• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Nix, det är på Volvo Logistics.

  • Nibla

    Fru Tez,
    Ja, den reklamen har jag också sett. Verkar skoj! Hoppas bara inte stegkombinationerna är för svåra.

    Jag fick inte uppdraget som jag var på intervju på. Ganska skönt för jag ville vekrligen inte ha det. Istället ska jag på en annan intervju på tisdag. Yay!! Och det är på samma ställe som jag var när jag var gravid, bara på en annan avdelning, men i samma byggnad och med folk jag känner. Hoppas hoppas!

    Börjar få ont i halsen och det bränner i bröstet. Jag orkar verkligen inte bli förkyld nu.

  • Nibla

    Hej!

    Vilket underbart vinterväder! Drog L till dagis i pulkan imorse. Hon har nu två morgnar i rad varit lite ledsen när jag lämnat henne. Antar att det ska komma en sån period också. Idag skrek hon dock i tre sekunder, sen sprang hon in till de andra barnen och sa inte ens hej då. Min lilla dagistjej!

    Det ska bli sååååå skoj att träffa er girls på lördag!

    Förresten, vet ni vem som börjar jobba på Volvo på måndag? Moi!

    Ska bli såååååå skönt att komma in i fasta rutiner, göra nåt annat än att surfa, dricka kaffe och sköta hemmet om dagarna. Fast jag ska inte sticka under stol med att det varit rätt soft de här veckorna jag varit hemma, men nu får det vara bra!
    Dessutom ska det bli skönt att tjäna pengar igen och kunna spara lite, och framför allt, skämma bort sig själv!. Hej frisör!

  • Nibla

    Inte min gamla avdelning men samma byggnad, på en avdelning våningen under. HR-avdelning med löneadministration för samtliga av Volvos bolag. Känner till folket och de känner till mig, de verkar vara ett gött gäng. Ska bli kul!

  • Nibla

    Bauti,

    Jag har läst ikapp mig på din blogg och vet till viss del hur du känner dig. Jag hade lite problem att knyta an till L när hon var nyfödd. Nu hade jag ju tur att det lossnade så fort vi kom hem, men det känns på nåt sätt "förbjudet" att ha såna tankar när man är nybliven mamma.

    Alla hade ju sagt att det är fantastiskt att få barn, att man är hög av lycka och att allt är rosaskimrande och helt underbaaaaaart. Skitsnack! Jag tror att många inte vågar erkänna att de faktiskt inte känner total lycka, utan istället går runt och har dåligt samvete för att man känner som man gör.

    När vi var på BB var jag ett vrak även om jag utåt såg ut som världens lyckligaste. Jag tyckte att bebisen kom och sabbade, jag var irriterad på henne för att jag hade ont, var frustrerad över att hon inte ville amma. Samtidigt som jag givetvis var stolt.
    jag vågade inte ens dela med mig av dessa tankar till N utan det är i efterhand han fått veta att jag kände som jag kände.

    Men jag tycker absolut att du ska prata med din sköterska på BVC, det finns mycket bra hjälp att få om det skulle behövas.

    Kram på dig!

    PS: Ska bli jättekul att träffa både dig och C på lördag. Jag har en babysitter som hon kan få låna när hon är här!

  • Nibla

    Hej på er damer!

    Idag är sista "lediga" dagen innan jobbet och jag har precis insett att det är idag jag sista gången druckit kaffe i soffan en förmiddag, tittat på Triss-skrapet 8.42 på Nyhetsmorgon, irriterat mig på Malou von Sivers i Efter Tio, etc. På ett tag i alla fall.

    En annan sak. Vill inte vara oartig på nåt sätt men jag har fått klipptid på lördag 12.30 så jag måste köra ut er ca 12.20. Eller så får ni sitta kvar, siste man låser dörren bara.

  • Nibla

    Jag vet, det var som att välja mellan pest och kolera.

    -Slänga ut er eller gå runt och se ut som ett schaskigt fågelbo i huvudet!

  • Nibla

    Bauti,
    Vad är det för märke på vagnen? Om det är en BabyTravel har jag en insats du kan få köpa. (Svart)

  • Nibla

    Bauti,
    Du skriver att du är ute efter en mjuklift. Den insatsen jag har är hård. Jag mailar en bild.

  • Nibla

    Jag har haft en rövdag på jobbet.

    Först och främst är det inte ordnat IT-behörigheter till mig så jag kommer in i alla system. LÄtt att sköta sina arbetsuppgifter då. Man får jaga folk som lovar att de ska fixa, men inget händer. Jag har väntat sen i fredags på att en chef ska lägga till mig på en lista så att jag kan använda vissa funktioner i vårt ärendehanteringssystem, och idag på morgonen lovade hon att hon skulle fixa. Inget händer. Sen går hon hem vid lunch för att VAB:a. Ok att hennes barn kan bli sjuka, men delegera för fan vidare uppgifterna då!

    Jag har inte fått nån telefon än.

    Jag har i stort sett bara blivit placerad med en massa grejer i knät som jag i stort sett chansar på hur man ska göra. Frågar jag, kanske nån är snäll att svara i förbigående eller så blir man hänvisad till att mitt svar står i processmanualen. Suck!
    Idag frågade jag min bordsgranne om en sak varpå hon säger otåligt: "Jag veeeeet inte" helt sur. Jävla m--ta!

    Folk frågar inte om jag vill hänga med på rast eller gå och äta lunch utan helt plötsligt är det bara tomt i landskapet och när jag kommer till fikan har de oftast fikat färdigt. Jävla sätt!

    I fortsättningen ska jag ta alla mina raster på våning 2 där jag har mina gamla goa kollegor som jag jobbade med "pre bebis".

  • Nibla

    Hej,

    Ja det är bättre på jobbet fast igår och idag har jag varit hemma och vabbat då Lovisa varit förkyld och hängig. Men imorgon blir det jobb igen.

    Höll på att gå i taket på jobbet i måndags när jag åt lunch med min chef från konsultfirman. Hon sa att jag kanske inte kommer få nån lön i mars. Höll på att sätta maten i halsen!
    Innan en konsult börjar på Volvo ska chefen på Volvo ha gjort en beställning i deras elektroniska beställningssystem så det genererar ett ordernummer som konsultfirman ska ha som referens när de skickar en faktura för mina tjänster. Nåt sånt nummer har inte Volvo skaffat fram än och då kan jag inte tidrappoertera vilket i sin tur resulterar i att jag inte får nån lön.
    Så jäkla amatörsmässigt! Sånt ska ju ha retts ut INNAN jag börjat jobba.
    Nog för att jag är glad att ha ett jobb i dessa tider, men att jobba gratis, nej tack!
    To be continued.........

    Carma,
    hur blir det nu, igångsättning (med löfte om KS) eller KS direkt?

  • Nibla

    Carma,
    Spännande!! Om man får komma med nytt tips så tippar jag på imorgon. Haha!

  • Nibla

    Ab,
    Ha ha!

    N ha ringt ett par gånger och tråkat mig. Ena gången sjöng han Sjörövar Fabbe.

  • Nibla

    Carma,
    Du ska se att det går superbra med båda barnen hemma. Sen det där med att lyfta, känns det ok så är det nog ingen fara. Jag fick egentligen inte lyfta vagnen i och ur bilen, men vad ska man göra? Är man bara försiktig och inte för hetsig.

    Ögat är återställt, det tog inte mer än två dagar så var det ok igen. Två dagar med salva och lapp för ögat. Hehe!

    Jag åt nog värktabletter två veckor efter snittet. I början både Voltaren och Panodil (eller om det var Diklofenak och Panodil) Sen drog jag ner till bara Panodil.

    Är precis hemkommer från jobbet och är halvt och halvt irriterad. Det har börjat en ny konsult på avdelningen, från samma konsultfirma som jag. Han har suttit bredvid mig nu i några dagar och jag är så irriterad på honom. Idag körde det ihop sig lite på eftermiddagen så jag hade jättemycket att göra så när jag håller på att packa ihop kommer han med fyra ärenden som inte är avslutade och säger att han måste åka för att han ska åka och köpa dopppresent. Eh? Jag hann inte säga att jag inte kunde förrän han redan var ute genom dörren, vilket resulterade i att jag blev sen till dagis.
    Trög är han också... *morr*

    Nu till nåt positivt. Vi har skaffat städhjälp! Varannan vecka kommer det hem en dam och dammar, dammsuger, våttorkar och skurar kök, badrum och toalett. HUR SKÖNT SOM HELST!!! Äntligen lite tid över för annat. Hon har varit här i dag så när jag kom in genom dörren idag möttes jag av att det luktade rent. Snacka om härligt att komma hem till ett städat hem på fredagen!

    Imorgon ska vi på höjdhoppsevent, Sjöberg vs Holm. MIn kompis eventfirma ordnar jippot så vi ska även på middagen/festen efteråt. Ska bli skoj med kändisspotting, även om det "bara" är sportkändisar.

    Igår gick jag igenom halva min garderob och hittade en massa kläder i en kartong som jag ställt undan. Detta var kläder som jag inte kunnat ha sen sommaren 2007 som jag nu kommer i!!!! Jippie!!! Det är sååååå skönt.

    Hoppas ni får en skön helg!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!