• Nibla

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!

    Carma, krya på dig!

    Jag är sååå arg på maken just nu. Han har åkt iväg med min bilnyckel, så här sitter vi fullt påklädda och är allmänt sura för att vi är strandade. Jag som behövde komma till både Apoteket och ICA. Morr!!!

  • Nibla

    Ab, tack för tipset!

    Carma, ja vi har promenadavstånd, men nu blev det så nära lunch och jag vill inte att hon somnar i vagnen och så är jag lite lat idag, haha! Sen skulle vi hem till en kompis i eftermiddag, men de får nog komma hit istället och stanna på Apoteket på vägen.

    L är frisk och kry och egentligen hade hon nog kunnat gå till dagis för nu är gegget i ögonen som bortblåst. KOnstigt......

    Ska passa på att baka bröd medan hon sover. Ska på scrap ikväll och det är min tur att ha fikan. VI har gått från att vräka i oss kakor till att äta en macka istället. Duktigt va? Haha!

  • Nibla

    Har bäddat, plockat i ordning i köket, lämnat L på dagis. Har gjort mig en latte, satt på ett avsnitt av Sex and the City. Dåligt samvete? Nä, inte ett dugg!!!

  • Nibla

    Carma, oj bara 6 veckor kvar, det känns som igår vi satt på Hullsta och fikade och du berättade den glada nyheten!

    Tez: Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg hur lång tid det tog innan L sov nätterna igenom. Jag har liksom förträngt den första perioden med henne, man är ju i sin egen lilla bubbla. Men om jag får gissa så tror jag hon var runt 3,5 månad när hon sov nätterna igenom. Då menar jag att hon somnade runt 22 och sen vaknade för att äta runt 05. När vi började med välling vid 6 månader sov hon från ca 20-06.
    Man ska dock komma ihåg att vi haft enorm "tur" med Lovisa som bara haft tre-fyra sömnlösa nätter sen hon föddes. Och med sömnlös menar jag att jag varit vaken 4 timmar, eller längre, i sträck.
    Den jobbigaste perioden var hennes första sex veckor när hon hade skena eftersom man var tvungen att sitta upp och amma på nätterna vilket gjorde att man vaknade till. Så fort hon blev av med skenan kunde jag ju "ligg-amma" vilket är mycket bekvämare.

  • Nibla

    Tez, aha då förstår jag. Behövde sällan rapa Lillan..... Det som slog mig när jag ligg-ammade var att jag skulle kväva L med min gigantiska mjölkstinna tutte.

  • Nibla

    Carma,
    Vad trist att din BM inte lyssnar på dig. Hon borde ju gjort en notering i din journal ang tankarna om förlossningen. Nonchalant.
    Ang läkaren på "min" MVC, heter hon Ann och har brun page? I så fall är det hon som kommer från min hemby. Jag skulle dit på gynundersökning och när hon ser att jag kommer in i rummet frågar hon "Är det Emmas storasyster?" Då har min syrra och hennes son gått i samma klass......

    Hade du inte varit med om en ganska traumatisk förlossning redan utan att detta var din första och du övervägde snitt skulle jag nog säga att snitt inte heller är en dans på rosor utan faktiskt en bukoperation. Jag har sett en del trådar på Familjeliv där förstagångsföderskor tjatar om kejsarsnitt för att de är rädda för smärtan vid vaginal födsel. Det är inte särskilt skönt med ett KS heller......Jag har forttfarande inte känsel i vissa delar av magen. Och sen var det ju det där med mönsterpassningen......
    Jag hade hellre velat föda vaginalt, men det är för att jag är så nyfiken hur det känns.

    Jag hoppas du förstår vad jag menar. Du vet ju hur det är att föda vaginalt, sviterna från det och som grädde på moset var det fara för lilltjejen. Jag hoppas att din BM lyssnar på dig, stå på dig!!!

  • Nibla

    Carma, maila på bara! Eller bättre, om jag fortfarande är hemma utan jobb nästa vecka, kom över på en fika en eftermiddag så småtjejerna får leka lite och vi får snacka lite över en kopp kaffe!

    Jag har varit väldigt produktiv idag: Plockat undan (hur i h-e kan det bli så stökigt sen igår....), tvättat två maskiner tvätt, plockat ur diskmaskinen, sökt FYRA jobb samtidigt som ett par tre stycken Sex & The City-avsnitt rullat i bakgrunden.
    Snart ska jag hämta lillskruttan på dagis.

    Ikväll blir det Me&I-party i Gråbo! (Me&I = klädmärke för barn)

  • Nibla

    Hej på er!

    Helgen har varit bra. Lämpade av lillan hos mina föräldrar i lördags. Jag och maken stack till Gällstad och outletfyndade. Jag hittade ett par grymt snygga vinterstövlar i mocka och skinn på Scorett. Maken handlade kläder för 3500!! Som till fullpris kanske skulle kostat runt 10 papp. Men det är väl typiskt killar att handla allt på ett bräde, medan en annan går och köper lite här och där.
    Igår fyndade jag BH i lokala underklädesbutiken. Har kostat 780 kr men nedsatt till 200. Inte så illa.

    Idag blir det en sväng till ICA och Kortmakaren i Floda.

    Imorgon anställningsintervju för ett uppdrag på Volvo.

    Jag skickar mail om brunchen.

  • Nibla

    Ab,
    Just detta uppdraget är som inköpsassistent. Har dock ingen som helst erfarenhet av inköp.
    Det jag har massa erfarenhet av är administration och kundtjänst, så det är väl typ såna jobb som jag letar efter. Håll gärna utikik!

  • Nibla

    Här var det dött värre!

    Idag är jag hemma och chillar. Har precis druckit en kopp kaffe och bokat in mig på ett spinningpass ikväll. På lördag blir det Body Combat och sönda ska jag testa Zumba (en sorts dans) De har öppet hus på lokala gymmet så jag passar på att gå på pass jag tycker om. (Mitt skitgym har inte dessa passen. Ska säga upp det medlemsskapet så snart det går, dvs i maj)

    Igår var jag på anställningsintervju för ett uppdrag på Volvo. Tjänsten är som inköpsassistent och innebär att uppdatera avtal och prislistor i ett system. Ett skitgammalt system! Ni vet ett sånt med svart skärm och gröna bokstäver. Epa! Jag VILL verkligen inte ha det uppdraget, men samtidigt är det ju bättre än att bara sitta hemma, så jag tar ju det om jag får det. Men jag har lite ångest att jag ska bli uttråkad. Har sökt en massa andra jobb, på bla Astra Zeneca, Gina Tricot och Länsstyrselsen. Hoppas på att Astra hör av sig!

    Mitt ena mål för 2010 är att ta mig ur bemanningsträsket och få en fast anställning nån annanstans!
    Mitt andra mål för 2010 är att gå ner 10 kg till sommaren. (Har hittills gått ner 3) Nån som ska med?

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 15!