSW

    Liten: dumt att det inte ger med sig i magen! Är det inte längre än 6 veckor kvar?? Mon dieu! Vad är det med andras graviditeter som gör att det känns som det går så himla snabbt!!

  • MSW

    Godmorgon!

    Sitter här och väntar på att klockan ska bli dags att åka till skolan! Åker juh buss nu! Första dagen igår, och så länge jag håller mig undan från den långa turen ska jag nog överleva detta med! Idag blir det dock lite krock, men tänkte försöka gå lite tidigare från föreläsningen..
    Make och A är på dagis, första dagen idag som vi bara ska lämna honom och sedan hämta honom! Och han ska både äta lunch, sova och få mellis.. Ska se hur det går! Igår hade han visst varit lite gnällig ett tag innan lunch.. Se hur det går idag!

    Pb: Åh, hoppas det löser sig med sparkandet nu då!! Och spännande med jobbet! Håller tummarna för dig! (och alla andras jobb)

    Liten: Åh så jobbigt med brist på motivation, fast det är kanske inte så konstigt med grynet och så menar jag.. Inte för att det är till någon hjälp.. *kram*

  • MSW

    Förresten, hur gör ni för att hålla ordning hemma? Alltså, jag och maken är hopplösa, vi kan bestämma att vi ska ha en städdag, eller plocka fem varje dag, och så håller det sig någon vecka, sen blir det inte av.. Vad har ni för knep? Något kanske kan passa oss.. /slarvpellen

  • MSW

    Dags att klä på sig! Hoppas ni alla får det bra i snökaoset! Här snöar det redan!

    Ha en bra dag!

  • MSW

    Hej!

    Här blev det avbrott i ikapp läsningen av att A vaknade och kräktes!! Inget dagis imorn alltså, vilket resulterar i att jag får slita med skolarbetet i helgen ist! Han har dock inte kräkts mer (ännu) så kanske är det ingen maginfluensa.. Får se hur det går i natt, om han inte kräks mer får vi väl höra hur det blir med dagis på fredag...

    Tack för städtips, la sidan som liten tipsade om bland favoriter och ska kika in den senare!

    Lisa: Välkommen!

    Annars är dagen positiva att vi fick VG på vårt jul-grupparbete! Och minus att jag blir så stressad och får ångest av att ha ny kurs, ingen ordning ännu.. Inte på böcker och vet inte vad som förväntas av mig! Skit jobbigt att ha tre år kvar av denna känsla!

    Nu ska jag krypa i säng, vem vet om det behövs dusch och sängklädes byte i natt?!

    Godnatt!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge