• Sonja68

    Tantvarning för 7:e gången

    Fullt med gröna pluppar här Hur har ni det i blåsten?

  • Sonja68

    Solde verkar vara en riktig Tant. Som sin kattmamma Härligt !

  • Sonja68

    Ja, det verkar som att i kartboken börjar man med landets sydligaste del och går uppåt, vilket ju förklarar varför vi kommer sist. Men inte ter det sig riktigt logiskt... borde man inte börja uppifrån?!

  • Sonja68

    Go vänner! Fick just veta att min lilla bil är insnöad, TROTS att traktorn var här och skottade parkeringen för en timme sen!!! Måste bege mig hemåt. Medans starka kollegor finns kvar på jobbet. Annars är risken stor att jag är ensam kvar här när det är dags att åka iväg. Och ingen som puttar på...

  • Sonja68

    Pust! Jag är hemma!!
    Men jag körde mycket riktigt fast i en snöhög med min lilla bil.
    Och sen vägrade fanskapet att starta
    Ringde maken och sa att han kunde lika gärna komma direkt till mig på jobbet efter att ha hämtat flickorna.
    Medan jag väntade så kom en kollega med startkablar och startade bilen. Men FAN hur den lät!!! Bluddrade och lät som om den inte går på alla cylindrar. F ö så var det fullt med snö under motorhuven. Maken kom och vi bytte bil med varandra. Hemma så hade plogbilen precis varit och lagt upp en halvmeters snövall, så vi kunde inte köra in på gården. Maken hoppade ut och började skotta sig fram till garaget och snöslungan och jag fick order att åka till Apoteket och köpa nässpray samt ta en sväng förbi Systemet och köpa en flaska vin(?!)
    Nu har han kört in min bil i garaget och torkat av sånt som var fuktigt (inte alls så mycket egentligen tyckte han) och ändå går bilen som ett as...
    Har nyss kostat på den 3200 kr i rep, vad f-n kan det vara nu då?! Jag blir så olycklig. Har INTE råd att köpa ny bil och har INTE råd att lägga ner nå mycket mer på reparationer.

    Nu ska jag dricka te och sen blir det rödvin. Så här på lill-lördag !

  • Sonja68

    Heloise, hann inte skriva klart tidigare, maken jagade bort mig från datorn. SÖK JOBBET!!!

  • Sonja68

    Bobou! Hello, how are things over there? *dammar av engelskan*

  • Sonja68

    Blommis: Jag misstänkte nästan att din son fått nog och var inblandad i slagsmålet, när du skrev om det första gången. Jag är inte heller den som förordar att ta till knytnävarna, men samtidigt så tycker jag din pojke varit otroligt tålmodig. Försökt, undvika, prata och så vidare. När inte det hjälper så... ja, jag tror det var bra att han visade att de klivit över gränsen. Att han inte tål vad som helst!! Enough is enough liksom. Blompojken Hoppas han får en LUGN dag i skolan idag då. Och ROLIG! Det skulle behövas nu tror jag.

    Min bil är fortfarande kaputt, eller ja den går ju men bluddrar och låter och går skitdåligt. Så det blir väl massor med tusenlappar till verkstan igen eller ännu mer massor med tusenlappar på en ny bil Jag spyr snart, har så ont i magen och huvudet av all oro...

    Men flickan har varit till Skolsköterskan på sexårskontroll och allt var bra! Skönt

    LillaBruden: Många blir deppade av vinter, särskilt om man inte är den som gillar snö och vintersporter/vinteraktiviteter. Nu gör jag ju det så för mig går det bra här uppe. För mig är november värst, innan snön kommit, då det är mörkt, blåsigt och regnigt/slaskigt. Tror därför att jag skulle ligga i riskzonen att få depressioner om jag bodde mer söderut i landet, där snö på vintern inte är en självklarhet.

    Botemedlet: Om du gillar snö och vintersporter; Flytta norrut, om inte: Flytta till sydligare breddgrader.

    Skämt å sido, inte så lätt kanske. Vet inte vad jag ska råda dig till... unna dig mycket mys och lyx till dig själv kanske? Massage, manikyr, pedikur, spa-resa, eller en resa en vecka till solen med älsklingen, så går det som är kvar av vintern fortare. Du har nåt att se fram emot också. Men det kanske inte funkar med jobb att bara dra iväg så där? Och ekonomi förstås.

    En kram får du i alla fall av mig!

  • Sonja68

    Här är -20 nu! Solen skiner och det är jättefint. Snacka om att det svänger snabbt...

  • Sonja68

    Cantis: 23 points är inte mycket. Jag får bara äta 17 egentligen (har ingen övervikt direkt, vill bara bli mitt gamla vanliga jag, som jag trivs med) och det är i princip omöjligt att hålla det Hamnar på ca 23 varje dag ändå.
    Men att VV fungerar, om man håller sig till pointsen och räknar allt, det vet jag.
    Det är bra att liksom ha ett "mätverktyg" (pointsen) som hjälp, så man verkligen VET hur mycket man får äta. Och hur mycket man får äta extra om man är duktig och tränar

    Blåbär är gott och nyttigt och "gratis"! Innehåller antioxidanter dessutom.

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången