Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    JUNI 2010 nr 4

    Härligt!! :D Jag hade tänkt skriva i gamla tråden ,att idag är det bara 5 månader kvar för oss... men det gick inte så bra med en nedstängd tråd ;)

    19 juni 2010 Österbotten i Finland. Bruden 22 år, Brudgummen 27 år. Du får också komplettera med att vårt färgtema också är grönt/gräddvitt/brunt med ett genomgående NATUR-tema. :)

  • Bettertogether

    Jag tyckte väl att jag sett listan en gång förr ^^ Det måste ha varit när jag kikade in i maj-tråden.

  • Bettertogether
    Thess28 skrev 2010-01-19 19:17:06 följande:
    Vi gifter oss 19/6,o undrar nu hur långt ni kommit me allt som ska göras? Är livrädd att jag ska glömma något..Kram på er
    Jag är också rädd för att glömma något... Men trots allt har vi ju fixat det viktigaste; kläder, blommor, hår och ring ;) Inbjudningskorten känns också viktigt, men det är under kontroll :)
  • Bettertogether
    ona skrev 2010-01-19 21:26:15 följande:
    londonaire skrev 2010-01-19 21:16:40 följande:
    Helst igår! Vi har inte beställt våra än, och de tar två veckor att få. Sedan ska vi lyckas få text på det lilla pappret som ryms i flaskan (vi skickar "flaskpost"), och det är ju en hel vetenskap att få med allt. Så det dröjer nog ännu någon månad, skulle jag tro.
    Flaskpost?! Var beställer ni dem?! :D
  • Bettertogether

    Vi kommer skicka ut inbjudningarna om ganska precis en månad (!! Slår det mej nu!!) så har vi osa två månader efteråt ungefär (två månader före bröllopet)... Vi har osa så långt på förhand för att vi ska göra maten själva, så vi vill veta hur många gäster det blir på förhand :)

  • Bettertogether
    ona skrev 2010-01-20 20:54:28 följande:
    Finska posten! (inte ryska ) Finns i deras webbutik på posti.fi, sök på pulloposti.
    Aha!! Ja det är sådana du ska ha som inbjudningskort! Jag skickade en sån åt min m2b en gång i början av vårt förhållande (flaskpost är lite speciellt för oss! ^^)
  • Bettertogether

    Nu tror jag vi är överrens om vilken ingångsmarsch det blir för vår del!! :) Vi har hela tiden gillat Bach's preludium C dur (denna lite långsammare version

    ), både jag och m2b... så jag tror det blir den! ^^ Sedan blir det Natalie Coles "this will be" (

    ) som utgångsmusik med tre tjejer som sjunger till pianocomp! ^^ Vi är så nöjda!

    Har ni bestämt in- och utgångsmusik ännu? Vad blir det isåfall? :)

  • Bettertogether
    Martinaa skrev 2010-02-01 21:00:14 följande:
    Värst vad dött det var här då...! Kom igen brudar, planerar ni inget?? Jag var och köpte en tiara på Glitter häromdagen. Nu ska jag nog bara försöka töja ut den lite så den inte sitter så hårt på huvudet.Ska fixa klart korten helt och hållet ikväll och imorgonkväll för på onsdag åker de på lådan! ÄNTLIGEN! Så spännande! Och sååå skönt att slippa hålla tyst längre.
    Hurudan tiara är det du köpt? Jag tittade på dem där, men då hade jag redan beställt min från ebay. Men den som fanns där såg nästan likadan ut :)
  • Bettertogether

    Martiina: Jättefin tiara!! :D

    Ja! Tänk!! Snart är vi fruar!! :D
    Idag ska jag hem till mamma och skriva ut inbjudningar!! Vi har ett stort kalas i släkten nästa veckas fredag, så vi passar på att dela ut en hel del av dem då, lagom till vändagen 14.2 ^^

  • Bettertogether

    Åh vad kul Martinaa!! Både med klänningen och inbjudningskorten! :D :D Vi ger ut våra om en vecka, på ett släktkalas, så vi får ju reaktioner direkt ;)

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4