• gumpan

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Jaha, då har de helt plötsligt gått 4 veckor. Planen var ju att jag skulle börja äta ett mål om dagen från och med idag. Men jag känner att när man är inne i det så är de lika bra att köra på. Så nu tar jag en vecka i taget. Får se hur länge de blir. Men ska väl kunna klara iallafall en månad till. Vet ju att de kommer att bli svårare att stå imot allt gott som finns ju närmare våren och sommaren vi kommer. Så då är de väl lika bra att gå ner så mycket som möjligt nu när man ändå bara sitter inne. Hur går de för er andra? Vill ju höra lite om era resultat så man blir mer peppad.

  • gumpan

    Idag är de dags att ta fram måttbandet igen. Då har de gått 6 dagar sen sist. Men jag vägde mig igår iallafall. 88.7kilo visade vågen. Och så "lite/mycke" har jag inte vägt sen 2005 innan jag blev gravid med min första knodd. Känns väldigt kul. Men de är lite surt att man inte bara kan knäppa med fingrarna och bli smal.

  • gumpan

    Då var veckans dom inne.

    På en vecka så har jag tappat:

    1,5cm i midjan
    2,5cm runt bysten
    0,5cm runt lår
    0,2cm runt arm
    2,4 kilo

    Sakta men säkert går det.

    Har varit iväg och tränat på gympan idag oxå. Så imorgon kommer jag väl inte kunna röra mig :)

  • gumpan

    Jo här går de bara bra. Är inne på dag 34 idag. Tar ju som sagt en vecka i taget nu. Men för varje dag som går så känner jag bara att jag vill köra på så länge som möjligt. Ska väga mig ikväll för att se huyr mycket som jag har gått ner. Sen har jag ju tisdagar som min mät och väg dag för att se hur mycket som händer på en vecka.

  • gumpan

    Ja här startar vi nu vecka 6 eller dag 36. Kör ju som sagt en vecka i taget nu. Så får se hur länge till jag håller på. Man blir ju lite knäpp oxå. Tänker hela tiden på mat och kollar matlagningsprogram på TV. Sen så tänker man att om jag bara håller ut denna veckan så är de iallafall minst två kilo som har försvunnit. Idag ska jag iväg och jobba lite. Skönt att få lite annat och tänka på. Men imorgon är de träning igen. Går varje tisdag och torsdag på gympa.

  • gumpan

    Tunsji: Jag tappar ungefär lite över 2 kilo i veckan.

    Igår var de dags för vägning och mätning.
    Vågen visade 86,4
    Har bara tappat en halv centimeter i midjan. Så nu blir de till att trappa upp träningen. Men det var i alla fall två centimeter runt bysten.

    Är de någon som har testat att lukta på godis. Det luktar verkligen äckligt sött nu. Mår nästan illa. Kan ju vara väldigt bra om de håller i sig så man inte vill äta sånt igen.

  • gumpan

    De tre första dagarna är värst. Sen blir de bara lättare och lättare. Hade först bara tänkt gå 4 veckor men är som sagt inne på vecka 6 nu. Och tror att jag iallafall kör på februari ut. Sen får vi se hur de har gått och om jag vill fortsätta på ren kur eller gå ner till halv kur.

  • gumpan

    Jar har blivit rätt hård. Så jag säger bara om du känner att du måste gå, så gå direkt. Annars så kan magen bara bli värre.

  • gumpan

    Välkommen välkommen. Hejar starkt på dig. Så säg bara till om du vill ha lite extra peppning så fixar vi de

    På min front så känns de som jag håller på att bli förkyld. Vill verkligen inte detta, inte just nu. Det går ju så himla bra med viktnergången nu så vill ju inte avbryta bara för att man ska dra på sig en förkylning. Kanske ska isolera mig och barnen så inga baciller kan överta min kropp.
    Har idagsläget tappat 15cm i midjan. Var hemma hos mina föräldrar och till min förvåning och glädje så kom jag i klänningen som jag hade när jag tog studenten. :)
    Så nu är nästa mål att komma i den jag hade på mig på 9:ans bal. Ska bara klara det!!!!

  • gumpan

    Skrämmande. Har bestämt mig för att gå av ren kur och fortsätta på kombinerad kur där man äter ett mål om dagen. Känns lite konstigt att jag nu ska börja äta och om man nu lyckas hålla sig till de. Anledningen till att jag går av är för att sambon vill börja. Och så fort han är klar så går jag på ren kur igen. Vi har nämligen bestämt att någon måste kunna sitta och äta middag med barnen. Så de inte undrar vad det är som händer och till slut oxå slutar att äta.

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!