• Cessan78

    Var hitta snygg väst och andra tillbehör?

    Ebay säger jag på den frågan :D stores.ebay.com/RoyaleClothing här jag handlat till både min sambo och matchande till mina söner. Tycker det är snyggt med färgad väst med slips matchande slips till.

  • Cessan78

    Kärleken9 - västar till alla 3 inkl. frakt $67.82 men tyvärr lyckades tullen slumpa mig så det gick på 200 tror jag det var. Paketet kom snabbt till Sverige men var en vecka i tullen. Men däremot behöver ju andras paket inte fastna där :D

    Nicossambo - JAg har ju turen att ha ett måttband med inch på ena sidan och cm på andra så jag mätte bara.. men hittade en bra sida nu www.markesvarulagret.se/storlek/index.htm där står de olika storlekarnas mått osv.

  • Cessan78

    Jag tycker iaf att kvalitén är duglig.. de är ju ingenting man ska ha på sig varje dag ändå :D
    Visst kan man höra om dom kan skriva gift på kartongen..såvida man inte handlar för mer än 500:- för då är det kört..
    Men jag glömmer jämt av att fråga om dom kan skriva gift när jag handlar..fast å andra sidan så skriver hälften av alla gift ändå :D Kanske är därför jag glömmer :D

  • Cessan78

    Nicossambo - Ja jag kör allt via paypal.

    Kärleken9 - Ja jag vet ju inte riktigt annars hur märkesvarianter på västar är så jag har ju inget att jämföra med..men jag tycker att dom verkar bra. Det är inget fel på dom :D såg nu att det kanske stod lite konstigt hehe.

  • Cessan78

    Kärleken9 - Nejdå :D Dom ser riktigt bra ut..har bara ingenting att jämföra med. :D

    JollyO - Men beroende på hur många man ska handla till så kan det bli dyrare att handla från UK även om man får betala tull från USA.. för mig hade det blivit dyrare. Är det bara till en person så går det ju :D

  • Cessan78

    Juli 2010 har du kollat säljaren som jag tipsade om i början av tråden? Det är svarta bakstycken på dom västarna.

  • Cessan78

    Säljaren skickar ett nytt mail med hela summan ihopräknad :D Får du inget sånt mail inom ett dygn så skicka ett mail med att du vill att säljaren ska räkna om summan som ska betalas.

  • Cessan78
    Nicossambo skrev 2010-01-30 10:40:28 följande:
    Jo det har jag fått nu idag. Alla tre västar gick på 67.82 dollar. Så ungefär 500 svenska.Men hur sätter jag in pengar på paypal? Innan när jag haft pengar där har jag fått från undersökningar.
    Du behöver inte sätta in pengar utan du kan betala med ditt visakort (om du har ett) via paypal. Det står hur du gör för att koppla kortet.
  • Cessan78

    Med vissa företag kan man betala ändå utan att kontot är verifierat men vissa tar bara verifierade konton. Men jag behövde bara vänta i 12 timmar innan jag fick koden i Swedbank. Du ser ju även koden på internetbanken.

Svar på tråden Var hitta snygg väst och andra tillbehör?