• Sonja68

    Tantvarning för 7:e gången

    Solde; spännande med hus
    Ja, det är bara att sätta igång och övertala. När är visningen?

    Min lillskrutta var hostig igår (rejält så där så hon nästan spydde) och lite grann i morse, så jag håller henne hemma idag med. Maken löser av vid lunch.
    Hon har inte hostat nåt nu på en och en halv timme, och hon är själv helt övertygad om att hon är frisk nu och ska på slalomträning ikväll...

  • Sonja68

    Tre män satt och skröt över vilka uppgifter och krav de hade på sina fruar. Den första mannen hade gift sig med en kvinna från östkusten och han hade bestämt ställt krav att hon skulle sköta disken och städa huset.
    Det tog ett par dagar utan att han såg något, men på tredje dagen kom han hem till ett rent hus med disken diskad och undanställd.

    Den andra mannen berättade att han hade gift sig med en kvinna från Skåne. Han hade gett frun tydliga order att det var hennes uppgift att sköta all disk, matlagning och städning.
    Första dagen såg han inga resultat, andra dagen såg han att det blivit lite bättre. Tredje dagen såg han att huset var välstädat, disken klar och det stod en vällagad middag på bordet.

    Den tredje mannen hade gift sig med en kvinna från norra Sverige. Han hade sagt till henne att hennes plikter var att hålla huset välstädat, diska, klippa gräsmattan, sköta tvätten och varm mat skulle stå på bordet varje dag.
    Han sa att första dagen såg han ingenting, andra dagen såg han heller ingenting. På tredje dagen hade svullnaden lagt sig såpass att han kunde se lite på ena ögat. I alla fall nog för att fixa en macka och fylla diskmaskinen.

    Godmorgon alla!

  • Sonja68

    Igår var jag redo att ge maken ett sånt blåöga som nämns i historien ovan

  • Sonja68

    Nä, han fick inget blåöga, han fick sig en riktigt KALL, ISANDE BLICK från mina gröna ögon och en svada ord som var som ett kulsprutegevär... Då gick han ut och skottade gården, visserligen med snöslunga, men ändå. Så då beslöt jag att låta bli å ge honom ett slag på käften.
    Nåt kaffe på sängen såg jag inte skymten av, men han lät mig ta "finbilen" till jobbet idag och jag hörde hur han pratade med barnen att "mamma är inte arg på ER, det är MIG hon är arg på, det är MITT fel att mamma är retlig idag"

  • Sonja68

    Och när jag sa att jag ska på körövning idag och att flickorna blir hemma med honom tills han åker på träning, då får han köra dem till kyrkan till mig så får de vara med mig sista stunden av övningen, ja då sa han spakt: "Visst, inga problem älskling"

  • Sonja68
    Sonja68 skrev 2010-02-11 09:51:18 följande:
    Och när jag sa att jag ska på körövning idag och att flickorna blir hemma med honom tills han åker på träning, då får han köra dem till kyrkan till mig så får de vara med mig sista stunden av övningen, ja då sa han spakt: "Visst, inga problem älskling"
    [/citat]
    TinkerBelle skrev 2010-02-11 09:50:19 följande:
    [citat]
    Hej alla älaskade tanter,Har haft häcken full de senaste veckorna. Saknar er väldans mycket!Idag har jag dessutom noll lust att jobba.Vill gå hem igen.Kramar till alla.
    Tinker!! Där är du ju!!! Jag misstänkte väl det att du håller på å slita dig fördärvad på jobbet...
    OJ, oj Men annars då, hur känns det med jobbet. Bara pest eller är det liiiiite roligt också?

    Och hur mår familjen?

    KRAM
  • Sonja68
    TinkerBelle skrev 2010-02-11 09:55:00 följande:
    Jag har haft en sån vecka också!Lillan har bett maken om väckning lite extra tidigt då hon är morgontrött och hon vill inte mamma ska bli stressad för att hon är långsam...Hon är sju år och räknade ut själv att det kanske behövdes lite extra tid på morgonen, men då hade jag varit sur i flera dagar..
    Jag har också varit som en häxa senaste veckorna. Blir galen på att det tar sån tid på mornarna. Så nu har flickorna börjat stiga upp direkt jag väcker dem och äter fort och klär sig... ja,hrm, inte fort direkt, men den stora är snabb och så hjälper hon den lilla och "jagar på" henne.
  • Sonja68

    Solde; har du möjlighet att ta dig en Power nap just innan du åker hem?
    Har själv slumrat till vid ratten två gånger i mitt liv. I min ungdom. Det gick som tur är bra, men det är förfärligt farligt. Just det att man inte märker att man somnar. Alltså ögonen kan vara öppna, men hjärnan stänger av liksom.

    ChiSan har jag tänkt prova! Jag är ju också så fruktansvärt trött och orkeslös. Såg det, precis som Blommis skriver, på hyllan på ICA där vitaminer och annat är.
    Rosenrot i tablettform har jag provat men det funkade inte.

    Så gott det lät Blommis Jag försöker köra lite VV men det går trögt. Men jag ska skärpa mig... ska bara musa i mig den här chokladkakan först...

  • Sonja68

    Jag mår ganska kasst på jobbet just nu
    Från att ha tyckt att det är jätteskoj att gå till jobbet, att stämningen varit jättebra och vi är ett härligt gäng så har det förändrats. I november. Då vår nya operativa chef började. En sån där mellanchef.
    Hon får fler än mig att må dåligt, men eftersom hon jobbar mycket med ekonomi och ekonomistyrning så råkar jag ut för henne mer än de flesta andra. Skitjobbigt!

    Och vad gör jag när jag mår dåligt? Super? Nej. Röker? Nej. Säger ifrån. Nej, inte förrän jag håller på att gå i bitar.
    Jag ÄTER... Slisk och sött och gärna lite fett också.

    Att EN människa kan förpesta tillvaron så fort och lätt, det är inte klokt alltså.

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången