• Bobou

    Tantvarning för 7:e gången

    Hej tanterna, här är ni ju! Och vilken start på tråden, tio sidor på en dag, helt sjukt ju!

    Aleta, vad intressant att du är mensamedlem, kan du inte berätta lite mer om det? Jag har inte riktigt förstått den organisationen, och folk har mycket fördomar om den också.

    Själv är jag hemma och packar ikväll. (Eller jag ska iaf, har väl inte riktigt börjat än...) Som någon kanske minns, så åkte ju min pojkvän till Seattle i oktober för att göra sitt examensarbete. Och på lördag ska jag åka dit för att hälsa på honom! Känns underbart men pirrigt att träffas igen, lite nervöst faktiskt!

    Jag blir borta tre veckor och har surat lite över att när jag nu för en gångs skull gör en långresa mitt i vintern, måste åka till kalla fuktiga Seattle. Igår kläckte pojkvännen att om jag nu ska vara i USA i tre veckor, varför åker vi inte till Hawaii i en vecka? Ja, varför skulle vi inte göra det och varför har inte jag tänkt på det förut? Så nu håller han på och kollar upp flygbiljetter och hotell! Med andra ord, alla tips om Hawaii mottages tacksamt!

  • Bobou

    Haha, ja, men du måste ju sätta det i perspektiv... Härifrån är det så långt bort man kan komma, men från Settle är man ju redan gott och väl halvvägs, så flygbiljettspriserna är därefter också!

    (Och jag har förresten också långkallingar på mig, blir grymt skönt att slippa!)


    passionsblomman skrev 2010-01-12 22:25:08 följande:
    Bobou, sa du Hawaii! Herregud...*nyper lite i långkalsongerna jag har tom inomhus*Ja och just det, det var visst någon pojkvän med där också i det hela... ....men alltså Hawaii...
  • Bobou

    Åååhhhh, jag har så jäkla dålig timing! Ska ju resa bort på lördag, och nu ligger jag här och hostar och tempen vill inte gå ner fast jag har sovit 18 timmar. (38.4 just nu.) Vad gör man?!?!?!

  • Bobou

    Tack för tillfriskningshälsningar! Det hjälpte faktiskt, jag är nästan feberfri nu!

    Heloise, jag förstod att du menade mig ändå... Ingen fara, men lite lustigt att flera på BT vill kalla mig Babou och jag tycker liksom inte mitt nick är så mycket konstigare än någon annans?

    Sonja; men nånting så söt hon är din dotter!

    Och Aleta, stackars lilltjejen. Hoppas de kommer på snart vad det beror på, och att det inte är någon fara! Kan man få växtvärk i ryggen?

  • Bobou

    Cantis, har du möjlighet att lägga upp en broschyr för beskådan efteråt? Vore kul att se!


    Cantaton skrev 2010-01-14 21:20:23 följande:
    Idag tränade jag sista gången hos PT. I alla fall för nu. Nu ska jag klara mig på egen hand och genomföra hans olika program två gånger i veckan för att sedan komplettera med konditionsträning och gruppass. Hoppas det funkar Märker nästa vecka!Men förkylningen sliter på mig. Har inte gjort något vettigt sedan jag kom hem förutom att laga och äta mat. Såg fram emot att se ett program på TV (halv åtta hos mig), men somnade ifrån just det...!Nu har jag iaf lämnat mina kommentarer på broschyrlayouten. Hoppas hon är lika snabb på att "åtgärda" dem som hon var med att göra layouten! Den känns jag och den känns exklusiv. Kommer bli kul att dela ut dem på mässan sen!
  • Bobou
    Cantaton skrev 2010-01-14 23:54:58 följande:
    Självklart, jag kan lägga upp den på min hemsida sedan! Men det är inte så mkt som ska ändras - mer att två ord blivit fel när det blev layout och att nån rad ska flyttas ner osv. Dvs inga större ändringar. Så om du är väldigt nyfiken (o kan ta emot relativt stora mail) kan jag maila för beskådan redan nu
    Jag kan hålla mig och kolla hemsidan sedan, vet inte om jag kommer att ha datortid innan jag åker i vilket fall.

    Cantaton, så här är det:

    3...
    2...
    1...
    NU!!!!

    Nu vände det för dig! Det är nu det börjar gå uppåt igen!!

    Visst, är man på botten har man en bit upp och det är jobbigt ett tag till, men från och med nu kommer det att gå åt rätt håll hela tiden! Din pappa kommer långsamt att bli bättre, din ekonomi har en svår månad men sedan blir det bättre, förkylningen går över och bröllopsmässan kommer att innebära mycket jobb men framför allt stora möjligheter.

    Varje dag blir just nu bara ett par minuter längre än den förra, och det är fotfarande ganska mörkt, men i februari tar det fart på riktigt! Då riktigt märks det hur blir ljusare för var dag! När man tränar har man platåer då man inte märker så stor skillnad, men helt plötsligt en dag om några veckor, då kommer du att titta ner på din kropp och tänka WOW! När hände det där?! Och vet du vad, det är just som det händer, när du kämpar på genom dina motgångar! Och exakt samma sak gäller ditt företag.

    Visst är det bra?!?!
  • Bobou

    Nu skriver jag sista inlägget innan jag lägger mig. Och imorgon åker jag! Alltså sista inlägget från Sverige! Nå, för er tanters skulle betyder det ju inte att jag försvinner nånstans, det finns internet i USA har jag hört. Men jag kanske skriver på (ännu) konstigare tider. Godnatt!

  • Bobou

    Jo jag brukar gå runt med det i fickan...


    Cantaton skrev 2010-01-18 01:21:54 följande:
    Det är ingen som råkar ha några kvadratmeter plexiglas (akrylplast) över?
  • Bobou

    Sonja, vilket mysig helg du haft!

    Frullebulle, skönt att höra att operationen gick bra. Och vad bra att du blev ompysslad när du mådde dåligt! Hur stora vart de nu då, nynassarna ( )? Kan du se det redan eller måste du vänta mer på att svullnaden lagt sig?

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången