• gumpan

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Hej alla.
    Började med Cambridge i måndags alltså den 4/1 så de är ju en vecka nu. Tycker att det går bra men blir bra sugen på mat när man känner doften och ser maten när familjen sitter och äter. Så för att ha något att göra så planerar jag nu familjen middagar. Så nu är det bara nyttig mat till dom. Allt för att de ska sitta i ryggmärgen sen när man börjar äta mat igen. Och tycker att man nästan blir mätt på bara doften nu.

    LÄNGD: 165cm
    ÅLDER: 28
    MAX VIKT: 114 (gravid dock)
    VIKT START C.K: 100,5
    REN KUR EL. KOMBINERAD?: Ren
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: 1 månad till att börja med.
    SLUTMÅL: 65
    DELMÅL: Komma under 90 och en storlek på byxor
    BELÖNINGAR: Att jag kommer se otrolig ut på bröllopet, Samt orka mer med baren.
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?: Kombinerad kur.
    MOTION: Promenader nu sen börjar jag med Zumba så fort det kommer.

  • gumpan

    Blir så mycket lättare om bara några dagar. Är inne på min 14:de dag idag och nu rullar det bara på. Har gått ner ca 7 kilo än så länge. Ska köra på i 14 dagar till på ren kur sen gå över på kombinerad kur i tre månader. Då har jag förhoppningsvis nått mitt mål. Men håller alla tummar jag har för att du ska hitta motivationen och styrkan och klara dina mål du har satt upp.

  • gumpan

    Dag 15: Allt rullar bara på. Igår var jag ute och gick 2 kilometer med hunden, gick 16minuter på trappmaskinen med hantlar och sen så körde jag ett arm pass med Active sport på Wii. Känndes väldigt bra. Idag ska jag ut och gå med hunden igen, dansa Zumba i 20 minuter och sen köra ett benpass på wii.

    Nu j*klar ska kilorna bort.
    Imorgon är de dags och väga sig igen och mäta och se hur många centimeter som har försvunnit från min kropp.

  • gumpan

    Jag lagar all mat här hemma. Tycker att de är lättare då jag håller mig sysselsatt och är med i köket när de börjar lukta istället för att bara ligga på soffan och känna dofterna av all den goda mat som finns här hemma. För de är ju så det är nu. All mat är ju jättegod om man inte får äta något.

    Har hållt mig från att äta någonting. Vill verkligen behålla kroppen i ketosfasen så länge som möjligt. Kilorna ska verkligen bort nu.

    Idag har de dock inte blivit någon träning alls. Bara gått och hämtat barnen på dagis. Fast kan säga att det var väldigt tungt att putta en vagn i snöslask. Så får väl se de som min träning då.

  • gumpan

    Veckans resultat blev:
    -2 ½ kilo
    -2 cm i midjan
    -3 cm runt byst
    -½ cm runt lår.

    Nådde ett del mål och de va att gå ner under 93 kilo. Och de klarade jag. Vägde 92,9.

    Har nu två veckor kvar på helkur. Sen ska jag äta ett mål om dagen ända fram till slutet på maj. Men om jag kännder att de spårar ur så går jag tillbaka till renkur.

    Välkommen silverrosen. Hejar på dig

  • gumpan

    Har min mens nu. Och det är inte alls roligt. Hade så ont i förrgår att jag fick ta en Panocod. Kan bara säga så mycket som att man blir väldigt hög på dom när man inte äter nått. Hade i och för sig väldigt trevligt i min egna lilla värld.
    Mitt mål för denna vecka är att komma under 91kilo. Och de ska jag bara klara.

  • gumpan

    Jaha så rullar dagarna på bara. Känns väldigt bra att gå på ren kur. Känner mig själv så otroligt bra så att jag vet att om jag nu skulle få äta någonting så hade jag ätit massor nu. Sitter helt ensam hemma. Ja eller lillfisen sover och gubben är borta med den stora sonen. Och de är ju alltid då man känner sig lite extra sugen på att knapra i sig någonting. Men men icke sa nicke. Får gå och ta mitt sista mål mat istället.

  • gumpan

    Så då har man hållt ut i tre veckor. Och vågen den visar -10 kilo. Så är grymt nöjd. Har ju som mål att hålla på en vecka till på ren kur. Men nu börjar jag tänka om lite. Ska nog köra på så länge som har orkar. Ser varje dag som jag inte äter något som ett plus. Är ju bra om man får bort så många kilon som möjligt innan man börjar äta igen.

  • gumpan

    Hej alla glada.

    Upptäckte en rolig sak. Igår morse när jag ställde mig på vågen så visade den 88,5. Var och tränade igår. Och idag visade vågen 90kilo. Lite mysko eller hur?

  • gumpan

    Så då har man vägt sig och mätt sig. Har dock märkt att om man tränar samtidigt så går man inte ner lika mycket i vikt. Men man får ju glädjas åt att muskeler väger mer än fett.

    Så här kommer mina startmått och idag. De kanke kan ge lite pepping till er som är tycker att de är lite jobbigt ibland.

    Dag 2 Dag 24
    Midja 111 101,5 -10,5cm
    Bröst 120 111 -9cm
    Lår 72 70 -2cm
    Arm 38,5 37 -1,5cm
    Vikt 98,5 90,8 -7,7kilo

    Ska se om jag väger mindre imorgon när jag inte har sån fruktansvärd träningsvärk. Men till syven och sist så är de inte kilorna som gör något, utan cm på kroppen som ska minska.

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!