• MrsVegas

    Köpa ring på nätet (Blue Nile)

    Jag har hittat en ring på Blue Nile som skulle passa min förlovningsring finfint. Diamantpriset är en bra bit billigare än i butik och min känsla är att det här är en seriös webbshop. Någon som erfarenhet av Blue Nile? Eller av att köpa ring på nätet över huvud taget? Jag är en rätt luttrad Interneträv, om jag får säga det själv, och har köpt det mesta på nätet :) men det är alltid bra med andras input.

    se.bluenile.co.uk/diamond-ring-gold_7075

    Har också funderat på denna ring från James Allen:
    www.jamesallen.com/wedding-rings/eternity-rings/3-mm-yellow-gold-eternity-bands.html

    (OT: Det här kommer bli ett riktigt Internetbröllop vill jag lova... Ring, klänning, middag, fotograf, hotell, vigsel, ja det mesta fixas över nätet :) Som pricken över i:et kommer hela balunsen sändas över Internet också för de som inte kan närvara! Typiskt oss.)

  • Svar på tråden Köpa ring på nätet (Blue Nile)
  • MrsVegas

    Kul att höra! Skönt att man kan följa så detaljerat, känns tryggt av nån anledning.. Storleken borde nog inte vara några problem att justera, kan väl inte vara allt för komplicerat?

    Har du någon bild på skönheten för oss nyfikna typer? :D

    Nu blir jag ju jättesugen på att beställa!

  • Kathiz å Kimmo

    Har ingen bild, men kolla modell 7059 på build your own ring, eller vad det nu hette på blunile så ser ni. Sen är det en större sten i mitten.

    Det var verkligen tryggt att följa den. Sen får vi se, ska man skicka tillbaka den för storleksjustering eller göra det här hemma. Det lockar ju inte att skicka tillbaka ringen till Dublin!

  • Kathiz å Kimmo

    Jo, om ni ska beställa å inte råka ut för detta dilemma, mät noga å kolla noga. De har nu ändrat sin storleksguide till en mkt bättre. Jag mätte ändå två ggr!!

  • MrsVegas

    Den va snygg! Jag skulle nog gå och höra på stan vad det kostar att justera den först, se vad det kostar. Det blir ju ett större projekt att skicka tillbaka den, om det ändå inte är nån dyr historia att fixa det här.

  • ShandiN

    Min var också lite stor, men det kostade bara 290 att fixa det hos en lokal guldsmed så då valde jag det istället för att skicka den till Dublin. Man får ju betala (en del? hela?) frakt själv så det hade gått jämt ut ungefär. Dessutom slapp jag vara ifrån den så länge, bara 36 timmar

  • Kathiz å Kimmo

    Tack ShadiN, priset på arbetet kan ju säkert variera men det borde kunna gå att fixa. Det är ju dessutom inte stenar runt om så då borde det inte vara några problem!

    Tack tack!

  • Lanloun

    Hej!

    Jag funderar också på att beställa ring från Blue Nile... förlovingsring som min blivande vill fria med Det blir en solitär... tänkte mig Very Good-cut, E-colour, VS2-clarity, Round 0.34-Carat Diamond. Totalt blir det ju bara 6000kr!!! Hur kan det vara så billigt? Här hemma får man ju bara 0,1 carat för en solitär briljant Schalin..

  • lillalyckan

    Nu har jag också lagt in en beställning på Blunile! Nu kommer jag vara nervös ända tills den kommer fram!

Svar på tråden Köpa ring på nätet (Blue Nile)