• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Han var med den 16:e så alltså kommer det och din kollegas program inte sändas ens samma vecka. Brorsans program kommer den 25/3. (Nides födelsedag om jag inte minns helt fel)

  • Nibla

    Ab,
    Vi har blivit bjudna på 1-årskalas nästa lördag som jag måste prioritera. Det börjar dock kl 15 så jag kan komma och säga hej till er en liten stund i alla fall!

  • Nibla

    Ab,
    Nästa vecka är det tänkt att jag ska börja jobba. Med vad vet jag inte, men jag var ju på intervju i torsdags och väntar besked från dem imorgon så snälla håll tummarna! Det är ett jobb på en ekonomiavdelning på Volvo, på leverantörsreskontra.

    Om det blir det uppdraget blir det dessvärre Arendal.....

  • Nibla

    Fick inte jobbet. Får se vad som händer nu. Med största sannolikhet får jag gå på garantilön tills de hittar ett uppdrag till mig. Det betyder att jag får lön för att bara vara hemma, men i "beredskap" mellan 7-16, vilket betyder att de kan ringa in mig till kontoret eller till kund. Ja ja, hoppas att det dyker upp nåt SNART, vill ju ut och jobba!

  • Nibla

    Inget särskilt jobb, men det är ju inom mina kompetensramar. Det kan också dyka upp saker på kontoret som behöver göras. Typ såna saker som ingen annan ids ta tag i, typ akrivering och sån skit. Då tar de oftast in konsulter som inte har några uppdrag. Frågan är vad som är värst, gå hemma i "beredskap" eller göra skitjobb på kontoret.

    Vill ju ut till kund och jobba "på riktigt"!

  • Nibla

    Nyblivna mammor, om ni har mycket mjölk över kan man faktiskt pumpa och sälja till Neo. Det gjorde svärmor på den tiden det begav sig.

    Jag gjorde en rensning i frysen häromdagen och hittade tio kuber med bröstmjölk. Haha! Lite sent kanske. Och vilken waste sen, som jag kämpade för att få till de kuberna.......

  • Nibla

    Hej på er!

    Ab, hoppas du fick mitt meddelande i lördags, jag grejade inte att komma förbi, vi fick gäster som stannade lite längre än väntat. Jag som var så sugen på te och scones!

    I lördags var vi på 1-årskalas men stannade kvar där på middag. Vi hade vårt första planeringsmöte inför sommarens bilsemester till Kroatien. Åh vad jag längtar!!! Tanken är att vara borta i ca 14 dagar.

    Idag VAB:ar jag, då L har ögoninflammation. Hennes ögon var helt igenmurade imorse. Hon hade lite gegga i ögonen i fredags och personalen på dagis sa att de helst ser att barn med ögoninflammation är hemme eftersom det är extremt smittsamt, så så snart vi ätit äggmacka med te ska vi till Apoteket och införskaffa salva.

    Har också rett ut saker och ting med jobbet. Min chef sa att de inte lägger sig i hur jag och dagis löser situationen så länge jag kan infinna mig på plats 1,5 h efter att jag blivit kontaktad. Puh, så lättande!! Hade inte känt mig bekväm med att ljuga för chefen. (Eller undanhållt sanningen)

    Igår var jag och Kroatien-vänninan på afro på lokala gymmet. Som alltid i januari var det packat med folk. Afro är såååå skoj! Det var roligt att dansa det nykter, förra gången jag var på afro var ju min möhippa då jag var mer än salongsberusad. Haha!

    Vad sägs om att planera in en brunch, sån som vi hade hemma hos Carma i mars förra året?

    Kram

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!