• llotta

    Restaurang Backstugan, Solna

    Vi har bokat och kommer vara där i april. På inbjudningslistan står för all del över 70 personer, men jag tror att vi landar på att det kommer ~65 och tror att det kommer funka bra. Vi har även vi varit där och ätit brunch ett par gånger och den stora salen är mycket större än vad man tror från bilder och utifrån tycker jag. Vi ska dit imorgon och träffa källarmästaren (Lennart tror jag) och diskutera detaljer. Sitter precis och försöker klura på vad man borde fråga. Några tips? Kan absolut rapportera sen!

  • llotta

    Det gick bra! Vi tycker att han verkar ha stenkoll och inget verkar vara något problem. Känndes lugnande och bra.
    Vi hade fått ett menyförslag tidigare per mail och diskuterade lite utifrån det, sen ska det komma ett nytt förslag utifrån vår diskussion. Så skönt med proffs när det gäller mat och kanske särskilt olika sorters specialkost. Angående hur man skulle ställa borden tyckte han att vi skulle vänta med det tills vi visste mer exakt hur många som kommer. Vi bjuder ungefär 75 men räknar väl med 60-70. Som han utryckte det så var man 85 så fanns det inte så mycket att välja på med möblering, men är man färre så finns det ju fler möjligheter. Vi ska fundera på om vi vill ha ett honörsbord t.ex. Angående dukning så sa han att de alltid dukar med vita linnedukar och sina tygservetter (med en blå rand på) och sen att det fanns lite olika vaser och sånt.
    När det gäller musik så har de en anläggning som det bara är att koppla ipod/laptop till, verkar väldigt smidigt och passar oss bra.
    Fortsätter gärna diskutera Backstugan-relaterat och annat!

  • llotta

    Vi gifter oss i Solna kyrka, så alltihop blir på hemmaplan - vi bor i Råsunda. Har postat inbjudningarna idag så nu känns det verkligen att det är på riktigt, imorgon får ju alla som inte redan vet veta och det är riktigt skoj!
    Har ni bokat möte med Lennart?

Svar på tråden Restaurang Backstugan, Solna