Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    JUNI 2010 nr 4

    GrodanoJag2010 skrev 2010-02-04 09:34:58 följande:
    Här är en till som planerar för fullt. =)Inbjudningarna är skickade och det mesta bestämt. Ska på lördag kolla läger i lokalen så det går att duka som vi vill.beställde klänning från millys den 25e så jag väntar spänt :Pdet som är kvar är: Blommor, servringspersonal, kostym, klänning till brudnäbb, festhäft, vigselprogram och ev sånger, underkläder och smycken =)jisses vad tiden går fort!!
    Det låter som att du kommit långt i planeringen! :)
    Serveringspersonalen tycker jag är jobbigt... jag vet inte riktigt vem jag ska fråga, och de som är serveringspersonal kan ju inte vara i kyrkan på vigseln till exempel :( Men jag har några ungdomar från församlingen som jag tänkte fråga då dessa är några jag verkligen litar på att gör ett bra jobb!
  • Bettertogether
    Vi2010 skrev 2010-02-05 12:33:20 följande:
    Hej! Får jag också hoppa in här? Gifter mig 19 juni 2010.Jag får sån sjuk ångest när jag läser era inlägg.. det enda vi har klart är prästen och kyrkan, that's it..Hur många har ni bjudit på era respektive bröllop och hur stor är budgeten? Är det princessbröllop med slott eller mindre bröllop?
    Välkommen med i junitråden! :)

    För oss är det litet (för oss känns det litet med 125 gäster då de flesta är nära släktingar) personligt bröllop som gäller! :) Vi gifter oss också den 19 juni! :)
    Vad ska ni ha då? Litet eller stort?
  • Bettertogether
    Martinaa skrev 2010-02-05 22:05:41 följande:
    125 gäster litet?? Jisses, det tycker jag är STORT bröllop, haha.Vi har bjudit 54 vuxna, och så får vi väl se hur många som dyker upp! :) De första inbjudningar gick ut igår och idag kom de sista fram och har fått massa glada responser och grattis! Så skoj!!Och sååå skönt att slippa vara hemlig mer!Välkommen hit vi2010! Tycker inte du ska behöva känna sån ångest för att andra hunnit längre, planera ni ert bröllop i er takt! Börja med att kika på klänning, för tänk på att det kan ta nån månad att få hem en klänning som man beställer. Sen kan ni börja kika på inbjudningar, om ni ska göra egna eller beställa färdiga. Hur som så tar det oftast lite längre tid än man räknar med. Lycka till!
    Njä, för oss känns det inte så stort. Men det är väl vad man har för definition på stort. Till antalet gäster är det väl stort, ja... Men om vi, som bjuder dem, tänker på vilka det är så känns det inte alls stort.

    Min släkt på mammas sida är 23 st, och vi brukar alla samlas på sommarstugan på sommaren och umgås med varandra, så de är självklara! + 15 från pappas sida.
    Hans släkt är också en sån som umgås med varandra mycket, så de är också självklara. De är 25.
    Sedan våra vänner som sammanlagt är 54 st (där ingen går att ta bort!)...
    Familjebekanta är bara 7 st och de skulle jag heller inte vilja vara utan.

    Vi har alltså inte bjudit någon som vi bjuder bara för att vi måste... Så då känns det inte så stort :)
  • Bettertogether

    Du har en spännande dag imorgon då med andra ord!! :D

  • Bettertogether

    Hah! Nädå, jag tror då knappast det är många som väljer det datumet bara för att ha samma bröllopsdag som kronprinsessan :P Snarare är det väl en passande dag för bröllop... helgen före midsommarn!

    För oss passade det helt enkelt bäst den dagen :)

  • Bettertogether

    Eller förresten... klart jag visste att det är prinsessbröllop den dagen -JAG ska ju gifta mej! ^^ :D

  • Bettertogether
    JLo9 skrev 2010-02-09 10:14:37 följande:
    Hur långt har ni kommit i planeringen? Det känns som att vi knappt kommit igång. Klänningen är klar, ring ska jag kolla på idag, maten får vi reda på i dagarna, likaså porslin mm, lokal är klar. Inbjudningar ska ut i slutet av februari, är det för sent tror ni?
    Så länge ni hinner tror jag inte det är för sent ;)
    Vi har kommit ganska långt i planeringen... men det är också för att sedan i vår börjar jag jobba, och dessutom har jag 5 veckor praktik. Så om man säger så har jag bättre tid att planera nu än då :)
  • Bettertogether

    Vår budget är i euro, så den är större än vad siffrorna ser ut här ;P vi har satt ungefär 3500 ? Och då gör vi maten själva och har fått det mesta riktigt förmånligt. :)

  • Bettertogether
    JosieJose skrev 2010-02-09 18:01:17 följande:
    Vi köpte ringen i helgen och den finns redan i affären!! Fort gick det. Vi kommer nog låta den vara kvar där tills precis innan bröllopet, tror inte jag skulle kunna hålla mig ifrån att ha den på fingret om den finns hemma.. :)Klänningen blir förhoppningsvis levererad i slutet av februari!!Har ni andra bestämt förts dansen, vilken sång blir det? Är det av en särskild anledning ni har valt just den sången??Vi kommer behöva ta dans lektioner, jag trampar honom alltid på tårna och det vill jag ju inte gärna göra när alla tittar på.Men oj vad tiden går fort.. Helt plötsligt är det bara 3 och en halv månad kvar!! Hur gick det till?? Vi har varit förlovade sedan nov -08 så det har hela tiden kännts som att det är såååå långt kvar till bröllopet och nu helt plötsligt är vi nästan där..
    Tiden GÅR fortare än man tror!! :o Det är galet hur lite tid det är kvar! Om inte förr, så nu är jag väldigt glad över att vi började planera redan för flera månader sedan! :)

    Någon första dans har vi inte bestämt ännu... men jag skulle gärna ha nat king cole och natalie coles duett "unforgetable" :)
  • Bettertogether

    Jag undrar om det är så, att ju närmare det kommer, ju mer aktivitet blir det här?! ;) Det blir liksom mer aktuellt helt enkelt! :D Vi ska hoppas jag har rätt ;)

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4