• källerudd

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Sussi08 skrev 2010-01-20 23:01:29 följande:
    Jag blev jätteledsen igår när jag vägde mig på gymmet och gått upp 0,2 kg sen i fredags Har ätit lite och tränat rätt mycket. En kollega på jobbet sa både igår och idag: Har du gått ner? Men nej då jag har gått upp enl vågen Kanske kan det vara lite fett som blivit lite muskler men jag vill ju gå ner också!!!!
    Jag kände precis som du i månadags var det stor skillnad uppåt gämfört i fredags, riktigt surt. Men man måste tänka att vätska kan skilja mycket, försöker att inte väga mig varje dag pga av det..Men i morgon är det mät och väg dag. Ska man väga och mäta innan el efter träningen???

    I morse var det någon som ställde in en hel salladsskål med godis på jobbet, lyckades hålla mig borta hela morgonen och förmiddagsrasten. Men vid lunch va det kört, fasen va besviken jag blev på mig själv en ynka lite chokladbit och jag fick jätte dåligt samvete. Men det är bra då kanske jag inte gör om det =) Ikväll äter jag jordgubbar, melon och chailatte. Ska tilläggas att jag inte så mycket som tittade på skålen på hela eftermiddagen...I morgon bitti är det träningsdags igen.

    Dock blir det lite synd i monkväll Då jag har en sen länge inplanerad "julfest" Funderade på att vara nykter, men jag festar aldrig och dricker typ aldrig alkohol så i morgon vill jag gärna festa..Men det är med dåligt samvete det sker( trodde nog inte jag kunde känna så, har aldrig hänt tidigare)...Trodde ju att jag skulle klara mig utan fusk denna veckan, men det gick ju inget vidare. Men får väl fokusera på att fuska mindre nästa vecka och att det blivit bra med träning denna veckan..

    Oj långt inlägg sorry

    Ps Men denna tråd fungerar verkligen för mig, har som sagt aldrig haft dålig samvete innan. Så tack!!
  • källerudd
    varelse skrev 2010-01-21 20:15:08 följande:
    När jag fick hybris och vägde mig varje dag, så tog min fästman ur batterierna ur vågen! Det var bra gjort av honom. Nu väger jag mig på söndagsmornar. Varje vecka iofs, men endast den dagen. Och jag väger mig alltid alltid det första jag gör på morgonen, innan frukost och allt. Direkt ur sängen och upp på vågen. Jag inbillar mig att det på så vis blir mest rättvisande, eftersom jag alltid väger mig under samma förutsättningar.
    Jag väger mig oxå varje vecka..Fredagar. Ibland blir det någon mer dag...Jag brukar ta en kort (han är skadad just nu) promenad med hunden det första jag gör, Väger mig när jag kommer hem och ska göra mig i ordning. Så innan frukost för min del oxå...men har inte tränat på fredags morgonen innan därför jag funderade på hur jag ska göra nu.
  • källerudd

    Rapporteringsdags =) (mätte och vägde mig innan promenaden idag)

    Startvikt i januari: 74,9kg
    Mål:68 (gärna lite mer men måste vara realist)
    Väger nu: 74,1kg
    Denna veckans viktnedgång: -0,8 kg
    Mått: mage -3cm, midja -3,5cm, rumpa -3cm
    Fusk: vit kladdkaka (lite för mycket) i onsdag och en liten choklad bit i torsdags.
    Träning: tre pass; crosstrainer 20min, magrull, armhävningar, rygghävningar (blandar lite men alltid crosstrainer)

    Har denna veckan ökat crosstrainer passet från 15 till 20 min. Träna framför tv:n är lättare.

  • källerudd
    Cantaton skrev 2010-01-22 10:56:00 följande:
    källerud, du har ju verkligen kommit igång nu! BRA jobbat! Och 0,8 är en väldigt "lagom" viktnedgång för en vecka.
    Tack!! Känns verkligen bra och det är det där med presenten och detta forum som sporrar =)

    Bra jobbat ni andra oxå..härligt att se att det går så bra

    Kram

    Ps Dock blir det fusk ikväll som jag skrev tidigare. Men m2b föreslog en tur på skidor i helgen så det får kompencera =)
  • källerudd

    Vad duktiga alla är!!!! Snart ny vecka och nya tag...Ja är motiverad och fundera på att leta reda på sambons gamla skidor och ge mig ut en sväng =)

    Men först ska jag leta reda på alla adresser till alla gäster..

  • källerudd
    varelse skrev 2010-01-25 18:53:59 följande:
    Hoppas du hittade skidorna och fick en skön tur! Själv blev jag utlurad på längdskidor för någon vecka sedan. Det slutade med en stor bula på underarmen och ont i handleden efter en rejäl vurpa. Tycker att fästmannen kunde informerat mig om god fallteknik _innan_ jag föll och inte efter... Hoppas du hittar alla adresser utan alltför mycket bekymmer!! Det är ett åbäke att sitta och leta adresser... *nickar*
    Blev ingen skidtur tyvärr...men alla adresser är hittade, skönt..Bara något efternamn på någon pojk-/flickvän som saknas nu...

    Det där med mat tycker jag oxå är super svårt...Jag har i dag tränat 20 min cross, kört lite weel, planka, rygghävningar, armhävningar sammanlagt ca 30 min träning. Vad bör man äta efter det. Ikväll blev det en smörgås med två löskokta ägg, lite keso och en mango. Är det för mycket, för lite eller hur vet man???
  • källerudd
    varelse skrev 2010-01-25 19:21:42 följande:
    Ajdå! Kanske en annan dag? Skönt att få rätt på alla adresserna i alla fall! Och det där efternamnet är nog snart fixat! *nickar*Ja, det är helt galet svårt. Jag åt bara en liten korvbit och drack ett glas mjölk idag eftersom jag bara gått en 40min promenad och det var bara någon timme kvar till middagen då... Vi får väl gå på känsla, vi som inte vet! Går vi ner i vikt/mått är vi på rätt spår. Eller nåt. *skrattar*
    Haha ja man får väl göra så...Så väger jag mindre imon bitt har jag ätit rätt ikväll väger jag mer, får jag väl äta mindre efter nästa träning =)
  • källerudd
    varelse skrev 2010-01-25 20:12:06 följande:
    *skrattar* Har du din väg- och mätdag imorn då? Annars är det kanske ett lite krasst sätt att mäta det på, tänker jag.
    Hihi nä inte förens på fredag..men jag brukar ju tjuvväga några gånger i veckan =)
  • källerudd

    Jag måste nog hålla mig isolerad för att klara detta...Haft en vän här ikväll och hon ville köpa med sig pizza men det avstyrde jag dock blev det våfflor istället :S Men i morgon är det tränings dags igen...känner att jag denna veckan är nöjd om måtten gått neråt och vikten stått still..för neråt tror jag inte vågen gått :( dumma fest i fredags. men får väl köra hårt ons, tor nu...vägning på fredag igen

  • källerudd
    varelse skrev 2010-01-27 17:35:42 följande:
    Jag undviker så gott jag kan att fuskväga mig när det inte är väg- och mätdag. Det är så mkt som gör att det kan variera. Framför allt vätskebalansen gör att det kan skilja ett kilo hit eller dit mellan två dagar. Jag blir mest nedslagen och sätter alltför stor press på mig själv om jag väger mig mer än en gång i veckan. Eg borde jag nog väga mig varannan vecka. ;)Bra att du styrde av pizzan!! Starkt jobbat! Våfflor kanske inte var något dunderalternativ, men å andra sidan så måste man få unna sig ibland också!! Så länge man inte gör det varje dag eller i omåttliga mängder. Det tycker då jag i alla fall! Kämpa vidare! Du kommer klara det!! *peppar*
    Nej jag vet..men jag tänkte att våfflor kan jag styra själv hur många + att jag inte behöver ta grädde, glass, sylt och socker på..men nästa gång får det bli något ännu bättre =)

    Tack för peppningen...

    Tränat 30 min idag oxå *stolt* snart väg och mätdag hoppas måtten visar positivt är ganska säker på att det inte hänt jätte mycket på vikten..
Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?