• emersson

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    LÄNGD:165
    ÅLDER:34
    MAX VIKT:75
    VIKT START C.K:71,5
    REN KUR EL. KOMBINERAD?:ren
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?:så länge jag orkar, för hoppningsvis tills jag är nere i typ 64 kg
    DELMÅL:64
    SLUTMÅL:60
    BELÖNINGAR:nya kläder :D
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?:ska gå med i viktklubb sen för att lära mig äta rätt.
    MOTION:rida (har tre hästar) promenader

  • emersson

    Hej hej :) Så var man tillbaka här igen, den här gången skaa jag lyckas iaf. Det är första dagen idag, sen hoppas jag på att kunna hålla ren kur iaf tre veckor, borde inte vara några problem med tanke på alla duktiga här inne som man kan inspireras av :)

  • emersson

    Så var det dags igen, har misslyckats några gånger men nu ska jag verkligen försöka. Nu i helgen ska jag på kurs med mina hästar och då måste jag väl äta så man är pigg o alert, men när den är slut då skaaa jag försöka mig på ren kur iaf två veckor, mitt första mål är att gå ner 5 kg och sen ytterligare 5 till. Är 165 cm och väger 68-69 kg (varierar dag från dag). Man blir verkligen peppad när man läser här på forumet o ser hur duktiga alla är. Har försökt o äta nyttigt här ett tag men det går ju otroligt segt med att gå ner i vikt då, om jag öht går ner något alls..Fördelen är väl att nu vet jag hur jag ska äta för att behålla min målvikt ;)

  • emersson

    Min son åker till sin pappa nästa vecka för han har sportlov, och det borde ju vara lättare o komma igång då när man inte behöver laga mat åt honom :)

  • emersson

    I morgon är det dags att börja på ren kur minst 2 veckor. Känns verkligen jättebra :) Roligt o läsa om alla bra resultat här :)

  • emersson

    Tack :) 3,3 kg är ju superbra :) Kommer att uppdatara min viktminskning här oxå, har en utmaning och det är att jag jobbar tisdagnatten, men jag ska försöka spara en påse att ha på natten, man kan ju dela på den oxå så blir det nog lättare.

  • emersson

    såklart så börjar det med att man är vrålförkyld och ont i halsen, men men, får väl ta det lugnt idag och sen börjar med promenaderna på onsdag ist för då borde man vara lite piggare iaf :) Första påsen är iaf redo här så nu är det bara o köra på :)

  • emersson

    LÄNGD:165
    ÅLDER:34
    MAX VIKT:75
    VIKT START C.K:68,4
    REN KUR EL. KOMBINERAD?:ren
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?:minst 2 veckor, helst 4 eller till jag är nöjd
    SLUTMÅL:58-60
    DELMÅL:65
    BELÖNINGAR:nya kläääder, åka till london med bästa vännen
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?: kombinerad kur och hålla mig till nyttig mat, kanske gå med i viktklubb så jag lär mig att äta "lagom".
    MOTION:promenader + att ta hand om mina tre hästar o rida dom, hinner tyvärr inte gå på gym o sånt.

  • emersson
    tessomac skrev 2010-03-01 11:48:31 följande:
    Hej tjejer!Då har jag haft ännu en vecka där jag "bara" gått ner några hekton - det ska ju gå snabbare på ren kur! Är riktigt besviken, har varit på en platå nu i fyra veckor av sju När ska det börja gå utför igen? Har ni andra också haft platåer?
    Nu är det första dagen för mig, men jag vet att jag tillhör kategorin som går ner enormt långsamt, det som kan hjälpa mig lite på traven är raska promenader typ en halvtimma om dagen, det brukar sätta lite fart på viktminskningen..tycker du är jätteduktig som kämpar på iaf, en tröst för mig att veta att jag inte är ensam om att ha svårt att gå ner.

    Grattis Pentan :) Nästan 20 kg, det är ju kanon :D
  • emersson

    Dag två :) kanske är det bra att ha feber o vara genomförkyld när man börjar, känner typ ingen hunger alls (än så länge).Känns lite trist bara att man inte kan gå promenader man mår så himla dålig. I natt är det jobb iaf (ligger i sängen o försöker krya på mig så gott det går). Ska spara en påse o äta vid tvåtiden i natt för då brukar man ju vara vrålhungrig.
    Pepp till alla här, ni är så duktiga :)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!