• varelse

    Prova klänning i Stockholm?

    Ska bege mig ut i bröllopsbutiksdjungeln i Stockholm och jaga rätt på en klänningsmodell som passar mig. Har några frågor till er som redan varit ute på jakt:

    * Var i Stockholm tyckte ni att ni fick bäst service? (Gärna både butiksnamn och adress/hemsida)

    * Om ni tog med kamera - vilka butiker tillät att ni fotade er i provade brudklänningar för att kunna bestämma er hemma sen?

    Tacksam för all hjälp som är relevant i förhållande till mina frågor!

  • Svar på tråden Prova klänning i Stockholm?
  • varelse

    Jättetack till alla som delar med sig av sina erfarenheter! Det är verkligen roligt (och matnyttigt) att höra. Även om alla förmodligen blir bemötta olika och man bör känna efter själv, så tycker jag ändå att jag kan få en någorlunda uppfattning om många instämmer om en och samma sak till exempel.

    Har ännu inte bestämt exakt när jag ska ge mig iväg, men det blir nog om någon månad eller så, skulle jag tro. Det värsta är väl att det lär bli kvällstid eller helg eftersom jag inte har hjärta att be mina väninnor att ta ledigt från sina jobb enkom för att leka smakråd åt mig.

  • varelse

    Det verkar som om det mest fördelaktiga är att gå och prova klänningar på en vardag om man har möjlighet till detta. Ni som gått på vardagar - hur har ni kunnat lösa det med eventuella smakråd som kanske jobbar fram till 16 (eller tom 18) på vardagar?

    Jag känner att jag inte riktigt har mage att be mina väninnor ta ledigt för att hjälpa mig att prova ut och fotografera brudklänning så att jag lättare kan ta ett beslut.. Bästa kanske är att vänta till juli/augusti? Då är folk antingen på semester eller har redan gift sig eftersom högsäsongen för bröllop tycks vara juni/juli. ;)

  • varelse

    Vårbrud 2010 skrev 2010-01-21 20:24:37 följande:


    Jag har varit både på Bröllopskällan & Lillys. Bägge var bra med bra service. Var där mitt i veckan. Men sen kan jag tipsa om "Brud i centrum".www.brudicentrum.se/ Ligger i Brandbergens centrum söder om Stockholm. Jättebra service och bra priser. Brandbergens centrum kanske inte har det bästa rycktet men den här butiken är bra. Hoppas bara min klänning kommer i tid =). Jag har beställt därifrån.
    Haha, jag tror inte på dåliga rykten! Jag har vänner som bor i Brandbergen och jag själv har bott i Hovsjö i Södertälje. Aldrig stött på problem, så det är ingen fara på taket med den saken! Tack för tipset!
Svar på tråden Prova klänning i Stockholm?