Inlägg från: pettan |Visa alla inlägg
  • pettan

    Ni med färgtema vinrött, vitt, silver!

    vi har vitt, grått och vinrött!
    Vi ska duka med vita dukar ,grå servetter, silvergrå löpare( dekorväv från panduro), vaser med vinröda rosor i, värmeljusstakar med tygrosblad runt(i vinrött) och (plast)kristaller utstrött över borden!
    Har även färgerna i våra inbjudningar osv (inga foton än men ska fixa snart!) Klänningen kommer vara enfärgad i ivory men kommer ha en bukett med vinröda rosor o lite brudslöja!

  • pettan
    20110820 skrev 2010-01-19 12:26:39 följande:
    Vad fint det låter! Vore kul att se foton (det är det alltid! )Jag har av någon anledning snöat in på brudklänningen 1516 från Alfred Angelo (bild i mitt galleri), men det kanske hinner ändras. En ivoryfärgad klänning med vinröda rosor låter ju fantastiskt vackert! Kanske blir svårt med vinröda rosor om klänningen är delvis vinröd?
    nej det tror jag inte! Har sett flera klänningar med vinrött i på olika sätt och de är fantastikt vackra! Om jag inte sedan länge bestämt mig för att jag vill ha en enfärgad så hade jag definitivt tagit någon liknande din bild! Försök bara att hitta rosor i samma nyans, o kanske lite vitt i så tror jag det blir jättefint!
    Tyvär så har jag inga bilder på dukningen heller eftersom vi inte gift oss än men ska försöka få till bild på min inbjudningar! (håller på att göra de sista nu för att få iväg så fort som möjligt!) Vi gifter oss 22maj 2010!
Svar på tråden Ni med färgtema vinrött, vitt, silver!