Inlägg från: Kribban |Visa alla inlägg
  • Kribban

    JUNI 2010 nr 4

    Vilken fin lista du ordnat!


    Vi gifter oss 5:e juni (KV) på Åland.

  • Kribban

    Kan ju lägga till att vårt färgtema är grönt (med blommor i cerist, rött och orange)

  • Kribban

    Ellabay: Vissa butiker sätter en liten knapp bak på klänningen så att man kan haka upp släpet på så vis och slippa gå och ha bandet runt handleden (som oftast inte ser bra ut) Kan de kanske vara ett alternativ?! Klänningen var annars väldigt vacker.

  • Kribban
    Ellabay skrev 2010-01-19 19:10:59 följande:
    tack så mtk för tipset. Jag kommer behålla den för när jag köpte den kändes den verkligen rätt! Vet inte varför jag håller på att vela. Men knappen kan aboslut vara ett alternativ. Hon jag köpte den hos sa att Nej! det blri så fult med knapp du ska ha den runt handleden och jaa.. vem lyssnar man på?Nu när jag ska tillbaka för justeringar kommer jag kräva att hon göra något så släpet ser snyggt ut på festen. Annars går jag till en sömmerska. Blir ju billigare än att köpa ny.Visst måste det vara bröllopsnojor? ;)
    Har en kompis som gifte sig förra sommaren och stället hon köpte sin klänning sa samma sak, nej de blir ful, så kan man inte ha... Där jag köpte min klänning sa de att de syr fast en sådan knapp på typ alla klänningar de säljer. Så stå på dej så att de känns bra för dig, blir de inte fint går de ju alltid att sprätta bort den...
  • Kribban

    Måste bara få säga en sak.. Vi har ju skickat iväg våra inbjudningar (har några kvar som ska till avlägsen släkt Finland men de tar M med sig imorgon och postar. Jag skulle gjort de idag men har blivit sjuk) Men iaf... Vi har en bröllopssida här på BT där gästerna får osa på.  Åh man blir så glad varenda gång man kommer in här och ser att INBOXEN blinkar... Åh va roligt de ska bli, vill att de ska vara juni NU!!!

  • Kribban

    Ona: du behöver inte be om ursäkt.. De är klart du ska prata om din mamma. De måste vara otroligt jobbigt och som du säger delade kännslor.


    Tycker det är jobbigt nog att min morfar gick bort hastigt strax före jul och inte får vara med fysiskt på bröllopet och de var otroligt jobbigt att sudda bort honom från gästlistan (var dessutom den tredje jag suddade av den anledningen men de är en helt annan historia) Så "prata" på du jag "lyssnar" iaf! (Annars får du ta de i Ålandstråden)

  • Kribban

    Här planeras det för fullt. Tror vi har bestämt oss för catering nu så nu känns de lite lugnare ett tag.. Vi har osa 5:e april och svaren börjar komma in, lika roligt varenda gång inboxen blinkar :)


    Hoppas de går bra för er andra också.

  • Kribban

    Åh va spännande Martinaa.. Hoppas den dyker upp snart då!

  • Kribban

    Ja visst är de roligt när svaren börjar komma {#lang_emotions_smile}


    Vi har nog bestämt oss för cateringen nu, allt är preliminär bokat men vi ska träffa dem den 15:e så efter det är allt klart förhoppningsvis. De fixar även serveringspersonal så de känns skönt att slippe en sak på listan...

  • Kribban

    Kul att du också hittat hit Vi2010..


    Vi tycker att vår blir ganska stort och då är det 118 inbjudan (vissa vet vi redan tidigare att de inte kommer så det slutar kanske på en 80-90 pers) Men mycket släkt och många nära vänner så vi hoppas på en fantastisk dag med så många nära och kära som möjligt {#lang_emotions_smile} Får vissa dagar ångest över att se vad alla hinner med är på BT men rett vad de regnade (snöade) så hade vi fått massor gjort bara över en helg. Så sätter man bara igång tycker jag (hitills iaf) att det har rullat på ganska bra.. Lycka till!

Svar på tråden JUNI 2010 nr 4